ΔΕΛΤΑ Γαλακτοβιομηχανία Θέσεις Εργασίας

Η ΔΕΛΤΑ είναι μια εταιρεία του ομίλου VIVARTIA, η οποία έχει ως αντικείμενο την παραγωγή και διανομή γαλακτοκομικών προϊόντων όπως γάλα, γιαούρτι, τυριά, φυσικούς χυμούς φρούτων, προϊόντα επιδορπίου και τσάι. Η εταιρεία έχει ηγετική θέση στον κλάδο όπου δραστηριοποιείται και κάποια από τα εμπορικά της σήματα είναι πασίγνωστα στο ευρύ κοινό. Τέτοια παραδείγματα προϊόντων είναι το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ, η σειρά Μικρές Οικογενειακές Φάρμες, το Milko και το γάλα Βλάχας. Η εταιρία έχει στο δυναμικό της 7 μονάδες παραγωγής εντός και εκτός Ελλάδας, 4 σταθμούς συγκέντρωσης γάλακτος και απασχολεί συνολικά 1.400 άτομα.





Η ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε το 1952 όταν ο Αριστείδης Δασκαλόπουλος ίδρυσε στην Αθήνα μια επιχείρηση διανομής γάλακτος η οποία αρχικά είχε 20 άτομα προσωπικό και 10 αυτοκίνητα διανομής. Το 1965 η επιχείρηση μεταφέρθηκε στον Ταύρο, όπου βρίσκονται μέχρι και σήμερα οι εγκαταστάσεις της. Στα επόμενα χρόνια και μέχρι το 1980, η εταιρεία είχε το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς στη διανομή γάλακτος ενώ κατέκτησε την πρώτη θέση στην παραγωγή και πώληση παγωτών. Το 1989 η εταιρεία εισήχθη στην αγορά χυμών μικρής διάρκειας και το 1990 εισήχθη και στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Το 1994 εγκαινιάστηκε το νέο της εργοστάσιο παραγωγής γιαούρτης στον Άγιο Στέφανο και το 1995 προχώρησε και στην πρωτογενή παραγωγή με τις πρώτες φάρμες της να ιδρύονται στην Κομοτηνή.

DELTA-theseis-ergasias

Το 2000, η εταιρεία μετετράπη σε εταιρεία χαρτοφυλακίου με το όνομα ΔΕΛΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. ενώ παράλληλα το τμήμα τροφίμων και παγωτού ανεξαρτητοποιήθηκαν. Το 2002 εξαγόρασε την πλειοψηφία των μετοχών της μεγαλύτερης γαλακτοβιομηχανίας στην Κύπρο, της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ LTD. Το 2003 εγκαινίασε το νέο πρότυπο εργοστάσιο φρέσκου γάλακτος στην Σίνδο της Θεσσαλονίκης και τέλος το 2006 η ΔΕΛΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ μετονομάστηκε σε VIVARTIA μετά από συγχώνευση των εταιρειών ΔΕΛΤΑ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, CHIPITA INTERNATIONAL, GOODY’S και ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, αποτελώντας πλέον τη μεγαλύτερη εταιρία τροφίμων στην Ελλάδα. Η ΔΕΛΤΑ αποτελεί πλέον τον κλάδο γαλακτοκομικών και ποτών του ομίλου VIVARTIA. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ιστορία της εταιρείας μπορείτε να δείτε εδώ.

Ο όμιλος VIVARTIA διαθέτει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα συμπλήρωσης βιογραφικού για όποιον ενδιαφέρεται να εργαστεί σε αυτόν, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ. Αυτήν την στιγμή στον όμιλο δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας, όμως μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας ώστε μόλις ανοίξει κάποια θέση αυτό να είναι διαθέσιμο στη βάση δεδομένων του ομίλου. Αν θέλετε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τον όμιλο VIVARTIA μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του ομίλου, πατώντας εδώ.

Καλή επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.gr



Θέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

Σκλαβενίτης ΑΒ Βασιλόπουλος Carrefour Μαρινόπουλος Μασούτης
ΟΤΕ Lidl COSCO ΕΛΤΑ
Jumbo My Market Vodafone Cosmote
Hondos Center Γαλαξίας Praktiker Αρβανιτίδης
Costa Navarino Τέρνα ΑΚΤΩΡ ΔΕΗ
WIND IKEA Inditex Προμηθευτική
Πλαίσιο Zara Olympic Air Κωτσόβολος
Everest ΦΑΜΑΡ Eurobank Παπαστράτος
Goody’s Κορρές Coca Cola 3Ε INTERSPORT
ΙΑΣΩ Βιοιατρική Ταχυδρ. Ταμιευτήριο Flocafe
ΑΣΔΑ Euromedica ΔΕΛΤΑ Cyta Ελλάδος
J&P αβαξ Τράπεζα Πειραιώς Διεθνής Αθλητική (Admiral) Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Leonidas Γερμανός ΦΑΓΕ Ελαΐς
Εθνική Τράπεζα Alpha Bank HSBC Bank Πανελλήνια Τράπεζα
Attica Bank Mikel Leroy Merlin Παγκρήτια Τράπεζα
Shell Revoil ΕΤΕΚΑ BP
Aegean Oil JetOil Παπαδοπούλου Ελιν
ΕΚΟ Motor Oil Ελληνικά Πετρέλαια Avin
Oteplus Abbott Adelco AdiPharm
Amvis Astellas Teleperformance Amgen
Max Perry G4S Apivita Φούρνοι Βενέτης
McDonald’s BAZZ-R Dominos Κωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village Cinemas Γρηγόρης Xtreme Stores Καρέλιας
TGI Fridays Coffee Island Sephora b...eat
Hertz Yava Makro Simply Burgers
Pizza Fan ΟΠΑΠ Creta Farms Pepsico – Ήβη
Νίκας Υφαντής Avis Τσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ Ηρακλής Ok! Markets Lovie Cosmetics Καραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η. Coffee Lab Colgate Bic
Unilever Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Novartis Barilla
Απολλώνιον Dell Κρητικός Λουξ
Όμιλος Σαράντη Cosmos Aluminium Ορφεύς Βεϊνόγλου Nobacco
H&M Adecco Kleemann Green
ΟΛΘ Χατζόπουλος Α.Ε. Brinks Otis
Celestino OnePharma

Σχετικά Άρθρα: