ΑΚΤΩΡ Θέσεις Εργασίας

Η εταιρεία ΑΚΤΩΡ είναι η μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει η ίδια ενώ αποτελεί μέλος του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ. Η εταιρεία ξεκίνησε την δραστηριότητά της στα μέσα της δεκαετίας του ‘50 και πρωτοστάτησε σε σπουδαία έργα, όπως πχ η κατασκευή της γέφυρας Ρίου – Αντιρίου. Το 1999 συγχωνεύτηκε με τις εταιρείες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ και ΤΕΒ, από τις οποίες απορρόφησε το κατασκευαστικό έργο. Το 2004 συμμετείχε στην κατασκευή πολλών έργων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ το 2005 αγόρασε το 100% των μετοχών της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗΣ και παράλληλα εξήλθε από το Χρηματιστήριο Αθηνών. Το 2008 άλλαξε το όνομα του ομίλου από ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ σε ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.


Οι κύριοι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι τα έργα υποδομής, τα βιομηχανικά έργα, οι μεταλλευτικές δραστηριότητες, η διαχείριση εγκαταστάσεων, η διαχείριση έργου κ.ά. Η παρουσία της εταιρείας είναι σημαντική όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε 17 χώρες του εξωτερικού. Κάποιες από τις χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι το Άμπου Ντάμπι, η Βουλγαρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Η.Π.Α., η Ιταλία, το Κατάρ, η Ρωσία και η Τουρκία. Περισσότερα στοιχεία για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της.

Η εταιρεία δίνει μεγάλη σημασία στο ανθρώπινο δυναμικό της και απασχολεί συνολικά περίπου 9,000 εργάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αν κάποιος επιθυμεί να εργαστεί στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ, πρέπει να στείλει το βιογραφικό του στην διεύθυνση [email protected], λέγοντας σε ποια θέση επιθυμεί να εργαστεί. Επειδή η δραστηριότητα της εταιρείας γίνεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η ίδια η εταιρεία διευκολύνει τους υπαλλήλους που θέλουν να εργαστούν στο εξωτερικό, φροντίζοντας και την ομαλή επανένταξή τους μετά τον επαναπατρισμό τους. Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια στη σύνταξη του βιογραφικού σας, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο αντίστοιχο άρθρο μας.
ακτωρ-θεσεις-εργασιας
Η ΑΚΤΩΡ δίνει την ευκαιρία να δουλέψουν σε αυτή τόσο τόσο οι έμπειροι επαγγελματίες όσο και οι φοιτητές και οι απόφοιτοι, ώστε να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία. Είναι επίσης σημαντικό να τονίσουμε ότι η εταιρεία ΑΚΤΩΡ δίνει μεγάλη σημασία στην ισορροπία μεταξύ ιδιωτικής ζωής και επαγγελματικής ζωής, προσφέροντας ευέλικτες συνθήκες απασχόλησης και εναλλακτικούς τρόπους εργασίας που περιορίζουν την ανάγκη για μετακινήσεις.

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

ΣκλαβενίτηςΑΒ ΒασιλόπουλοςCarrefour ΜαρινόπουλοςΜασούτης
ΟΤΕLidlCOSCOΕΛΤΑ
JumboMy MarketVodafoneCosmote
Hondos CenterΓαλαξίαςPraktikerΑρβανιτίδης
Costa NavarinoΤέρναΑΚΤΩΡΔΕΗ
WINDIKEAInditexΠρομηθευτική
ΠλαίσιοZaraOlympic AirΚωτσόβολος
EverestΦΑΜΑΡEurobankΠαπαστράτος
Goody’sΚορρέςCoca Cola 3ΕINTERSPORT
ΙΑΣΩΒιοιατρικήΤαχυδρ. ΤαμιευτήριοFlocafe
ΑΣΔΑEuromedicaΔΕΛΤΑCyta Ελλάδος
J&P αβαξΤράπεζα ΠειραιώςΔιεθνής Αθλητική (Admiral)Αθηναϊκή Ζυθοποιία
LeonidasΓερμανόςΦΑΓΕΕλαΐς
Εθνική ΤράπεζαAlpha BankHSBC BankΠανελλήνια Τράπεζα
Attica BankMikelLeroy MerlinΠαγκρήτια Τράπεζα
ShellRevoilΕΤΕΚΑBP
Aegean OilJetOilΠαπαδοπούλουΕλιν
ΕΚΟMotor OilΕλληνικά ΠετρέλαιαAvin
OteplusAbbottAdelcoAdiPharm
AmvisAstellasTeleperformanceAmgen
Max PerryG4SApivitaΦούρνοι Βενέτης
McDonald’sBAZZ-RDominosΚωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village CinemasΓρηγόρηςXtreme StoresΚαρέλιας
TGI FridaysCoffee IslandSephorab...eat
HertzYavaMakroSimply Burgers
Pizza FanΟΠΑΠCreta FarmsPepsico – Ήβη
ΝίκαςΥφαντήςAvisΤσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ ΗρακλήςOk! MarketsLovie CosmeticsΚαραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η.Coffee LabColgateBic
UnileverΔιεθνής Αερολιμένας ΑθηνώνNovartisBarilla
ΑπολλώνιονDellΚρητικόςΛουξ
Όμιλος ΣαράντηCosmos AluminiumΟρφεύς ΒεϊνόγλουNobacco
H&MAdeccoKleemannGreen
ΟΛΘΧατζόπουλος Α.Ε.BrinksOtis
CelestinoOnePharma

Σχετικά Άρθρα:
ΟΤΕ Θέσεις Εργασίας
Pizza Fan - Digital Marketer
Pizza Fan Θέσεις Εργασίας