Cosmote Θέσεις Εργασίας

Η Cosmote είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα από το 1998 μέχρι και σήμερα. Εκτός από την Ελλάδα έχει επεκτείνει τις επιχειρηματικές τις δράσεις και σε άλλες χώρες, όπως η Ρουμανία, η Αλβανία και η Βουλγαρία. Αποτελεί μέλος του ομίλου ΟΤΕ και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην ελληνική αγορά, έχοντας ένα πελατολόγιο που ανέρχεται στα 7.8 εκατομμύρια.

Η εταιρεία διαθέτει υπερσύγχρονο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο ενώ έχει πετύχει πολλές καινοτομίες στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Εκτός από το τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο, η εταιρεία έχει πληθώρα σημείων πώλησης σε όλη την Ελλάδα, μια και πλέον στο δίκτυο καταστημάτων της εντάσσονται και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Η Cosmote είναι μια εταιρεία η οποία δίνει μεγάλη σημασία στο ανθρώπινο δυναμικό της. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι στην Cosmote περνούν από ετήσια εκπαίδευση ενώ υπάρχει σύστημα αξιολόγησης και επιβράβευσης των υπαλλήλων. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο αμοιβών και παροχών το οποίο είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό, περιλαμβάνοντας πρόγραμμα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, πρόγραμμα συνταξιοδότησης και πρόγραμμα ασφάλειας ζωής κ.ά. Συνολικά, στην εταιρεία απασχολούνται περίπου 8500 άνθρωποι. Περισσότερες πληροφορίες για το ανθρώπινο δυναμικό, τους στόχους και τις παροχές, μπορείτε να βρείτε εδώ.

cosmote-θέσεις-εργασίαςΓια να αναζητήσει κάποιος μια θέση εργασίας στην Cosmote πρέπει να φτιάξει ειδικό προφίλ και να καταχωρήσει τα στοιχεία και το βιογραφικό του στη βάση δεδομένων της εταιρείας, όπου μπορεί να τα αλλάζει όποτε το θελήσει. Η διαδικασία αυτή γίνεται διαδικτυακά, σε αυτήν την σελίδα. Αν το θελήσει κάποιος, μπορεί να κάνει αναζήτηση των αγγελιών εργασίας για τις διάφορες θέσεις στην εταιρεία από εδώ.

Σε περίπτωση που κάποιος το επιθυμεί, μπορεί να αναζητήσει εργασία σε κάποια θυγατρική εταιρεία της Cosmote στο εξωτερικό. Για να το κάνει αυτό πρέπει να ανατρέξει στις ιστοσελίδες των αντίστοιχων θυγατρικών της, τις οποίες μπορεί να βρεί πατώντας εδώ. Επίσης, κατά καιρούς η Cosmote δίνει πολλές χορηγίες σε διάφορους τομείς. Για τις χορηγίες μπορείτε να ενημερωθείτε στη σελίδα αυτή.

Τέλος, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε, ότι η Cosmote εκτός από τις θέσεις της για μερική και πλήρη απασχόληση, δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές που το επιθυμούν να κάνουν πρακτική άσκηση σε αυτήν.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

Σκλαβενίτης ΑΒ Βασιλόπουλος Carrefour Μαρινόπουλος Μασούτης
ΟΤΕ Lidl COSCO ΕΛΤΑ
Jumbo My Market Vodafone Cosmote
Hondos Center Γαλαξίας Praktiker Αρβανιτίδης
Costa Navarino Τέρνα ΑΚΤΩΡ ΔΕΗ
WIND IKEA Inditex Προμηθευτική
Πλαίσιο Zara Olympic Air Κωτσόβολος
Everest ΦΑΜΑΡ Eurobank Παπαστράτος
Goody’s Κορρές Coca Cola 3Ε INTERSPORT
ΙΑΣΩ Βιοιατρική Ταχυδρ. Ταμιευτήριο Flocafe
ΑΣΔΑ Euromedica ΔΕΛΤΑ Cyta Ελλάδος
J&P αβαξ Τράπεζα Πειραιώς Διεθνής Αθλητική (Admiral) Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Leonidas Γερμανός ΦΑΓΕ Ελαΐς
Εθνική Τράπεζα Alpha Bank HSBC Bank Πανελλήνια Τράπεζα
Attica Bank Mikel Leroy Merlin Παγκρήτια Τράπεζα
Shell Revoil ΕΤΕΚΑ BP
Aegean Oil JetOil Παπαδοπούλου Ελιν
ΕΚΟ Motor Oil Ελληνικά Πετρέλαια Avin
Oteplus Abbott Adelco AdiPharm
Amvis Astellas Teleperformance Amgen
Max Perry G4S Apivita Φούρνοι Βενέτης
McDonald’s BAZZ-R Dominos Κωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village Cinemas Γρηγόρης Xtreme Stores Καρέλιας
TGI Fridays Coffee Island Sephora b...eat
Hertz Yava Makro Simply Burgers
Pizza Fan ΟΠΑΠ Creta Farms Pepsico – Ήβη
Νίκας Υφαντής Avis Τσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ Ηρακλής Ok! Markets Lovie Cosmetics Καραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η. Coffee Lab Colgate Bic
Unilever Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Novartis Barilla
Απολλώνιον Dell Κρητικός Λουξ
Όμιλος Σαράντη Cosmos Aluminium Ορφεύς Βεϊνόγλου Nobacco
H&M Adecco Kleemann Green
ΟΛΘ Χατζόπουλος Α.Ε. Brinks Otis
Celestino OnePharma

Σχετικά Άρθρα: