Θέσεις εργασίας στο Ντουμπάι

United-Arab-Emirates-256 - Ντουμπάι - DubaiΣτο άρθρο που ακολουθεί θα ασχοληθούμε με την περίπτωση του Ντουμπάι ως προορισμός για εύρεση εργασίας. Πρόκειται για ένα μέρος, το οποία τον τελευταίο καιρό επιλέγουν πολλοί -Έλληνες και μη- μετανάστες, καθώς είναι αναπτυσσόμενο και προσφέρεται για επαγγελματική απορρόφηση, επαγγελματική ανέλιξη και καριέρα. Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι μόνο 1 στους 10 περίπου κατοίκους του Ντουμπάι είναι άνεργος, καθώς η ραγδαία ανάπτυξη που γνωρίζει δεν αφήνει περιθώριο για «παραθυράκι» στην ανεργία. Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιστοσελίδες που μπορούν να σας βοηθήσουν για να βρείτε θέσεις εργασίας στο Ντουμπάι.

Δείτε αγγελίες εργασίας στο Ντουμπάι


Αξίζει να αναφερθεί ότι γενικότερα η αναζήτηση εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ειδικότερα για θέσεις εργασίας στο Ντουμπάι είναι σύνηθες φαινόμενο παγκοσμίως και ως εκ τούτου είναι αρκετά εύκολη. Μια από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες για εύρεση εργασίας στο Ντουμπάι είναι το bayt.com, στο οποίο θα βρείτε συνολικά αγγελίες εργασίας για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και θέσεις εργασίας για το Ντουμπάι ειδικότερα, εφόσον πατήσετε στη σχετική επιλογή. Πρόκειται για ένα site που καθημερινώς ανανεώνεται με νέες προσφορές για θέσεις εργασίας, ενώ μπορείτε παράλληλα να ανεβάσετε και να αποθηκεύσετε το δικό σας βιογραφικό δωρεάν, ούτως ώστε να σας βρουν εταιρείες που ενδιαφέρονται να εντάξουν άτομα στο δυναμικό τους.


Εξίσου ενημερωμένο site για δουλειές στο Ντουμπάι είναι το jobsindubai.com. Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε διάφορες θέσεις εργασίας στο Ντουμπάι ανάλογα με τον τομέα που σας αφορά, και -αφού συμπληρώσετε τη πλατφόρμα για να γίνετε μέλος του site- μπορείτε εύκολα να στείλετε αίτηση διεκδικώντας τη θέση εργασίας που επιλέξατε.

Μια καλή σελίδα στο διαδίκτυο για όσους έχουν πάρει απόφαση να πάνε για δουλειά στο Ντουμπάι είναι το expatriates.com. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε από τις χώρες στην αρχική το Ντουμπάι και εν συνεχεία θα σας βγάλει τις αγγελίες με χρονολογική σειρά, από την πιο πρόσφατη στην πιο παλιά. Ταυτόχρονα, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να κάνετε εσείς αναζήτηση γράφοντας keywords για τη θέση που σας ενδιαφέρει.

Επίσης, μπορείτε να «κυνηγήσετε» εργασία στο Ντουμπάι κλικάροντας στο dubai.dubizzle.com/jobs. Πρόκειται για ένα site που παρέχει πάμπολλες θέσεις εργασίες και είναι ιδιαιτέρως εύχρηστο, αφού υπάρχουν πολλά πεδία επιλογών για να καθορίσετε πιο συγκεκριμένα αυτό που ψάχνετε και σας ενδιαφέρει. Μάλιστα, σε πολλές αγγελίες αναγράφεται το αν αφορούν ντόπιους ή/και αλλοδαπούς οι προτεινόμενες θέσεις εργασίας, γλιτώνοντας σας έτσι από περιττό κόπο.

Κλείνοντας το άρθρο για την εργασία στο Ντουμπάι θα πρέπει να επισημανθεί ότι πλέον ο αριθμός των Ελλήνων που μεταναστεύουν στο Ντουμπάι έχει αυξηθεί σημαντικά. Ως εκ τούτου είναι εύκολο πλέον να απευθυνθεί κανείς σε τοπικές κοινότητες εκεί, οι οποίες θα «δώσουν τα φώτα» τους για θέσεις εργασίας στο Ντουμπάι. Παράλληλα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται στην Ελλάδα σεμινάρια, στα οποία μπορεί κανείς να ενημερωθεί, αλλά και να κάνει αίτηση για προσφερόμενες εργασίες.

Δείτε αγγελίες εργασίας στο Ντουμπάι

Δείτε επίσης για το Ντουμπάι

Δουλεύοντας στο Ντουμπάι


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

ΣκλαβενίτηςΑΒ ΒασιλόπουλοςCarrefour ΜαρινόπουλοςΜασούτης
ΟΤΕLidlCOSCOΕΛΤΑ
JumboMy MarketVodafoneCosmote
Hondos CenterΓαλαξίαςPraktikerΑρβανιτίδης
Costa NavarinoΤέρναΑΚΤΩΡΔΕΗ
WINDIKEAInditexΠρομηθευτική
ΠλαίσιοZaraOlympic AirΚωτσόβολος
EverestΦΑΜΑΡEurobankΠαπαστράτος
Goody’sΚορρέςCoca Cola 3ΕINTERSPORT
ΙΑΣΩΒιοιατρικήΤαχυδρ. ΤαμιευτήριοFlocafe
ΑΣΔΑEuromedicaΔΕΛΤΑCyta Ελλάδος
J&P αβαξΤράπεζα ΠειραιώςΔιεθνής Αθλητική (Admiral)Αθηναϊκή Ζυθοποιία
LeonidasΓερμανόςΦΑΓΕΕλαΐς
Εθνική ΤράπεζαAlpha BankHSBC BankΠανελλήνια Τράπεζα
Attica BankMikelLeroy MerlinΠαγκρήτια Τράπεζα
ShellRevoilΕΤΕΚΑBP
Aegean OilJetOilΠαπαδοπούλουΕλιν
ΕΚΟMotor OilΕλληνικά ΠετρέλαιαAvin
OteplusAbbottAdelcoAdiPharm
AmvisAstellasTeleperformanceAmgen
Max PerryG4SApivitaΦούρνοι Βενέτης
McDonald’sBAZZ-RDominosΚωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village CinemasΓρηγόρηςXtreme StoresΚαρέλιας
TGI FridaysCoffee IslandSephorab...eat
HertzYavaMakroSimply Burgers
Pizza FanΟΠΑΠCreta FarmsPepsico – Ήβη
ΝίκαςΥφαντήςAvisΤσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ ΗρακλήςOk! MarketsLovie CosmeticsΚαραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η.Coffee LabColgateBic
UnileverΔιεθνής Αερολιμένας ΑθηνώνNovartisBarilla
ΑπολλώνιονDellΚρητικόςΛουξ
Όμιλος ΣαράντηCosmos AluminiumΟρφεύς ΒεϊνόγλουNobacco
H&MAdeccoKleemannGreen
ΟΛΘΧατζόπουλος Α.Ε.BrinksOtis
CelestinoOnePharma

Σχετικά Άρθρα:
Leroy Merlin Θέσεις Εργασίας
Παπαδοπούλου Θέσεις Εργασίας
Dell Θέσεις Εργασίας