Cosmote Θέσεις Εργασίας

Η Cosmote είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα από το 1998 μέχρι και σήμερα. Εκτός από την Ελλάδα έχει επεκτείνει τις επιχειρηματικές τις δράσεις και σε άλλες χώρες, όπως η Ρουμανία, η Αλβανία και η Βουλγαρία. Αποτελεί μέλος του ομίλου ΟΤΕ και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην ελληνική αγορά, έχοντας ένα πελατολόγιο που ανέρχεται στα 7.8 εκατομμύρια.

Η εταιρεία διαθέτει υπερσύγχρονο τηλεπικοινωνιακό δίκτυο ενώ έχει πετύχει πολλές καινοτομίες στον τομέα των τηλεπικοινωνιών. Εκτός από το τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο, η εταιρεία έχει πληθώρα σημείων πώλησης σε όλη την Ελλάδα, μια και πλέον στο δίκτυο καταστημάτων της εντάσσονται και τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.


Η Cosmote είναι μια εταιρεία η οποία δίνει μεγάλη σημασία στο ανθρώπινο δυναμικό της. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι στην Cosmote περνούν από ετήσια εκπαίδευση ενώ υπάρχει σύστημα αξιολόγησης και επιβράβευσης των υπαλλήλων. Η εταιρεία προσφέρει ένα πακέτο αμοιβών και παροχών το οποίο είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό, περιλαμβάνοντας πρόγραμμα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, πρόγραμμα συνταξιοδότησης και πρόγραμμα ασφάλειας ζωής κ.ά. Συνολικά, στην εταιρεία απασχολούνται περίπου 8500 άνθρωποι. Περισσότερες πληροφορίες για το ανθρώπινο δυναμικό, τους στόχους και τις παροχές, μπορείτε να βρείτε εδώ.

cosmote-θέσεις-εργασίαςΓια να αναζητήσει κάποιος μια θέση εργασίας στην Cosmote πρέπει να φτιάξει ειδικό προφίλ και να καταχωρήσει τα στοιχεία και το βιογραφικό του στη βάση δεδομένων της εταιρείας, όπου μπορεί να τα αλλάζει όποτε το θελήσει. Η διαδικασία αυτή γίνεται διαδικτυακά, σε αυτήν την σελίδα. Αν το θελήσει κάποιος, μπορεί να κάνει αναζήτηση των αγγελιών εργασίας για τις διάφορες θέσεις στην εταιρεία από εδώ.

Σε περίπτωση που κάποιος το επιθυμεί, μπορεί να αναζητήσει εργασία σε κάποια θυγατρική εταιρεία της Cosmote στο εξωτερικό. Για να το κάνει αυτό πρέπει να ανατρέξει στις ιστοσελίδες των αντίστοιχων θυγατρικών της, τις οποίες μπορεί να βρεί πατώντας εδώ. Επίσης, κατά καιρούς η Cosmote δίνει πολλές χορηγίες σε διάφορους τομείς. Για τις χορηγίες μπορείτε να ενημερωθείτε στη σελίδα αυτή.

Τέλος, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε, ότι η Cosmote εκτός από τις θέσεις της για μερική και πλήρη απασχόληση, δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές που το επιθυμούν να κάνουν πρακτική άσκηση σε αυτήν.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

ΣκλαβενίτηςΑΒ ΒασιλόπουλοςCarrefour ΜαρινόπουλοςΜασούτης
ΟΤΕLidlCOSCOΕΛΤΑ
JumboMy MarketVodafoneCosmote
Hondos CenterΓαλαξίαςPraktikerΑρβανιτίδης
Costa NavarinoΤέρναΑΚΤΩΡΔΕΗ
WINDIKEAInditexΠρομηθευτική
ΠλαίσιοZaraOlympic AirΚωτσόβολος
EverestΦΑΜΑΡEurobankΠαπαστράτος
Goody’sΚορρέςCoca Cola 3ΕINTERSPORT
ΙΑΣΩΒιοιατρικήΤαχυδρ. ΤαμιευτήριοFlocafe
ΑΣΔΑEuromedicaΔΕΛΤΑCyta Ελλάδος
J&P αβαξΤράπεζα ΠειραιώςΔιεθνής Αθλητική (Admiral)Αθηναϊκή Ζυθοποιία
LeonidasΓερμανόςΦΑΓΕΕλαΐς
Εθνική ΤράπεζαAlpha BankHSBC BankΠανελλήνια Τράπεζα
Attica BankMikelLeroy MerlinΠαγκρήτια Τράπεζα
ShellRevoilΕΤΕΚΑBP
Aegean OilJetOilΠαπαδοπούλουΕλιν
ΕΚΟMotor OilΕλληνικά ΠετρέλαιαAvin
OteplusAbbottAdelcoAdiPharm
AmvisAstellasTeleperformanceAmgen
Max PerryG4SApivitaΦούρνοι Βενέτης
McDonald’sBAZZ-RDominosΚωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village CinemasΓρηγόρηςXtreme StoresΚαρέλιας
TGI FridaysCoffee IslandSephorab...eat
HertzYavaMakroSimply Burgers
Pizza FanΟΠΑΠCreta FarmsPepsico – Ήβη
ΝίκαςΥφαντήςAvisΤσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ ΗρακλήςOk! MarketsLovie CosmeticsΚαραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η.Coffee LabColgateBic
UnileverΔιεθνής Αερολιμένας ΑθηνώνNovartisBarilla
ΑπολλώνιονDellΚρητικόςΛουξ
Όμιλος ΣαράντηCosmos AluminiumΟρφεύς ΒεϊνόγλουNobacco
H&MAdeccoKleemannGreen
ΟΛΘΧατζόπουλος Α.Ε.BrinksOtis
CelestinoOnePharma

Σχετικά Άρθρα:
Olympic Air Θέσεις Εργασίας
Όμιλος Σαράντη Θέσεις Εργασίας
Adecco Θέσεις Εργασίας