Ελιν Θέσεις Εργασίας

Η Ελιν είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 60 χρόνια στον τομέα της ενέργειας. Οι τομείς που δραστηριοποιείται είναι το λιανικό εμπόριο καυσίμων, η παραγωγή και εμπορία υγρών αλλά και στερεών καυσίμων, η παραγωγή και εμπορία μαζούτ και ασφάλτου και άλλα. Η εταιρεία διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο 580 πρατηρίων σε όλη την Ελλάδα ενώ είναι σε θέση να εφοδιάζει πλοία σε περισσότερα από 300 λιμάνια παγκοσμίως. Διαθέτει 3 εγκαταστάσεις αποθήκευσης, στον Ασπρόπυργο, στο Βόλο και στο Πόρτο Λάγος αντίστοιχα, διαθέτει 3 δεξαμενόπλοια, 2 εργοστάσια επεξεργασίας στερεών καυσίμων και στόλο από 30 ιδιόκτητα βυτιοφόρα. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρεία βρίσκονται στην Κηφισιά ενώ έχει γραφεία στη Θεσσαλονίκη και στο Πόρτο Λάγος.


Η ιστορία της Ελιν ξεκίνησε το 1954, με την επωνυμία “Δ. Διαμαντίδης – Χ. Κουρούκλης και Σία” με δραστηριοποίηση στην εισαγωγή μαζούτ στην Ελλάδα. Το 1960 η εταιρεία μετονομάστηκε σε “ΕΛΙΝΟΙΛ Ελληνική Εταιρεία Πετρελαίων Α.Ε.” και οι δραστηριότητές της επεκτάθηκαν μέχρι την βόρειο Ελλάδα, ενώ παράλληλα ιδρύθηκαν οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Ασπρόπυργο. Μέχρι την δεκαετία του 1970 είχαν λειτουργήσει τα πρώτα πρατήρια της εταιρείας. Στη δεκαετία του ‘80 η εταιρεία ξεκίνησε να εμπορεύεται λιπαντικά καθώς και στερεά καύσιμα. Στην επόμενη δεκαετία, αποκτήθηκε το πρώτο δεξαμενόπλοιο της εταιρείας καθώς και οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Πόρτο Λάγος. Παράλληλα, η εταιρεία ξεκίνησε και τις δραστηριότητές της στον ανεφοδιασμό πλοίων. Στη δεκαετία του 1990 μέχρι και το 2000, η εταιρεία αγόρασε 3 νέα δεξαμενόπλοια και καθιέρωσε το όνομα και το σήμα με το οποίο είναι γνωστή μέχρι και σήμερα, το Ελιν. Στα επόμενα χρόνια ακολούθησε η ίδρυση των υπόλοιπων εταιρειών υπό το σήμα της Ελιν, όπως η Ελιν Τεχνική, η Ελιν Βιοκαύσιμα, η Ελιν Σταθμοί και άλλες. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει και η δεύτερη μονάδα επεξεργασίας και διανομής καυσίμων στον Βόλο.

elin-theseis-ergasias

Το εργασιακό περιβάλλον στην εταιρεία είναι από τα καλύτερα συγκριτικά με άλλες ελληνικές εταιρείες, γι αυτό άλλωστε και η εταιρεία Ελιν απέσπασε βραβείο το 2005 από το Great Place to Work Institute ως μια από τις δέκα ελληνικές επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Αν θέλετε και εσείς να δουλέψετε στην εταιρεία, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας, αλλά αν υπάρξουν στο μέλλον μπορείτε να τις βρείτε από εδώ.

Για να είστε ενήμεροι για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν στην ελληνική επικράτεια, μπορείτε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας, καθώς κάθε βδομάδα ανεβάζουμε ένα νέο άρθρο για όλους εσάς που αναζητείτε εργασία.

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

ΣκλαβενίτηςΑΒ ΒασιλόπουλοςCarrefour ΜαρινόπουλοςΜασούτης
ΟΤΕLidlCOSCOΕΛΤΑ
JumboMy MarketVodafoneCosmote
Hondos CenterΓαλαξίαςPraktikerΑρβανιτίδης
Costa NavarinoΤέρναΑΚΤΩΡΔΕΗ
WINDIKEAInditexΠρομηθευτική
ΠλαίσιοZaraOlympic AirΚωτσόβολος
EverestΦΑΜΑΡEurobankΠαπαστράτος
Goody’sΚορρέςCoca Cola 3ΕINTERSPORT
ΙΑΣΩΒιοιατρικήΤαχυδρ. ΤαμιευτήριοFlocafe
ΑΣΔΑEuromedicaΔΕΛΤΑCyta Ελλάδος
J&P αβαξΤράπεζα ΠειραιώςΔιεθνής Αθλητική (Admiral)Αθηναϊκή Ζυθοποιία
LeonidasΓερμανόςΦΑΓΕΕλαΐς
Εθνική ΤράπεζαAlpha BankHSBC BankΠανελλήνια Τράπεζα
Attica BankMikelLeroy MerlinΠαγκρήτια Τράπεζα
ShellRevoilΕΤΕΚΑBP
Aegean OilJetOilΠαπαδοπούλουΕλιν
ΕΚΟMotor OilΕλληνικά ΠετρέλαιαAvin
OteplusAbbottAdelcoAdiPharm
AmvisAstellasTeleperformanceAmgen
Max PerryG4SApivitaΦούρνοι Βενέτης
McDonald’sBAZZ-RDominosΚωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village CinemasΓρηγόρηςXtreme StoresΚαρέλιας
TGI FridaysCoffee IslandSephorab...eat
HertzYavaMakroSimply Burgers
Pizza FanΟΠΑΠCreta FarmsPepsico – Ήβη
ΝίκαςΥφαντήςAvisΤσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ ΗρακλήςOk! MarketsLovie CosmeticsΚαραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η.Coffee LabColgateBic
UnileverΔιεθνής Αερολιμένας ΑθηνώνNovartisBarilla
ΑπολλώνιονDellΚρητικόςΛουξ
Όμιλος ΣαράντηCosmos AluminiumΟρφεύς ΒεϊνόγλουNobacco
H&MAdeccoKleemannGreen
ΟΛΘΧατζόπουλος Α.Ε.BrinksOtis
CelestinoOnePharma

Σχετικά Άρθρα:
INTERSPORT Θέσεις Εργασίας
Αναζητώντας θέσεις εργασίας στην Αυστραλία
Adecco Θέσεις Εργασίας