Olympic Air Θέσεις Εργασίας

Η Olympic Air είναι μια αεροπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον ελληνικό χώρο. Πιο παλιά ήταν γνωστή με το όνομα “Ολυμπιακή Αεροπορία” και ήταν ο κρατικός αερομεταφορέας για πάνω από 50 χρόνια. Το 2009 εξαγοράστηκε από τον όμιλο MIG και άλλαξε το όνομά της σε Olympic Air, με το οποίο είναι γνωστή σήμερα. Ο σημερινός της στόλος δεν είναι μεγάλος, και απαρτίζεται από 14 υπερσύγχρονα ελικοφόρα αεροσκάφη καναδικής κατασκευής.

Εντούτοις, το έργο της Olympic Air είναι σημαντικό γιατί αποτελεί δίαυλο επικοινωνίας για σχεδόν όλα τα νησιά της ελληνικής επικράτειας, ενώ τα μικρότερα ελικοφόρα αεροσκάφη της, είναι τα καταλληλότερα για να προσγειωθούν σε τύπους αεροδρομίων όπως αυτός της Πάρου, της Μήλου και του Καστελόριζου. Η κύρια βάση της Olympic Air είναι το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στα Σπάτα, ενώ η δευτερεύουσα βάση της είναι το αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου. Συνολικά εκτελούνται σε καθημερινή βάση 32 πτήσεις από την Olympic Air, 27 προς εσωτερικό και 5 προς εξωτερικό.

Η ιστορία της Olympic Air ξεκίνησε ουσιαστικά τον Μάρτιο του 2009 όταν δηλαδή εξαγόρασε η Aegean Airlines την Ολυμπιακή Αεροπορία (O.A.) από το ελληνικό κράτος στο οποίο άνηκε προηγουμένως. Παρ’ όλ’ αυτά, οι Ολυμπιακή Αεροπορία έχει πολύ μεγάλη ιστορία που ξεκινά στην ουσία το 1957, όταν ο Αριστοτέλης Ωνάσης, αγόρασε από το ελληνικό δημόσιο τον τότε κρατικό αερομεταφορέα, ο οποίος ήταν ζημιογόνος.

Από τότε η εταιρεία είχε σταθερά ανοδική πορεία και κατέληξε να είναι μια από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Το 1975 όμως, μετά τον θάνατο του γιου του, ο Αρ. Ωνάσης πούλησε την Ο.Α. ξανά στο δημόσιο και έκτοτε η πορεία της ήταν ταραχώδης, με πολλά σκαμπανεβάσματα και με διαρκώς αυξανόμενο έλλειμμα, μέχρι το 2009 που την εξαγόρασε ξανά ο ιδιωτικός τομέας και πλέον παρατηρείται εμφανής ανάκαμψη της εταιρείας.

olympicair-theseis-ergasias

Για να εργαστεί κάποιος στην εταιρεία Olympic Air, μπορεί να καταθέσει το βιογραφικό του στην έτοιμη φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της. Αν κάποιος επιθυμεί περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να απευθυνθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Αν σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε με την αεροπλοΐα και να αποκτήσετε τεχνική εκπαίδευση, η Olympic Air δίνει τη δυνατότητα για εκπαίδευση και την απόκτηση αντίστοιχου πτυχίου μέσω του κέντρου τεχνικής εκπαίδευσής της, πληροφορίες για το οποίο θα βρείτε εδώ.


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

Σκλαβενίτης ΑΒ Βασιλόπουλος Carrefour Μαρινόπουλος Μασούτης
ΟΤΕ Lidl COSCO ΕΛΤΑ
Jumbo My Market Vodafone Cosmote
Hondos Center Γαλαξίας Praktiker Αρβανιτίδης
Costa Navarino Τέρνα ΑΚΤΩΡ ΔΕΗ
WIND IKEA Inditex Προμηθευτική
Πλαίσιο Zara Olympic Air Κωτσόβολος
Everest ΦΑΜΑΡ Eurobank Παπαστράτος
Goody’s Κορρές Coca Cola 3Ε INTERSPORT
ΙΑΣΩ Βιοιατρική Ταχυδρ. Ταμιευτήριο Flocafe
ΑΣΔΑ Euromedica ΔΕΛΤΑ Cyta Ελλάδος
J&P αβαξ Τράπεζα Πειραιώς Διεθνής Αθλητική (Admiral) Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Leonidas Γερμανός ΦΑΓΕ Ελαΐς
Εθνική Τράπεζα Alpha Bank HSBC Bank Πανελλήνια Τράπεζα
Attica Bank Mikel Leroy Merlin Παγκρήτια Τράπεζα
Shell Revoil ΕΤΕΚΑ BP
Aegean Oil JetOil Παπαδοπούλου Ελιν
ΕΚΟ Motor Oil Ελληνικά Πετρέλαια Avin
Oteplus Abbott Adelco AdiPharm
Amvis Astellas Teleperformance Amgen
Max Perry G4S Apivita Φούρνοι Βενέτης
McDonald’s BAZZ-R Dominos Κωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village Cinemas Γρηγόρης Xtreme Stores Καρέλιας
TGI Fridays Coffee Island Sephora b...eat
Hertz Yava Makro Simply Burgers
Pizza Fan ΟΠΑΠ Creta Farms Pepsico – Ήβη
Νίκας Υφαντής Avis Τσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ Ηρακλής Ok! Markets Lovie Cosmetics Καραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η. Coffee Lab Colgate Bic
Unilever Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Novartis Barilla
Απολλώνιον Dell Κρητικός Λουξ
Όμιλος Σαράντη Cosmos Aluminium Ορφεύς Βεϊνόγλου Nobacco
H&M Adecco Kleemann Green
ΟΛΘ Χατζόπουλος Α.Ε. Brinks Otis
Celestino OnePharma

Σχετικά Άρθρα: