Αρβανιτίδης Super Market Θέσεις Εργασίας

Σημείωση: Δυστυχώς τα super market Αρβανιτίδης έχουν πάψει τη λειτουργία τους. Μπορείτε να αναζητήσετε όμως άλλες θέσεις εργασίας στο site μας.

Στο νέο εβδομαδιαίο μας άρθρο σχετικά με θέσεις εργασίας, βρίσκεται η μεγάλη αλυσίδα Super Market Αρβανιτίδης. Η εταιρεία είναι αμιγώς ελληνική και έχει ισχυρό οικογενειακό χαρακτήρα ενώ δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη Βόρεια Ελλάδα.

Όλα ξεκίνησαν το 1949 από τον Ν. Αρβανιτίδη, ο οποίος άνοιξε ένα μικρό παντοπωλείο στη Βέροια. Με τα χρόνια, κατάφερε να επεκτείνει τον κύκλο εργασιών του και στους γύρω νομούς ενώ το 1972 άνοιξε το πρώτο κατάστημα λιανικής. Το 1979 ασχολήθηκαν και οι υιοί του Ν. Αρβανιτίδη με την εταιρεία και συνέδραμαν στην επέκτασή της, με αποτέλεσμα το 1983 να ανοίξει το πρώτο Super Market Αρβανιτίδης.


Στα χρόνια που ακολούθησαν η εταιρεία αναπτύχθηκε ταχύτατα και το 2000 εξαγόρασε τις εταιρείες “Γαλαξίας Α.ΒΕ.Ε.” και “Άξονας Α.ΒΕ.Ε.”, προσθέτοντας ακόμα 40 καταστήματα στο δίκτυό της. Την ίδια εποχή, η εταιρεία εισήγαγε ένα νέο σύστημα διακίνησης προϊόντων για την καλύτερη τροφοδοσία των καταστημάτων.

Το 2002 εξαγοράστηκε και η αλυσίδα “ΑΣΕΛΕ Α.Ε.”, με αποτέλεσμα τα 6 καταστήματά της να περάσουν στην αλυσίδα Αρβανιτίδης. Παράλληλα, η εταιρεία αποφάσισε να συμμετέχει στον όμιλο ΕΛΟΜΑΣ, όπου συμμετείχαν ήδη 48 επιχειρήσεις super market. Το 2006 η εταιρεία αναπτύχθηκε ακόμα περισσότερο, ανοίγοντας νέα καταστήματα σε πληθώρα νομών στη Β. Ελλάδα.

Η ανάπτυξη της εταιρείας συνεχίστηκε το 2011 με την ίδρυση κάποιων επιπλέον καταστημάτων, φτάνοντας στο σύνολό τους στα 170 καταστήματα. Στα άμεσα σχέδια της αλυσίδας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη, είτε με την ίδρυση νέων καταστημάτων είτε με την γεωγραφική εξάπλωσή της, εξαγοράζοντας κάποια ήδη υπάρχουσα αλυσίδα. Περισσότερα για την ιστορία της εταιρείας θα βρείτε εδώ, ενώ για να βρείτε ποιο κατάστημα υπάρχει στην περιοχή σας, πρέπει να απευθυνθείτε εδώ.

αρβανιτίδης-super-market-θέσεις-εργασίας
Στην εταιρεία απασχολούνται περίπου 2000 άτομα, ενώ ο γνώμονας της εταιρείας είναι να δημιουργεί όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας. Αν κάποιος θέλει να δουλέψει στην εταιρεία, θα πρέπει να συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα απευθείας από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Αν πάλι κάποιος επιθυμεί να γίνει προμηθευτής της εταιρείας, θα πρέπει να συμπληρώσει την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η εταιρεία στηρίζεται στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας για να κρατήσει χαμηλό το κόστος των αγορών των καταναλωτών. Ήδη η εταιρεία χρησιμοποιεί πολλά προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας και σκέφτεται να λανσάρει ακόμα περισσότερα. Αν θέλετε να δείτε τι είδους προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας υπάρχουν στην εταιρεία, μπορείτε να το δείτε εδώ.

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

ΣκλαβενίτηςΑΒ ΒασιλόπουλοςCarrefour ΜαρινόπουλοςΜασούτης
ΟΤΕLidlCOSCOΕΛΤΑ
JumboMy MarketVodafoneCosmote
Hondos CenterΓαλαξίαςPraktikerΑρβανιτίδης
Costa NavarinoΤέρναΑΚΤΩΡΔΕΗ
WINDIKEAInditexΠρομηθευτική
ΠλαίσιοZaraOlympic AirΚωτσόβολος
EverestΦΑΜΑΡEurobankΠαπαστράτος
Goody’sΚορρέςCoca Cola 3ΕINTERSPORT
ΙΑΣΩΒιοιατρικήΤαχυδρ. ΤαμιευτήριοFlocafe
ΑΣΔΑEuromedicaΔΕΛΤΑCyta Ελλάδος
J&P αβαξΤράπεζα ΠειραιώςΔιεθνής Αθλητική (Admiral)Αθηναϊκή Ζυθοποιία
LeonidasΓερμανόςΦΑΓΕΕλαΐς
Εθνική ΤράπεζαAlpha BankHSBC BankΠανελλήνια Τράπεζα
Attica BankMikelLeroy MerlinΠαγκρήτια Τράπεζα
ShellRevoilΕΤΕΚΑBP
Aegean OilJetOilΠαπαδοπούλουΕλιν
ΕΚΟMotor OilΕλληνικά ΠετρέλαιαAvin
OteplusAbbottAdelcoAdiPharm
AmvisAstellasTeleperformanceAmgen
Max PerryG4SApivitaΦούρνοι Βενέτης
McDonald’sBAZZ-RDominosΚωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village CinemasΓρηγόρηςXtreme StoresΚαρέλιας
TGI FridaysCoffee IslandSephorab...eat
HertzYavaMakroSimply Burgers
Pizza FanΟΠΑΠCreta FarmsPepsico – Ήβη
ΝίκαςΥφαντήςAvisΤσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ ΗρακλήςOk! MarketsLovie CosmeticsΚαραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η.Coffee LabColgateBic
UnileverΔιεθνής Αερολιμένας ΑθηνώνNovartisBarilla
ΑπολλώνιονDellΚρητικόςΛουξ
Όμιλος ΣαράντηCosmos AluminiumΟρφεύς ΒεϊνόγλουNobacco
H&MAdeccoKleemannGreen
ΟΛΘΧατζόπουλος Α.Ε.BrinksOtis
CelestinoOnePharma

Σχετικά Άρθρα:
Everest Θέσεις Εργασίας
Υφαντής Θέσεις Εργασίας
Όμιλος Σαράντη Θέσεις Εργασίας