Πλατφόρμα εύρεσης εργασίας, επικοινωνίας και ενημέρωσης στην Ολλανδία

Η εύρεση εργασίας είναι από τα πλέον φλέγοντα θέματα των ημερών μας, ειδικά σε χώρες οι οποίες διανύουν περίοδο οικονομικής ύφεσης, όπως η Ελλάδα.

Οι συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια έχουν σαν αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι Έλληνες, νέοι στην πλειονότητά τους, να στρέφουν το βλέμμα προς τις λεγόμενες “ισχυρές” οικονομίες σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στην Ευρώπη.

Το IamExpat.nl  είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίας και ενημέρωσης με στόχο την ομαλή προσαρμογή όσων αποφασίζουν να μετοικήσουν στην Ολλανδία.

Η πλατφόρμα ιδρύθηκε στα τέλη του 2009 από τέσσερις Έλληνες (Πάνος Σαρλάνης, Νίκος Νάκος, Παναγιώτης Διονυσόπουλος και Χαράλαμπος Σέργιος) και προσφέρει δωρεάν:





Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας προς όφελος όσων βρίσκονται στην ίδια κατάσταση που ήμασταν και εμείς μερικά χρόνια πριν.

Επίσης, η ομάδα του IamExpat.nl διοργανώνει μια σειρά από συναθροίσεις και πάρτυ με σκοπό την κοινωνικοποίηση και γνωριμία των expats μεταξύ τους, αλλά και με Ολλανδούς.

Το να είσαι ενημερωμένος για βασικά θέματα της καθημερινότητας, και να έχεις εξασφαλίσει στέγαση και εργασία είναι πολύ σημαντικά αλλά σίγουρα όχι αρκετά για μια ισορροπημένη ζωή,”  Αυτές οι συναντήσεις είναι must, ιδιαίτερα για όσους ήρθαν πρόσφατα.

Το IamExpat.nl δέχεται καθημερινά χιλιάδες επισκέψεις τόσο από την Ολλανδία όσο και από το εξωτερικό. Φυσικά, η Ελλάδα δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.

Η κοινότητα του IamExpat.nl, όπως και οι ιδρυτές του, είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media (FacebookTwitter κ.ά.) τα οποία και αποτελούν τον κύριο δίαυλο επικοινωνίας.

Θέλουμε να είμαστε όσο πιο κοντά στον κόσμο και να προσφέρουμε ποιοτικό περιεχόμενο. Να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες, επιθυμίες και αγωνίες τους. Αυτή είναι η δύναμη και ειδοποιός διαφορά μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό, και είμαστε περήφανοι που ο κόσμος έχει στηρίξει την προσπάθειά μας.

IamExpat.nl


Πηγή: e-biografiko.gr



Σχετικά Άρθρα: