Colgate Θέσεις Εργασίας

Στο σημερινό μας άρθρο θα ασχοληθούμε με θέσεις εργασίας στην πολύ γνωστή εταιρεία Colgate. Η εταιρεία αυτή μετράει περισσότερα από 200 χρόνια ζωής και ξεκίνησε ως εταιρεία παρασκευής σαπουνιών και κεριών, για να καταλήξει να είναι ένας κολοσσός στην παραγωγή προϊόντων στοματικής υγιεινής, προϊόντων σωματικής φροντίδας και προϊόντων οικιακής φροντίδας. Βεβαίως, οι οδοντόκρεμες της εταιρείας είναι πασίγνωστες, όμως άλλα γνωστά προϊόντα όπως τα προϊόντα της σειράς Palmolive και τα προϊόντα της σειράς Ajax είναι επίσης δικά της.


Η ιστορία της εταιρείας ξεκινάει ήδη το 1806, όταν o William Colgate ίδρυσε την Colgate ως εταιρεία παρασκευής σαπουνιών και κεριών, στην οδό Dutch στη Νέα Υόρκη. Ήδη από το 1950, η εταιρεία ΟΛΥΜΠΙΑ ήταν υπεύθυνη για την εισαγωγή και διακίνηση των προϊόντων της εταιρείας στον ελληνικό χώρο, πράγμα που συνεχίστηκε μέχρι το 1974, παρόλο που ιδρύθηκε η Colgate – Palmolive Ελλάδος ΑΒΕΕ το 1962. Το 1963 κατασκευάστηκε μικρή μονάδα παραγωγής σαπουνιού και οδοντόκρεμας στην οδό Π. Ράλλη, ενώ το 1965 εισήχθη στην ελληνική αγορά το πρώτο προϊόν ΑΖΑΧ. Το 1967 μεταφέρθηκαν τα γραφεία της εταιρείας στην ίδια διεύθυνση με το εργοστάσιο της. Το 1974 ανέλαβε η ελληνική εταιρεία πια και την διακίνηση των προϊόντων στην ελληνική αγορά και το 1984 επεκτάθηκαν οι αποθήκες της εταιρείας με τη μίσθωση και κατασκευή νέων σύγχρονων αποθηκευτικών χώρων στην οδό Αθηνών. Το 1987 ξεκίνησε η λειτουργία μονάδας πλαστικών φιαλών και πωμάτων. Το 1994 η ελληνική εταιρεία αγόρασε τα ακίνητα στα οποία στεγάζονταν οι αποθήκες της και το 1999 εκσυγχρονίστηκαν όλοι οι τομείς δραστηριότητας της εταιρείας, ώστε να έχει πλέον στις μέρες μας ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς στους τομείς που δραστηριοποιείται.

Colgate_logo-theseis-ergasias

Όπως συμβαίνει σε κάθε εταιρεία τέτοιου επιπέδου και βεληνεκούς, έτσι και στην Colgate οι υπάλληλοί της είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο της. Οι ευκαιρίες καριέρας που παρουσιάζονται στην εταιρεία είναι σε διάφορους τομείς, όπως πχ τα νομικά, τα χρηματοοικονομικά, η πληροφορική, το μάρκετινγκ και άλλοι. Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για θέσεις εργασίας, μπορείτε να δείτε εδώ.

Όπως θα δείτε, η εταιρεία προτρέπει το κοινό να υποβάλει το βιογραφικό του στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.colgate-careers.gr/careers.asp. Για να έχετε περισσότερες πιθανότητες εύρεσης εργασίας, θα πρέπει το βιογραφικό σας να είναι πάντα ενημερωμένο.

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

ΣκλαβενίτηςΑΒ ΒασιλόπουλοςCarrefour ΜαρινόπουλοςΜασούτης
ΟΤΕLidlCOSCOΕΛΤΑ
JumboMy MarketVodafoneCosmote
Hondos CenterΓαλαξίαςPraktikerΑρβανιτίδης
Costa NavarinoΤέρναΑΚΤΩΡΔΕΗ
WINDIKEAInditexΠρομηθευτική
ΠλαίσιοZaraOlympic AirΚωτσόβολος
EverestΦΑΜΑΡEurobankΠαπαστράτος
Goody’sΚορρέςCoca Cola 3ΕINTERSPORT
ΙΑΣΩΒιοιατρικήΤαχυδρ. ΤαμιευτήριοFlocafe
ΑΣΔΑEuromedicaΔΕΛΤΑCyta Ελλάδος
J&P αβαξΤράπεζα ΠειραιώςΔιεθνής Αθλητική (Admiral)Αθηναϊκή Ζυθοποιία
LeonidasΓερμανόςΦΑΓΕΕλαΐς
Εθνική ΤράπεζαAlpha BankHSBC BankΠανελλήνια Τράπεζα
Attica BankMikelLeroy MerlinΠαγκρήτια Τράπεζα
ShellRevoilΕΤΕΚΑBP
Aegean OilJetOilΠαπαδοπούλουΕλιν
ΕΚΟMotor OilΕλληνικά ΠετρέλαιαAvin
OteplusAbbottAdelcoAdiPharm
AmvisAstellasTeleperformanceAmgen
Max PerryG4SApivitaΦούρνοι Βενέτης
McDonald’sBAZZ-RDominosΚωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village CinemasΓρηγόρηςXtreme StoresΚαρέλιας
TGI FridaysCoffee IslandSephorab...eat
HertzYavaMakroSimply Burgers
Pizza FanΟΠΑΠCreta FarmsPepsico – Ήβη
ΝίκαςΥφαντήςAvisΤσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ ΗρακλήςOk! MarketsLovie CosmeticsΚαραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η.Coffee LabColgateBic
UnileverΔιεθνής Αερολιμένας ΑθηνώνNovartisBarilla
ΑπολλώνιονDellΚρητικόςΛουξ
Όμιλος ΣαράντηCosmos AluminiumΟρφεύς ΒεϊνόγλουNobacco
H&MAdeccoKleemannGreen
ΟΛΘΧατζόπουλος Α.Ε.BrinksOtis
CelestinoOnePharma

Σχετικά Άρθρα:
Leonidas Θέσεις Εργασίας
ΟΠΑΠ Θέσεις Εργασίας
Επαγγέλματα που υπάρχει ζήτηση στην Ελλάδα