Colgate Θέσεις Εργασίας

Στο σημερινό μας άρθρο θα ασχοληθούμε με θέσεις εργασίας στην πολύ γνωστή εταιρεία Colgate. Η εταιρεία αυτή μετράει περισσότερα από 200 χρόνια ζωής και ξεκίνησε ως εταιρεία παρασκευής σαπουνιών και κεριών, για να καταλήξει να είναι ένας κολοσσός στην παραγωγή προϊόντων στοματικής υγιεινής, προϊόντων σωματικής φροντίδας και προϊόντων οικιακής φροντίδας. Βεβαίως, οι οδοντόκρεμες της εταιρείας είναι πασίγνωστες, όμως άλλα γνωστά προϊόντα όπως τα προϊόντα της σειράς Palmolive και τα προϊόντα της σειράς Ajax είναι επίσης δικά της.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινάει ήδη το 1806, όταν o William Colgate ίδρυσε την Colgate ως εταιρεία παρασκευής σαπουνιών και κεριών, στην οδό Dutch στη Νέα Υόρκη. Ήδη από το 1950, η εταιρεία ΟΛΥΜΠΙΑ ήταν υπεύθυνη για την εισαγωγή και διακίνηση των προϊόντων της εταιρείας στον ελληνικό χώρο, πράγμα που συνεχίστηκε μέχρι το 1974, παρόλο που ιδρύθηκε η Colgate – Palmolive Ελλάδος ΑΒΕΕ το 1962. Το 1963 κατασκευάστηκε μικρή μονάδα παραγωγής σαπουνιού και οδοντόκρεμας στην οδό Π. Ράλλη, ενώ το 1965 εισήχθη στην ελληνική αγορά το πρώτο προϊόν ΑΖΑΧ. Το 1967 μεταφέρθηκαν τα γραφεία της εταιρείας στην ίδια διεύθυνση με το εργοστάσιο της. Το 1974 ανέλαβε η ελληνική εταιρεία πια και την διακίνηση των προϊόντων στην ελληνική αγορά και το 1984 επεκτάθηκαν οι αποθήκες της εταιρείας με τη μίσθωση και κατασκευή νέων σύγχρονων αποθηκευτικών χώρων στην οδό Αθηνών. Το 1987 ξεκίνησε η λειτουργία μονάδας πλαστικών φιαλών και πωμάτων. Το 1994 η ελληνική εταιρεία αγόρασε τα ακίνητα στα οποία στεγάζονταν οι αποθήκες της και το 1999 εκσυγχρονίστηκαν όλοι οι τομείς δραστηριότητας της εταιρείας, ώστε να έχει πλέον στις μέρες μας ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς στους τομείς που δραστηριοποιείται.

Colgate_logo-theseis-ergasias

Όπως συμβαίνει σε κάθε εταιρεία τέτοιου επιπέδου και βεληνεκούς, έτσι και στην Colgate οι υπάλληλοί της είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο της. Οι ευκαιρίες καριέρας που παρουσιάζονται στην εταιρεία είναι σε διάφορους τομείς, όπως πχ τα νομικά, τα χρηματοοικονομικά, η πληροφορική, το μάρκετινγκ και άλλοι. Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για θέσεις εργασίας, μπορείτε να δείτε εδώ.

Όπως θα δείτε, η εταιρεία προτρέπει το κοινό να υποβάλει το βιογραφικό του στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.colgate-careers.gr/careers.asp. Για να έχετε περισσότερες πιθανότητες εύρεσης εργασίας, θα πρέπει το βιογραφικό σας να είναι πάντα ενημερωμένο.

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

Σκλαβενίτης ΑΒ Βασιλόπουλος Carrefour Μαρινόπουλος Μασούτης
ΟΤΕ Lidl COSCO ΕΛΤΑ
Jumbo My Market Vodafone Cosmote
Hondos Center Γαλαξίας Praktiker Αρβανιτίδης
Costa Navarino Τέρνα ΑΚΤΩΡ ΔΕΗ
WIND IKEA Inditex Προμηθευτική
Πλαίσιο Zara Olympic Air Κωτσόβολος
Everest ΦΑΜΑΡ Eurobank Παπαστράτος
Goody’s Κορρές Coca Cola 3Ε INTERSPORT
ΙΑΣΩ Βιοιατρική Ταχυδρ. Ταμιευτήριο Flocafe
ΑΣΔΑ Euromedica ΔΕΛΤΑ Cyta Ελλάδος
J&P αβαξ Τράπεζα Πειραιώς Διεθνής Αθλητική (Admiral) Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Leonidas Γερμανός ΦΑΓΕ Ελαΐς
Εθνική Τράπεζα Alpha Bank HSBC Bank Πανελλήνια Τράπεζα
Attica Bank Mikel Leroy Merlin Παγκρήτια Τράπεζα
Shell Revoil ΕΤΕΚΑ BP
Aegean Oil JetOil Παπαδοπούλου Ελιν
ΕΚΟ Motor Oil Ελληνικά Πετρέλαια Avin
Oteplus Abbott Adelco AdiPharm
Amvis Astellas Teleperformance Amgen
Max Perry G4S Apivita Φούρνοι Βενέτης
McDonald’s BAZZ-R Dominos Κωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village Cinemas Γρηγόρης Xtreme Stores Καρέλιας
TGI Fridays Coffee Island Sephora b...eat
Hertz Yava Makro Simply Burgers
Pizza Fan ΟΠΑΠ Creta Farms Pepsico – Ήβη
Νίκας Υφαντής Avis Τσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ Ηρακλής Ok! Markets Lovie Cosmetics Καραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η. Coffee Lab Colgate Bic
Unilever Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Novartis Barilla
Απολλώνιον Dell Κρητικός Λουξ
Όμιλος Σαράντη Cosmos Aluminium Ορφεύς Βεϊνόγλου Nobacco
H&M Adecco Kleemann Green
ΟΛΘ Χατζόπουλος Α.Ε. Brinks Otis
Celestino OnePharma

Σχετικά Άρθρα: