Παπαδοπούλου Θέσεις Εργασίας

Η εταιρεία Παπαδοπούλου είναι γνωστή σε όλους! Ποιος δεν έχει δοκιμάσει έστω ένα από τα πολλά της μπισκότα; Πολλά προϊόντα που έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους, όπως τα πασίγνωστα μπισκότα petit-beurre, τα πουράκια Caprice, τα Cream Crackers και πολλά άλλα, είναι δικά της. Το σημερινό μας άρθρο είναι αφιερωμένο στις θέσεις εργασίας στην εταιρεία αυτή.





Η ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε ουσιαστικά από το…σπίτι της οικογένειας Παπαδοπούλου. Το 1922, με την μικρασιατική καταστροφή, ο Ευάγγελος Παπαδόπουλος με την μητέρα του και τους αδερφούς του, αναγκάστηκε λόγω της μικρασιατικής καταστροφής να φύγει από την Κωνσταντινούπολη και να επιβιβαστεί σε πλοίο με προορισμό την Ελλάδα. Στο λιμάνι του Πειραιά, η οικογένεια έμαθε ότι τα μπισκότα δεν είναι διαδεδομένα στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να διαδώσουν στην Ελλάδα την τέχνη του μπισκότου. Αφού η οικογένεια εγκαταστάθηκε σε στέγη που πρόσφερε το ελληνικό Κράτος, η μητέρα και τα παιδιά αγόρασαν ένα μικρό φούρνο και η μητέρα έφτιαχνε μπισκότα, ενώ τα παιδιά τα πουλούσαν.

Το 1938 η βιοτεχνία εγκαταστάθηκε σε ένα μικρό εργοστάσιο στην Αθήνα. Μετά τη δίνη του πολέμου, η εταιρεία κατάφερε και ίδρυσε το πρώτο μεγάλο εργοστάσιο στην οδό Πέτρου Ράλλη. Το 1972 σχεδιάστηκε το γνωστό σήμα της εταιρείας, η οποία είχε πλέον ηγετική θέση στην αγορά του μπισκότου στην Ελλάδα. Το 1974 άνοιξε το δεύτερο εργοστάσιο της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη και σύντομα ακολούθησε και το τρίτο εργοστάσιο στο Βόλο. Το 1990 άνοιξε το τέταρτο εργοστάσιο της εταιρείας στα Οινόφυτα. Εν τω μεταξύ, η εταιρεία είχε αρχίσει και τις εξαγωγές στο εξωτερικό. Πλέον, η εταιρεία κατέχει ακόμα την ηγετική θέση στην αγορά μπισκότου, ενώ έχει σημαντική θέση στην αγορά των αρτοσκευασμάτων. Τα προϊόντα της πωλούνται σε 40 χώρες και στις 5 ηπείρους, ενώ έχει πλήθος βραβείων από ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις.

papadopoulou-theseis-ergasias

Η εταιρεία Παπαδοπούλου απασχολεί σήμερα 1200 εργαζόμενους και διαθέτει 4 μονάδες παραγωγής και διανομής μπισκότων, αρτοσκευασμάτων και συσκευασμένου ψωμιού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Οινόφυτα και Βόλο καθώς και μια κεντρική αποθήκη ετοίμων προϊόντων στον Ασπρόπυργο. Αν θα σας ενδιέφερε και εσάς να δουλέψετε στην εταιρεία αυτήν, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση
[email protected].

Αν δεν έχετε προϋπηρεσία και δεν ξέρετε πώς να το αντιμετωπίσετε αυτό καθώς συντάσσετε το βιογραφικό σας, τότε μπορείτε να δείτε το σχετικό μας άρθρο. Επίσης, στην ιστοσελίδα μας στην κατηγορία βιογραφικό, θα βρείτε πληθώρα άρθρων σχετικά με την σύνταξη του βιογραφικού σας, τα οποία θα σας βοηθήσουν σημαντικά στην εύρεση μιας θέσης εργασίας.

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.gr



Θέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

Σκλαβενίτης ΑΒ Βασιλόπουλος Carrefour Μαρινόπουλος Μασούτης
ΟΤΕ Lidl COSCO ΕΛΤΑ
Jumbo My Market Vodafone Cosmote
Hondos Center Γαλαξίας Praktiker Αρβανιτίδης
Costa Navarino Τέρνα ΑΚΤΩΡ ΔΕΗ
WIND IKEA Inditex Προμηθευτική
Πλαίσιο Zara Olympic Air Κωτσόβολος
Everest ΦΑΜΑΡ Eurobank Παπαστράτος
Goody’s Κορρές Coca Cola 3Ε INTERSPORT
ΙΑΣΩ Βιοιατρική Ταχυδρ. Ταμιευτήριο Flocafe
ΑΣΔΑ Euromedica ΔΕΛΤΑ Cyta Ελλάδος
J&P αβαξ Τράπεζα Πειραιώς Διεθνής Αθλητική (Admiral) Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Leonidas Γερμανός ΦΑΓΕ Ελαΐς
Εθνική Τράπεζα Alpha Bank HSBC Bank Πανελλήνια Τράπεζα
Attica Bank Mikel Leroy Merlin Παγκρήτια Τράπεζα
Shell Revoil ΕΤΕΚΑ BP
Aegean Oil JetOil Παπαδοπούλου Ελιν
ΕΚΟ Motor Oil Ελληνικά Πετρέλαια Avin
Oteplus Abbott Adelco AdiPharm
Amvis Astellas Teleperformance Amgen
Max Perry G4S Apivita Φούρνοι Βενέτης
McDonald’s BAZZ-R Dominos Κωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village Cinemas Γρηγόρης Xtreme Stores Καρέλιας
TGI Fridays Coffee Island Sephora b...eat
Hertz Yava Makro Simply Burgers
Pizza Fan ΟΠΑΠ Creta Farms Pepsico – Ήβη
Νίκας Υφαντής Avis Τσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ Ηρακλής Ok! Markets Lovie Cosmetics Καραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η. Coffee Lab Colgate Bic
Unilever Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Novartis Barilla
Απολλώνιον Dell Κρητικός Λουξ
Όμιλος Σαράντη Cosmos Aluminium Ορφεύς Βεϊνόγλου Nobacco
H&M Adecco Kleemann Green
ΟΛΘ Χατζόπουλος Α.Ε. Brinks Otis
Celestino OnePharma

Σχετικά Άρθρα: