ΚΑΡΕΛΙΑ Θέσεις Εργασίας

Στο σημερινό μας άρθρο θα ασχοληθούμε με την μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία και πρώτο εξαγωγέα τσιγάρων της Ελλάδας, την καπνοβιομηχανία ΚΑΡΕΛΙΑ. Η εταιρεία αυτή ανήκει στις πιο προοδευτικές και εξελισσόμενες καπνοβιομηχανίες της Ευρώπης, ενώ η παρουσία της στο χώρο ξεπερνά τα 120 έτη! Τα τσιγάρα της μπορεί να τα βρει κανείς σε περισσότερες από 65 χώρες του κόσμου ενώ ο μεγαλύτερος όγκος των δραστηριοτήτων της είναι κατά κύριο λόγο η εξαγωγή τσιγάρων στις διεθνείς αγορές. Ο τζίρος της εταιρείας ξεπερνά τα 700 εκατομμύρια ευρώ ενώ εκτιμάται ότι 1 στα 300 τσιγάρα που καπνίζονται στον κόσμο έχει παραχθεί από την ΚΑΡΕΛΙΑ.


Η ιστορία της καπνοβιομηχανίας αυτής ξεκινά το 1888, όταν η πρώτη γενιά της οικογένειας Καρέλια ίδρυσε μια μικρή επιχείρηση καπνού στην Καλαμάτα. Στην αρχή, οι δραστηριότητές της κυμαίνονταν σε τοπικό επίπεδο, όμως μετά την σταθεροποίηση της κατάστασης στην Ελλάδα, άρχισε να επεκτείνεται σε όλη τη χώρα. Η πρώτη σιγαροποιητική μηχανή της εταιρείας αγοράστηκε το 1916. Το 1971 η εταιρεία μεταφέρθηκε στις τωρινές της εγκαταστάσεις ενώ το τμήμα πωλήσεών της και το τμήμα μάρκετινγκ της στεγάζονται στο μέγαρο ΚΑΡΕΛΙΑ στην Αθήνα. Το έτος που η εταιρεία εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών το 1976 και μέχρι τις αρχές του 1990 η εταιρεία είχε γίνει πια διεθνής όμιλος. Το 1995 απόκτησε την εταιρεία Meridian Α.Ε., η οποία ασχολείται με την τροφοδοσία πλοίων με προϊόντα duty free ενώ το 2006 ιδρύθηκε η θυγατρική της ΚΑΡΕΛΙΑ στο Λονδίνο, με την επωνυμία Karelia Tobacco Company (U.K.) Ltd. Η εξάπλωση της εταιρείας είναι τεράστια, έχοντας παρουσία σε όλη την Ευρώπη, στη Βόρεια Αμερική, στη Μέση και Άπω Ανατολή και στην Αφρική.

karelia_theseis_ergasias

Η εταιρεία απασχολεί 481 άτομα και έχει ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα, ειδικά σε θέματα επιδομάτων. Χαρακτηριστικά σας αναφέρουν ότι το 2014 μοίρασε 2.85 εκατομμύρια ευρώ στους υπαλλήλους του σε μορφή επιδομάτων (όπως πχ επίδομα γαλοπούλας 200 ευρώ, επίδομα παρουσίας 800 ευρώ και άλλα πολλά). Για να γίνετε και εσείς μέλος του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας θα πρέπει να στείλετε το βιογραφικό σας ηλεκτρονικά στη σελίδα που θα βρείτε εδώ. Για να έχετε περισσότερες πιθανότητες πρόσληψης θα πρέπει να γράψετε ένα στοχευμένο βιογραφικό σημείωμα και μπορείτε να δείτε εδώ πως.

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

ΣκλαβενίτηςΑΒ ΒασιλόπουλοςCarrefour ΜαρινόπουλοςΜασούτης
ΟΤΕLidlCOSCOΕΛΤΑ
JumboMy MarketVodafoneCosmote
Hondos CenterΓαλαξίαςPraktikerΑρβανιτίδης
Costa NavarinoΤέρναΑΚΤΩΡΔΕΗ
WINDIKEAInditexΠρομηθευτική
ΠλαίσιοZaraOlympic AirΚωτσόβολος
EverestΦΑΜΑΡEurobankΠαπαστράτος
Goody’sΚορρέςCoca Cola 3ΕINTERSPORT
ΙΑΣΩΒιοιατρικήΤαχυδρ. ΤαμιευτήριοFlocafe
ΑΣΔΑEuromedicaΔΕΛΤΑCyta Ελλάδος
J&P αβαξΤράπεζα ΠειραιώςΔιεθνής Αθλητική (Admiral)Αθηναϊκή Ζυθοποιία
LeonidasΓερμανόςΦΑΓΕΕλαΐς
Εθνική ΤράπεζαAlpha BankHSBC BankΠανελλήνια Τράπεζα
Attica BankMikelLeroy MerlinΠαγκρήτια Τράπεζα
ShellRevoilΕΤΕΚΑBP
Aegean OilJetOilΠαπαδοπούλουΕλιν
ΕΚΟMotor OilΕλληνικά ΠετρέλαιαAvin
OteplusAbbottAdelcoAdiPharm
AmvisAstellasTeleperformanceAmgen
Max PerryG4SApivitaΦούρνοι Βενέτης
McDonald’sBAZZ-RDominosΚωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village CinemasΓρηγόρηςXtreme StoresΚαρέλιας
TGI FridaysCoffee IslandSephorab...eat
HertzYavaMakroSimply Burgers
Pizza FanΟΠΑΠCreta FarmsPepsico – Ήβη
ΝίκαςΥφαντήςAvisΤσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ ΗρακλήςOk! MarketsLovie CosmeticsΚαραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η.Coffee LabColgateBic
UnileverΔιεθνής Αερολιμένας ΑθηνώνNovartisBarilla
ΑπολλώνιονDellΚρητικόςΛουξ
Όμιλος ΣαράντηCosmos AluminiumΟρφεύς ΒεϊνόγλουNobacco
H&MAdeccoKleemannGreen
ΟΛΘΧατζόπουλος Α.Ε.BrinksOtis
CelestinoOnePharma

Σχετικά Άρθρα:
Γερμανός Θέσεις Εργασίας
ΕΤΕΚΑ Θέσεις Εργασίας
Εργασία στην Αυστρία