ΑΚΤΩΡ Θέσεις Εργασίας

Η εταιρεία ΑΚΤΩΡ είναι η μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η ίδια ενώ αποτελεί μέλος του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Η εταιρεία ξεκίνησε την δραστηριότητά της στα μέσα της δεκαετίας του ‘50 και πρωτοστάτησε σε σπουδαία έργα, όπως πχ η κατασκευή της γέφυρας Ρίου – Αντιρίου. Το 1999 συγχωνεύτηκε με τις εταιρείες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ και ΤΕΒ, από τις οποίες απορρόφησε το κατασκευαστικό έργο. Το 2004 συμμετείχε στην κατασκευή πολλών έργων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ το 2005 αγόρασε το 100% των μετοχών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗΣ και παράλληλα εξήλθε από το Χρηματιστήριο Αθηνών. Το 2008 άλλαξε το όνομα του ομίλου από ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ σε ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.





Οι κύριοι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι τα έργα υποδομής, τα βιομηχανικά έργα, οι μεταλλευτικές δραστηριότητες, η διαχείριση εγκαταστάσεων, η διαχείριση έργου κ.ά. Η παρουσία της εταιρείας είναι σημαντική όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε 17 χώρες του εξωτερικού. Κάποιες από τις χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι το Άμπου Ντάμπι, η Βουλγαρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Η.Π.Α., η Ιταλία, το Κατάρ, η Ρωσία και η Τουρκία. Περισσότερα στοιχεία για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της.

Η εταιρεία δίνει μεγάλη σημασία στο ανθρώπινο δυναμικό της και απασχολεί συνολικά περίπου 9,000 εργάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αν κάποιος επιθυμεί να εργαστεί στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ, πρέπει να στείλει το βιογραφικό του στην διεύθυνση [email protected], λέγοντας σε ποια θέση επιθυμεί να εργαστεί. Επειδή η δραστηριότητα της εταιρείας γίνεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η ίδια η εταιρεία διευκολύνει τους υπαλλήλους που θέλουν να εργαστούν στο εξωτερικό, φροντίζοντας και την ομαλή επανένταξή τους μετά τον επαναπατρισμό τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια στη σύνταξη του βιογραφικού σας, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο αντίστοιχο άρθρο μας.
ακτωρ-θεσεις-εργασιας
Η ΑΚΤΩΡ δίνει την ευκαιρία να δουλέψουν σε αυτή τόσο τόσο οι έμπειροι επαγγελματίες όσο και οι φοιτητές και οι απόφοιτοι, ώστε να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία. Είναι επίσης σημαντικό να τονίσουμε ότι η εταιρεία ΑΚΤΩΡ δίνει μεγάλη σημασία στην ισορροπία μεταξύ ιδιωτικής ζωής και επαγγελματικής ζωής, προσφέροντας ευέλικτες συνθήκες απασχόλησης και εναλλακτικούς τρόπους εργασίας που περιορίζουν την ανάγκη για μετακινήσεις.

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.gr



Θέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

Σκλαβενίτης ΑΒ Βασιλόπουλος Carrefour Μαρινόπουλος Μασούτης
ΟΤΕ Lidl COSCO ΕΛΤΑ
Jumbo My Market Vodafone Cosmote
Hondos Center Γαλαξίας Praktiker Αρβανιτίδης
Costa Navarino Τέρνα ΑΚΤΩΡ ΔΕΗ
WIND IKEA Inditex Προμηθευτική
Πλαίσιο Zara Olympic Air Κωτσόβολος
Everest ΦΑΜΑΡ Eurobank Παπαστράτος
Goody’s Κορρές Coca Cola 3Ε INTERSPORT
ΙΑΣΩ Βιοιατρική Ταχυδρ. Ταμιευτήριο Flocafe
ΑΣΔΑ Euromedica ΔΕΛΤΑ Cyta Ελλάδος
J&P αβαξ Τράπεζα Πειραιώς Διεθνής Αθλητική (Admiral) Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Leonidas Γερμανός ΦΑΓΕ Ελαΐς
Εθνική Τράπεζα Alpha Bank HSBC Bank Πανελλήνια Τράπεζα
Attica Bank Mikel Leroy Merlin Παγκρήτια Τράπεζα
Shell Revoil ΕΤΕΚΑ BP
Aegean Oil JetOil Παπαδοπούλου Ελιν
ΕΚΟ Motor Oil Ελληνικά Πετρέλαια Avin
Oteplus Abbott Adelco AdiPharm
Amvis Astellas Teleperformance Amgen
Max Perry G4S Apivita Φούρνοι Βενέτης
McDonald’s BAZZ-R Dominos Κωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village Cinemas Γρηγόρης Xtreme Stores Καρέλιας
TGI Fridays Coffee Island Sephora b...eat
Hertz Yava Makro Simply Burgers
Pizza Fan ΟΠΑΠ Creta Farms Pepsico – Ήβη
Νίκας Υφαντής Avis Τσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ Ηρακλής Ok! Markets Lovie Cosmetics Καραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η. Coffee Lab Colgate Bic
Unilever Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Novartis Barilla
Απολλώνιον Dell Κρητικός Λουξ
Όμιλος Σαράντη Cosmos Aluminium Ορφεύς Βεϊνόγλου Nobacco
H&M Adecco Kleemann Green
ΟΛΘ Χατζόπουλος Α.Ε. Brinks Otis
Celestino OnePharma

Σχετικά Άρθρα: