Costa Navarino Θέσεις Εργασίας

H Costa Navarino είναι μια τουριστική επιχείρηση που βρίσκεται στη Μεσσηνία. Είναι ένα σύμπλεγμα από ξενοδοχειακές μονάδες, θερινά καταλύματα, δωμάτια και σουίτες, τα οποία βρίσκονται εντός μιας πολύ μεγάλης έκτασης υπό το όνομα Costa Navarino. Ο σκοπός της Costa Navarino είναι να παρέχει ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες πολύ υψηλών προδιαγραφών. Ο φορέας υλοποίησής της, είναι η εταιρεία ΤΕΜES.

Η ιστορία της ΤΕΜES και κατ’ επέκταση και της Costa Navarino ξεκινάει από έναν άνθρωπο, τον καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλο, ο οποίος γεννήθηκε στο Διαβολίτσι της Μεσσηνίας και 18 ετών ξεκίνησε την καριέρα του στη ναυτιλία, μπαρκάροντας σε ένα μικρό εμπορικό πλοίο. 21 χρόνια μετά, κατάφερε να αγοράσει το πρώτο του εμπορικό πλοίο και να δημιουργήσει μια εταιρεία που σήμερα έχει ηγετικό ρόλο στον κόσμο των εμπορευματοφόρων πλοίων, την Costamare Shipping Company S.A.


O Βασίλης Κωνσταντακόπουλος είχε έντονη οικολογική συνείδηση και μεγάλη αγάπη για την πατρίδα του. Συνδυάζοντας αυτά τα δύο, άρχισε να αγοράζει γη στη Μεσσηνία και να οραματίζεται την ανάπτυξη των περιοχών αυτών, ταυτόχρονα με την διατήρηση της οικολογικής και παραδοσιακής ταυτότητάς του. Έτσι, ίδρυσε την εταιρεία TEMES η οποία αποτελεί και τον φορέα της υλοποίησης της Costa Navarino.

costa-navarino-θεσεις-εργασιας

Στην Costa Navarino υπάρχουν πάρα πολλά ξεχωριστά ξενοδοχεία ή σουίτες, όπως για παράδειγμα το Navarino Dunes, το Romanos Luxury Collection Resort και το The Westin Resort και οι ευκαιρίες απασχόλησης είναι πολλές. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, η διαδικασία των προσλήψεων έχει ανατεθεί στους διαχειριστές των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων αλλά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν ένα e-mail με το βιογραφικό τους στην διεύθυνση [email protected]. Αν πάλι κάποιος θέλει να δουλέψει σε κάποια συγκεκριμένα ξενοδοχειακή μονάδα πρέπει να απευθυνθεί στην ιστοσελίδα της west in. Συχνά, ανακοινώσεις για θέσεις εργασίας εμφανίζονται και στην ιστοσελίδα της TEMES.

Γενικά, εκτός από τις συνήθεις υπηρεσίες που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα ξενοδοχείο, στην Costa Navarino υπάρχει πληθώρα επιπρόσθετων υπηρεσιών όπως για παράδειγμα εστιατόρια ποικίλης φύσης, υπαίθριες δραστηριότητες και σπορ, γήπεδα γκόλφ και ειδική ακαδημία για σπορ με ρακέτες, οπότε είναι εύληπτο ότι οι ευκαιρίες απασχόλησης είναι πάρα πολλές.

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

ΣκλαβενίτηςΑΒ ΒασιλόπουλοςCarrefour ΜαρινόπουλοςΜασούτης
ΟΤΕLidlCOSCOΕΛΤΑ
JumboMy MarketVodafoneCosmote
Hondos CenterΓαλαξίαςPraktikerΑρβανιτίδης
Costa NavarinoΤέρναΑΚΤΩΡΔΕΗ
WINDIKEAInditexΠρομηθευτική
ΠλαίσιοZaraOlympic AirΚωτσόβολος
EverestΦΑΜΑΡEurobankΠαπαστράτος
Goody’sΚορρέςCoca Cola 3ΕINTERSPORT
ΙΑΣΩΒιοιατρικήΤαχυδρ. ΤαμιευτήριοFlocafe
ΑΣΔΑEuromedicaΔΕΛΤΑCyta Ελλάδος
J&P αβαξΤράπεζα ΠειραιώςΔιεθνής Αθλητική (Admiral)Αθηναϊκή Ζυθοποιία
LeonidasΓερμανόςΦΑΓΕΕλαΐς
Εθνική ΤράπεζαAlpha BankHSBC BankΠανελλήνια Τράπεζα
Attica BankMikelLeroy MerlinΠαγκρήτια Τράπεζα
ShellRevoilΕΤΕΚΑBP
Aegean OilJetOilΠαπαδοπούλουΕλιν
ΕΚΟMotor OilΕλληνικά ΠετρέλαιαAvin
OteplusAbbottAdelcoAdiPharm
AmvisAstellasTeleperformanceAmgen
Max PerryG4SApivitaΦούρνοι Βενέτης
McDonald’sBAZZ-RDominosΚωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village CinemasΓρηγόρηςXtreme StoresΚαρέλιας
TGI FridaysCoffee IslandSephorab...eat
HertzYavaMakroSimply Burgers
Pizza FanΟΠΑΠCreta FarmsPepsico – Ήβη
ΝίκαςΥφαντήςAvisΤσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ ΗρακλήςOk! MarketsLovie CosmeticsΚαραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η.Coffee LabColgateBic
UnileverΔιεθνής Αερολιμένας ΑθηνώνNovartisBarilla
ΑπολλώνιονDellΚρητικόςΛουξ
Όμιλος ΣαράντηCosmos AluminiumΟρφεύς ΒεϊνόγλουNobacco
H&MAdeccoKleemannGreen
ΟΛΘΧατζόπουλος Α.Ε.BrinksOtis
CelestinoOnePharma

Σχετικά Άρθρα:
My Market - Θέσεις Εργασίας
Ελαΐς Θέσεις Εργασίας
b...eat Θέσεις Εργασίας