JETOIL Θέσεις Εργασίας

Στο σημερινό μας άρθρο θα ασχοληθούμε με θέσεις εργασίας στην ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών JETOIL. Η εταιρεία ασχολείται με την αποθήκευση, την διακίνηση και την εμπορία πετρελαιοειδών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια και είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών στην Ελλάδα, τόσο σε όγκο πωλήσεων όσο και σε κύκλο εργασιών. Το δίκτυο πρατηρίων της αριθμεί περίπου 600 καταστήματα και έχει στην ιδιοκτησία της τον μεγαλύτερο ενιαίο αποθηκευτικό χώρο στα Βαλκάνια. Ο μηχανοκίνητος στόλος της εταιρείας είναι 33 φορτηγά ιδιωτικής χρήσης ενώ διαθέτει και 7 ιδιόκτητα εφοδιαστικά πλοιάρια για τον ανεφοδιασμό των νησιών και των πλοίων.


Η ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1960 από τους αδελφούς Κυριάκο, Γιώργο και Νίκο Μαμιδάκη. Το 1969 ιδρύθηκε η εταιρεία MAMIDOIL A.E. και πολύ σύντομα, το 1970, ιδρύθηκε και η JETOIL A.E. Το 1971 εγκαινιάστηκε το πρώτο τμήμα των εγκαταστάσεων της στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης ενώ το 1974 συγχωνεύτηκαν οι δύο εταιρείες και το κοινό όνομα της νέας εταιρείας έγινε MAMIDOIL JETOIL A.E. Το 1980 ιδρύθηκε η JET TANK A.E., μια ναυτιλιακή εταιρεία ειδικού τύπου. Το 2001 η εταιρεία επεκτάθηκε εκτός συνόρων και συγκεκριμένα ιδρύθηκε στην Αλβανία η εταιρεία MAMIDOIL ALBANIAN. Το 2007 η JETOIL εξαγόρασε το 50% των εγκαταστάσεων της Standardplin στο Κόσοβο και την ίδια χρονιά έγινε η ίδρυση και η έναρξη της λειτουργίας της MAMIDOIL KOSOVO με έδρα την Πρίστινα. Τελευταία επέκταση της εταιρείας ήταν η έναρξη λειτουργίας της JETOIL BULGARIA με έδρα τη Σόφια.

jetoil-theseis-ergasias

Η εταιρεία απασχολεί 215 άτομα στην Ελλάδα ενώ στις θυγατρικές της εταιρείες στο εξωτερικό απασχολεί άλλα 50 άτομα. Η εταιρεία παρέχει στους υπαλλήλους της ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και νοσοκομειακή κάλυψη, μέσω ιδιωτικής ασφάλισης, ενώ παράλληλα παρέχει και στήριξη στους υπαλλήλους της σε περίπτωση ανάγκης, με την παροχή άτοκου δανείου προς αυτούς. Για να γίνετε και εσείς μέλος της εταιρείας JETOIL, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην διεύθυνση Ευρώτα 27 & Κηφισού Κηφισιά 14564, ή να επικοινωνήσετε με την εταιρεία στο τηλέφωνο 210-8763100 ή στο Fax 210-8055850.

Αν νομίζετε ότι το βιογραφικό σας μοιάζει απαρχαιωμένο ή αν θέλετε περισσότερες συμβουλές πάνω στη σύνταξη του βιογραφικού σας, μπορείτε να κοιτάξετε την πληθώρα άρθρων που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας!

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

ΣκλαβενίτηςΑΒ ΒασιλόπουλοςCarrefour ΜαρινόπουλοςΜασούτης
ΟΤΕLidlCOSCOΕΛΤΑ
JumboMy MarketVodafoneCosmote
Hondos CenterΓαλαξίαςPraktikerΑρβανιτίδης
Costa NavarinoΤέρναΑΚΤΩΡΔΕΗ
WINDIKEAInditexΠρομηθευτική
ΠλαίσιοZaraOlympic AirΚωτσόβολος
EverestΦΑΜΑΡEurobankΠαπαστράτος
Goody’sΚορρέςCoca Cola 3ΕINTERSPORT
ΙΑΣΩΒιοιατρικήΤαχυδρ. ΤαμιευτήριοFlocafe
ΑΣΔΑEuromedicaΔΕΛΤΑCyta Ελλάδος
J&P αβαξΤράπεζα ΠειραιώςΔιεθνής Αθλητική (Admiral)Αθηναϊκή Ζυθοποιία
LeonidasΓερμανόςΦΑΓΕΕλαΐς
Εθνική ΤράπεζαAlpha BankHSBC BankΠανελλήνια Τράπεζα
Attica BankMikelLeroy MerlinΠαγκρήτια Τράπεζα
ShellRevoilΕΤΕΚΑBP
Aegean OilJetOilΠαπαδοπούλουΕλιν
ΕΚΟMotor OilΕλληνικά ΠετρέλαιαAvin
OteplusAbbottAdelcoAdiPharm
AmvisAstellasTeleperformanceAmgen
Max PerryG4SApivitaΦούρνοι Βενέτης
McDonald’sBAZZ-RDominosΚωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village CinemasΓρηγόρηςXtreme StoresΚαρέλιας
TGI FridaysCoffee IslandSephorab...eat
HertzYavaMakroSimply Burgers
Pizza FanΟΠΑΠCreta FarmsPepsico – Ήβη
ΝίκαςΥφαντήςAvisΤσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ ΗρακλήςOk! MarketsLovie CosmeticsΚαραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η.Coffee LabColgateBic
UnileverΔιεθνής Αερολιμένας ΑθηνώνNovartisBarilla
ΑπολλώνιονDellΚρητικόςΛουξ
Όμιλος ΣαράντηCosmos AluminiumΟρφεύς ΒεϊνόγλουNobacco
H&MAdeccoKleemannGreen
ΟΛΘΧατζόπουλος Α.Ε.BrinksOtis
CelestinoOnePharma

Σχετικά Άρθρα:
ΕΛΤΑ Θέσεις Εργασίας
Κορρές Θέσεις Εργασίας
Όμιλος Σαράντη Θέσεις Εργασίας