Ελληνικά Πετρέλαια Θέσεις Εργασίας

Τα Ελληνικά Πετρέλαια είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διύλισης πετρελαίου στην Ελλάδα. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν την εμπορία βενζίνης μέσω πρατηρίων, την παρασκευή πετροχημικών προϊόντων, την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, την έρευνα πετρελαίου και την συμμετοχή σε άλλες εταιρείες, όπως πχ η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στα Χρηματιστήρια της Αθήνας και του Λονδίνου, ενώ έχει παρουσία σε Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κύπρο, Σερβία, Βουλγαρία, ΠΓΔΜ και Γεωργία. Ο κύκλος των εργασιών της για το 2013 ήταν 9.7 δισεκατομμύρια ευρώ ενώ το ενεργητικό της είναι 7.2 εκατομμύρια ευρώ περίπου.





Στην ουσία η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια είναι μια κοινοπραξία εννέα θυγατρικών εταιρειών. Η ιστορία της ξεκινάει το 1955, έτος κατά το οποίο ιδρύθηκε στον Ασπρόπυργο η πρώτη μονάδα διύλισης πετρελαίου, με την ονομασία Ελληνικά Διυλιστήρια Ασπροπύργου (ΕΛΔΑ). Η μονάδα λειτούργησε επίσημα το 1958. Στη δημιουργία και στην ανάπτυξή της βοήθησε πολύ ο εφοπλιστής Σταύρος Νιάρχος, ο οποίος κατείχε και το 76% της εταιρείας μέχρι το 1976, όπου και πούλησε το ποσοστό αυτό στο δημόσιο. Το 1974 ανακαλύφθηκε πετρέλαιο στη Θάσο και έτσι ιδρύθηκε η Δημόσια Επιχείρηση Πετρελαίου (ΔΕΠ) με σκοπό την έρευνα και την εξόρυξη πετρελαίου στον Ελληνικό χώρο. Η ΔΕΠ αγόρασε το 1980 τα πρατήρια της εταιρείας ΕΣΣΟ, τα οποία μετονομάστηκαν σε ΕΚΟ. Το 1986 τα ΕΛΔΑ εντάχθηκαν στον όμιλο της ΔΕΠ και το 1998 ο όμιλος μετονομάστηκε σε Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., όνομα που διατηρεί ακόμα και σήμερα. Στα χρόνια που ακολούθησαν, απορρόφησαν τις εταιρείες Petrolina, Μαμιδάκης και Petrola.

ellhnika-petrelaia-theseis-ergasias

Όπως είναι αντιληπτό, η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια είναι μια κολοσσιαία εταιρεία. Το ανθρώπινο δυναμικό της υπολογίζεται περίπου σε 3500 άτομα. Οι τομείς που μπορείτε να απασχοληθείτε στην εταιρεία είναι τόσο επιχειρησιακοί (δουλειές δηλαδή που αφορούν το πετρέλαιο) όσο και επιτελικοί (δουλειές που αφορούν την επιχείρηση καθεαυτή). Για να δείτε τις ευκαιρίες απασχόλησης στην εταιρεία, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε αυτήν την ιστοσελίδα. Η υποβολή βιογραφικών γίνεται από τη φόρμα που θα βρείτε εδώ. Όσοι είναι φοιτητές και θέλουν να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία μπορούν να βρουν τις απαραίτητες πληροφορίες εδώ.

Μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε κάθε εβδομάδα τα άρθρα μας με τις θέσεις εργασίες, γιατί μπορεί την επόμενη εβδομάδα να είστε και εσείς ένας από τους πολλούς αναγνώστες μας που έχουν βρει εργασία μέσω της ιστοσελίδας μας!

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.gr



Θέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

Σκλαβενίτης ΑΒ Βασιλόπουλος Carrefour Μαρινόπουλος Μασούτης
ΟΤΕ Lidl COSCO ΕΛΤΑ
Jumbo My Market Vodafone Cosmote
Hondos Center Γαλαξίας Praktiker Αρβανιτίδης
Costa Navarino Τέρνα ΑΚΤΩΡ ΔΕΗ
WIND IKEA Inditex Προμηθευτική
Πλαίσιο Zara Olympic Air Κωτσόβολος
Everest ΦΑΜΑΡ Eurobank Παπαστράτος
Goody’s Κορρές Coca Cola 3Ε INTERSPORT
ΙΑΣΩ Βιοιατρική Ταχυδρ. Ταμιευτήριο Flocafe
ΑΣΔΑ Euromedica ΔΕΛΤΑ Cyta Ελλάδος
J&P αβαξ Τράπεζα Πειραιώς Διεθνής Αθλητική (Admiral) Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Leonidas Γερμανός ΦΑΓΕ Ελαΐς
Εθνική Τράπεζα Alpha Bank HSBC Bank Πανελλήνια Τράπεζα
Attica Bank Mikel Leroy Merlin Παγκρήτια Τράπεζα
Shell Revoil ΕΤΕΚΑ BP
Aegean Oil JetOil Παπαδοπούλου Ελιν
ΕΚΟ Motor Oil Ελληνικά Πετρέλαια Avin
Oteplus Abbott Adelco AdiPharm
Amvis Astellas Teleperformance Amgen
Max Perry G4S Apivita Φούρνοι Βενέτης
McDonald’s BAZZ-R Dominos Κωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village Cinemas Γρηγόρης Xtreme Stores Καρέλιας
TGI Fridays Coffee Island Sephora b...eat
Hertz Yava Makro Simply Burgers
Pizza Fan ΟΠΑΠ Creta Farms Pepsico – Ήβη
Νίκας Υφαντής Avis Τσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ Ηρακλής Ok! Markets Lovie Cosmetics Καραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η. Coffee Lab Colgate Bic
Unilever Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Novartis Barilla
Απολλώνιον Dell Κρητικός Λουξ
Όμιλος Σαράντη Cosmos Aluminium Ορφεύς Βεϊνόγλου Nobacco
H&M Adecco Kleemann Green
ΟΛΘ Χατζόπουλος Α.Ε. Brinks Otis
Celestino OnePharma

Σχετικά Άρθρα: