Κωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία Θέσεις Εργασίας

Στο σημερινό μας άρθρο θα μιλήσουμε για θέσεις εργασίας στην αλυσίδα ζαχαροπλαστείων “Κωνσταντινίδης”. Η αλυσίδα αυτή έχει αύξουσα πορεία ακόμα και εν μέσω κρίσης, πράγμα που φαίνεται από την σταθερή αύξηση των καταστημάτων πώλησής της. Η παρουσία της είναι αισθητή σε όλες τις μεγάλες πόλεις, όπως για παράδειγμα η Αθήνα, ο Βόλος, η Θεσσαλονίκη και η Λάρισα διαθέτοντας συνολικά περίπου 20 καταστήματα. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να παρέχει κορυφαία ποιότητα και αυτό φαίνεται εύκολα από το γεγονός ότι τα εργαστήρια παρασκευής των γλυκών τους είναι ανοιχτά στο κοινό, οπότε όλοι μπορούν να δουν πώς είναι ο χώρος που παρασκευάζεται το γλυκό τους. Επίσης, στη συλλογή της εταιρείας βρίσκονται τρία βραβεία, αυτά του Πανελλήνιου Βραβείου Παγωτού, του Πανευρωπαϊκού Βραβείου Παγωτού και το Retail Store 2012.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά το 1920 όταν ο δάσκαλος Γρηγόρης Κωνσταντινίδης “ερωτεύεται” τη ζαχαροπλαστική και αποφασίζει να ιδρύσει το πρώτο κατάστημα γλυκών, στη Νίγδη της Μικράς Ασίας. Λόγω της Μικρασιατικής καταστροφής αναγκάστηκε να μετακομίσει οικογενειακώς στη Λάρισα και το 1925, οι δύο γιοι του Γρ. Κωνσταντινίδη άνοιξαν το πρώτο ζαχαροπλαστείο, το οποίο πουλούσε υλικά με βάση το μέλι. Ο Λάζαρος Κωνσταντινίδης μαθήτευσε κοντά σε ξακουστούς σεφ από το εξωτερικό όπου και έμαθε τη συνταγή για το Μιλφέιγ. Το 1932 ιδρύθηκε το πρώτο σύγχρονο ζαχαροπλαστείο στη Λάρισα στην οδό Παναγούλη 4 υπό το όνομα “Κυψέλη”, το οποίο υπάρχει ακόμα και σήμερα, ενώ το 1954 η οικογένεια έφτιαξε τη δική της ξακουστή συνταγή για Μιλφέιγ. Το όνομα του ζαχαροπλαστείου άλλαξε σε “Κωνσταντινίδης” και ξεκίνησε η επέκταση της εταιρείας στην υπόλοιπη Ελλάδα, φτάνοντας στις μέρες μας τα 21 καταστήματα.

Konstantinidis-theseis-ergasias

Η εταιρεία αναπτύσσεται ταχύτατα και το αποτέλεσμα της ανάπτυξης αυτής είναι να υπάρχουν αυτήν τη στιγμή 6 διαθέσιμες θέσεις εργασίας, οι δύο στην Αθήνα και οι 4 στη Θεσσαλονίκη. Για να δείτε τις θέσεις αυτές πρέπει να κάνετε κλικ εδώ. Σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας όλες οι διαθέσιμες θέσεις θα ανακοινώνονται μόνο στην ιστοσελίδα που βρίσκεται παραπάνω.

Για να κάνετε αίτηση για τις παραπάνω θέσεις πρέπει να συμπληρώσετε την κατάλληλη φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα, όμως θα πρέπει να έχετε έτοιμο το βιογραφικό σας, σε ηλεκτρονική μορφή. Αν είστε νέος και θέλετε συμβουλές πάνω στη σύνταξη του βιογραφικού σας, μην ξεχάσετε να μας γράψετε το e-mail σας ώστε να σας μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

Σκλαβενίτης ΑΒ Βασιλόπουλος Carrefour Μαρινόπουλος Μασούτης
ΟΤΕ Lidl COSCO ΕΛΤΑ
Jumbo My Market Vodafone Cosmote
Hondos Center Γαλαξίας Praktiker Αρβανιτίδης
Costa Navarino Τέρνα ΑΚΤΩΡ ΔΕΗ
WIND IKEA Inditex Προμηθευτική
Πλαίσιο Zara Olympic Air Κωτσόβολος
Everest ΦΑΜΑΡ Eurobank Παπαστράτος
Goody’s Κορρές Coca Cola 3Ε INTERSPORT
ΙΑΣΩ Βιοιατρική Ταχυδρ. Ταμιευτήριο Flocafe
ΑΣΔΑ Euromedica ΔΕΛΤΑ Cyta Ελλάδος
J&P αβαξ Τράπεζα Πειραιώς Διεθνής Αθλητική (Admiral) Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Leonidas Γερμανός ΦΑΓΕ Ελαΐς
Εθνική Τράπεζα Alpha Bank HSBC Bank Πανελλήνια Τράπεζα
Attica Bank Mikel Leroy Merlin Παγκρήτια Τράπεζα
Shell Revoil ΕΤΕΚΑ BP
Aegean Oil JetOil Παπαδοπούλου Ελιν
ΕΚΟ Motor Oil Ελληνικά Πετρέλαια Avin
Oteplus Abbott Adelco AdiPharm
Amvis Astellas Teleperformance Amgen
Max Perry G4S Apivita Φούρνοι Βενέτης
McDonald’s BAZZ-R Dominos Κωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village Cinemas Γρηγόρης Xtreme Stores Καρέλιας
TGI Fridays Coffee Island Sephora b...eat
Hertz Yava Makro Simply Burgers
Pizza Fan ΟΠΑΠ Creta Farms Pepsico – Ήβη
Νίκας Υφαντής Avis Τσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ Ηρακλής Ok! Markets Lovie Cosmetics Καραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η. Coffee Lab Colgate Bic
Unilever Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Novartis Barilla
Απολλώνιον Dell Κρητικός Λουξ
Όμιλος Σαράντη Cosmos Aluminium Ορφεύς Βεϊνόγλου Nobacco
H&M Adecco Kleemann Green
ΟΛΘ Χατζόπουλος Α.Ε. Brinks Otis
Celestino OnePharma

Σχετικά Άρθρα: