Αρβανιτίδης Super Market Θέσεις Εργασίας

Σημείωση: Δυστυχώς τα super market Αρβανιτίδης έχουν πάψει τη λειτουργία τους. Μπορείτε να αναζητήσετε όμως άλλες θέσεις εργασίας στο site μας.

Στο νέο εβδομαδιαίο μας άρθρο σχετικά με θέσεις εργασίας, βρίσκεται η μεγάλη αλυσίδα Super Market Αρβανιτίδης. Η εταιρεία είναι αμιγώς ελληνική και έχει ισχυρό οικογενειακό χαρακτήρα ενώ δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη Βόρεια Ελλάδα.

Όλα ξεκίνησαν το 1949 από τον Ν. Αρβανιτίδη, ο οποίος άνοιξε ένα μικρό παντοπωλείο στη Βέροια. Με τα χρόνια, κατάφερε να επεκτείνει τον κύκλο εργασιών του και στους γύρω νομούς ενώ το 1972 άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής. Το 1979 ασχολήθηκαν και οι υιοί του Ν. Αρβανιτίδη με την εταιρεία και συνέδραμαν στην επέκτασή της, με αποτέλεσμα το 1983 να ανοίξει το πρώτο Super Market Αρβανιτίδης.





Στα χρόνια που ακολούθησαν η εταιρεία αναπτύχθηκε ταχύτατα και το 2000 εξαγόρασε τις εταιρείες “Γαλαξίας Α.ΒΕ.Ε.” και “Άξονας Α.ΒΕ.Ε.”, προσθέτοντας ακόμα 40 καταστήματα στο δίκτυό της. Την ίδια εποχή, η εταιρεία εισήγαγε ένα νέο σύστημα διακίνησης προϊόντων για την καλύτερη τροφοδοσία των καταστημάτων.

Το 2002 εξαγοράστηκε και η αλυσίδα “ΑΣΕΛΕ Α.Ε.”, με αποτέλεσμα τα 6 καταστήματά της να περάσουν στην αλυσίδα Αρβανιτίδης. Παράλληλα, η εταιρεία αποφάσισε να συμμετέχει στον όμιλο ΕΛΟΜΑΣ, όπου συμμετείχαν ήδη 48 επιχειρήσεις super market. Το 2006 η εταιρεία αναπτύχθηκε ακόμα περισσότερο, ανοίγοντας νέα καταστήματα σε πληθώρα νομών στη Β. Ελλάδα.

Η ανάπτυξη της εταιρείας συνεχίστηκε το 2011 με την ίδρυση κάποιων επιπλέον καταστημάτων, φτάνοντας στο σύνολό τους στα 170 καταστήματα. Στα άμεσα σχέδια της αλυσίδας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη, είτε με την ίδρυση νέων καταστημάτων είτε με την γεωγραφική εξάπλωσή της, εξαγοράζοντας κάποια ήδη υπάρχουσα αλυσίδα. Περισσότερα για την ιστορία της εταιρείας θα βρείτε εδώ, ενώ για να βρείτε ποιο κατάστημα υπάρχει στην περιοχή σας, πρέπει να απευθυνθείτε εδώ.

αρβανιτίδης-super-market-θέσεις-εργασίας
Στην εταιρεία απασχολούνται περίπου 2000 άτομα, ενώ ο γνώμονας της εταιρείας είναι να δημιουργεί όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας. Αν κάποιος θέλει να δουλέψει στην εταιρεία, θα πρέπει να συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα απευθείας από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Αν πάλι κάποιος επιθυμεί να γίνει προμηθευτής της εταιρείας, θα πρέπει να συμπληρώσει την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η εταιρεία στηρίζεται στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας για να κρατήσει χαμηλό το κόστος των αγορών των καταναλωτών. Ήδη η εταιρεία χρησιμοποιεί πολλά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και σκέφτεται να λανσάρει ακόμα περισσότερα. Αν θέλετε να δείτε τι είδους προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας υπάρχουν στην εταιρεία, μπορείτε να το δείτε εδώ.

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.gr



Θέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

Σκλαβενίτης ΑΒ Βασιλόπουλος Carrefour Μαρινόπουλος Μασούτης
ΟΤΕ Lidl COSCO ΕΛΤΑ
Jumbo My Market Vodafone Cosmote
Hondos Center Γαλαξίας Praktiker Αρβανιτίδης
Costa Navarino Τέρνα ΑΚΤΩΡ ΔΕΗ
WIND IKEA Inditex Προμηθευτική
Πλαίσιο Zara Olympic Air Κωτσόβολος
Everest ΦΑΜΑΡ Eurobank Παπαστράτος
Goody’s Κορρές Coca Cola 3Ε INTERSPORT
ΙΑΣΩ Βιοιατρική Ταχυδρ. Ταμιευτήριο Flocafe
ΑΣΔΑ Euromedica ΔΕΛΤΑ Cyta Ελλάδος
J&P αβαξ Τράπεζα Πειραιώς Διεθνής Αθλητική (Admiral) Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Leonidas Γερμανός ΦΑΓΕ Ελαΐς
Εθνική Τράπεζα Alpha Bank HSBC Bank Πανελλήνια Τράπεζα
Attica Bank Mikel Leroy Merlin Παγκρήτια Τράπεζα
Shell Revoil ΕΤΕΚΑ BP
Aegean Oil JetOil Παπαδοπούλου Ελιν
ΕΚΟ Motor Oil Ελληνικά Πετρέλαια Avin
Oteplus Abbott Adelco AdiPharm
Amvis Astellas Teleperformance Amgen
Max Perry G4S Apivita Φούρνοι Βενέτης
McDonald’s BAZZ-R Dominos Κωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village Cinemas Γρηγόρης Xtreme Stores Καρέλιας
TGI Fridays Coffee Island Sephora b...eat
Hertz Yava Makro Simply Burgers
Pizza Fan ΟΠΑΠ Creta Farms Pepsico – Ήβη
Νίκας Υφαντής Avis Τσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ Ηρακλής Ok! Markets Lovie Cosmetics Καραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η. Coffee Lab Colgate Bic
Unilever Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Novartis Barilla
Απολλώνιον Dell Κρητικός Λουξ
Όμιλος Σαράντη Cosmos Aluminium Ορφεύς Βεϊνόγλου Nobacco
H&M Adecco Kleemann Green
ΟΛΘ Χατζόπουλος Α.Ε. Brinks Otis
Celestino OnePharma

Σχετικά Άρθρα: