JETOIL Θέσεις Εργασίας

Στο σημερινό μας άρθρο θα ασχοληθούμε με θέσεις εργασίας στην ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών JETOIL. Η εταιρεία ασχολείται με την αποθήκευση, την διακίνηση και την εμπορία πετρελαιοειδών στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια και είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών στην Ελλάδα, τόσο σε όγκο πωλήσεων όσο και σε κύκλο εργασιών. Το δίκτυο πρατηρίων της αριθμεί περίπου 600 καταστήματα και έχει στην ιδιοκτησία της τον μεγαλύτερο ενιαίο αποθηκευτικό χώρο στα Βαλκάνια. Ο μηχανοκίνητος στόλος της εταιρείας είναι 33 φορτηγά ιδιωτικής χρήσης ενώ διαθέτει και 7 ιδιόκτητα εφοδιαστικά πλοιάρια για τον ανεφοδιασμό των νησιών και των πλοίων.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1960 από τους αδελφούς Κυριάκο, Γιώργο και Νίκο Μαμιδάκη. Το 1969 ιδρύθηκε η εταιρεία MAMIDOIL A.E. και πολύ σύντομα, το 1970, ιδρύθηκε και η JETOIL A.E. Το 1971 εγκαινιάστηκε το πρώτο τμήμα των εγκαταστάσεων της στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης ενώ το 1974 συγχωνεύτηκαν οι δύο εταιρείες και το κοινό όνομα της νέας εταιρείας έγινε MAMIDOIL JETOIL A.E. Το 1980 ιδρύθηκε η JET TANK A.E., μια ναυτιλιακή εταιρεία ειδικού τύπου. Το 2001 η εταιρεία επεκτάθηκε εκτός συνόρων και συγκεκριμένα ιδρύθηκε στην Αλβανία η εταιρεία MAMIDOIL ALBANIAN. Το 2007 η JETOIL εξαγόρασε το 50% των εγκαταστάσεων της Standardplin στο Κόσοβο και την ίδια χρονιά έγινε η ίδρυση και η έναρξη της λειτουργίας της MAMIDOIL KOSOVO με έδρα την Πρίστινα. Τελευταία επέκταση της εταιρείας ήταν η έναρξη λειτουργίας της JETOIL BULGARIA με έδρα τη Σόφια.

jetoil-theseis-ergasias

Η εταιρεία απασχολεί 215 άτομα στην Ελλάδα ενώ στις θυγατρικές της εταιρείες στο εξωτερικό απασχολεί άλλα 50 άτομα. Η εταιρεία παρέχει στους υπαλλήλους της ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και νοσοκομειακή κάλυψη, μέσω ιδιωτικής ασφάλισης, ενώ παράλληλα παρέχει και στήριξη στους υπαλλήλους της σε περίπτωση ανάγκης, με την παροχή άτοκου δανείου προς αυτούς. Για να γίνετε και εσείς μέλος της εταιρείας JETOIL, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην διεύθυνση Ευρώτα 27 & Κηφισού Κηφισιά 14564, ή να επικοινωνήσετε με την εταιρεία στο τηλέφωνο 210-8763100 ή στο Fax 210-8055850.

Αν νομίζετε ότι το βιογραφικό σας μοιάζει απαρχαιωμένο ή αν θέλετε περισσότερες συμβουλές πάνω στη σύνταξη του βιογραφικού σας, μπορείτε να κοιτάξετε την πληθώρα άρθρων που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας!

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

Σκλαβενίτης ΑΒ Βασιλόπουλος Carrefour Μαρινόπουλος Μασούτης
ΟΤΕ Lidl COSCO ΕΛΤΑ
Jumbo My Market Vodafone Cosmote
Hondos Center Γαλαξίας Praktiker Αρβανιτίδης
Costa Navarino Τέρνα ΑΚΤΩΡ ΔΕΗ
WIND IKEA Inditex Προμηθευτική
Πλαίσιο Zara Olympic Air Κωτσόβολος
Everest ΦΑΜΑΡ Eurobank Παπαστράτος
Goody’s Κορρές Coca Cola 3Ε INTERSPORT
ΙΑΣΩ Βιοιατρική Ταχυδρ. Ταμιευτήριο Flocafe
ΑΣΔΑ Euromedica ΔΕΛΤΑ Cyta Ελλάδος
J&P αβαξ Τράπεζα Πειραιώς Διεθνής Αθλητική (Admiral) Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Leonidas Γερμανός ΦΑΓΕ Ελαΐς
Εθνική Τράπεζα Alpha Bank HSBC Bank Πανελλήνια Τράπεζα
Attica Bank Mikel Leroy Merlin Παγκρήτια Τράπεζα
Shell Revoil ΕΤΕΚΑ BP
Aegean Oil JetOil Παπαδοπούλου Ελιν
ΕΚΟ Motor Oil Ελληνικά Πετρέλαια Avin
Oteplus Abbott Adelco AdiPharm
Amvis Astellas Teleperformance Amgen
Max Perry G4S Apivita Φούρνοι Βενέτης
McDonald’s BAZZ-R Dominos Κωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village Cinemas Γρηγόρης Xtreme Stores Καρέλιας
TGI Fridays Coffee Island Sephora b...eat
Hertz Yava Makro Simply Burgers
Pizza Fan ΟΠΑΠ Creta Farms Pepsico – Ήβη
Νίκας Υφαντής Avis Τσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ Ηρακλής Ok! Markets Lovie Cosmetics Καραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η. Coffee Lab Colgate Bic
Unilever Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Novartis Barilla
Απολλώνιον Dell Κρητικός Λουξ
Όμιλος Σαράντη Cosmos Aluminium Ορφεύς Βεϊνόγλου Nobacco
H&M Adecco Kleemann Green
ΟΛΘ Χατζόπουλος Α.Ε. Brinks Otis
Celestino OnePharma

Σχετικά Άρθρα: