Ελληνικά Πετρέλαια Θέσεις Εργασίας

Τα Ελληνικά Πετρέλαια είναι η μεγαλύτερη εταιρεία διύλισης πετρελαίου στην Ελλάδα. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν την εμπορία βενζίνης μέσω πρατηρίων, την παρασκευή πετροχημικών προϊόντων, την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, την έρευνα πετρελαίου και την συμμετοχή σε άλλες εταιρείες, όπως πχ η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στα Χρηματιστήρια της Αθήνας και του Λονδίνου, ενώ έχει παρουσία σε Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κύπρο, Σερβία, Βουλγαρία, ΠΓΔΜ και Γεωργία. Ο κύκλος των εργασιών της για το 2013 ήταν 9.7 δισεκατομμύρια ευρώ ενώ το ενεργητικό της είναι 7.2 εκατομμύρια ευρώ περίπου.


Στην ουσία η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια είναι μια κοινοπραξία εννέα θυγατρικών εταιρειών. Η ιστορία της ξεκινάει το 1955, έτος κατά το οποίο ιδρύθηκε στον Ασπρόπυργο η πρώτη μονάδα διύλισης πετρελαίου, με την ονομασία Ελληνικά Διυλιστήρια Ασπροπύργου (ΕΛΔΑ). Η μονάδα λειτούργησε επίσημα το 1958. Στη δημιουργία και στην ανάπτυξή της βοήθησε πολύ ο εφοπλιστής Σταύρος Νιάρχος, ο οποίος κατείχε και το 76% της εταιρείας μέχρι το 1976, όπου και πούλησε το ποσοστό αυτό στο δημόσιο. Το 1974 ανακαλύφθηκε πετρέλαιο στη Θάσο και έτσι ιδρύθηκε η Δημόσια Επιχείρηση Πετρελαίου (ΔΕΠ) με σκοπό την έρευνα και την εξόρυξη πετρελαίου στον Ελληνικό χώρο. Η ΔΕΠ αγόρασε το 1980 τα πρατήρια της εταιρείας ΕΣΣΟ, τα οποία μετονομάστηκαν σε ΕΚΟ. Το 1986 τα ΕΛΔΑ εντάχθηκαν στον όμιλο της ΔΕΠ και το 1998 ο όμιλος μετονομάστηκε σε Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., όνομα που διατηρεί ακόμα και σήμερα. Στα χρόνια που ακολούθησαν, απορρόφησαν τις εταιρείες Petrolina, Μαμιδάκης και Petrola.

ellhnika-petrelaia-theseis-ergasias

Όπως είναι αντιληπτό, η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια είναι μια κολοσσιαία εταιρεία. Το ανθρώπινο δυναμικό της υπολογίζεται περίπου σε 3500 άτομα. Οι τομείς που μπορείτε να απασχοληθείτε στην εταιρεία είναι τόσο επιχειρησιακοί (δουλειές δηλαδή που αφορούν το πετρέλαιο) όσο και επιτελικοί (δουλειές που αφορούν την επιχείρηση καθεαυτή). Για να δείτε τις ευκαιρίες απασχόλησης στην εταιρεία, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε αυτήν την ιστοσελίδα. Η υποβολή βιογραφικών γίνεται από τη φόρμα που θα βρείτε εδώ. Όσοι είναι φοιτητές και θέλουν να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία μπορούν να βρουν τις απαραίτητες πληροφορίες εδώ.

Μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε κάθε εβδομάδα τα άρθρα μας με τις θέσεις εργασίες, γιατί μπορεί την επόμενη εβδομάδα να είστε και εσείς ένας από τους πολλούς αναγνώστες μας που έχουν βρει εργασία μέσω της ιστοσελίδας μας!

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

ΣκλαβενίτηςΑΒ ΒασιλόπουλοςCarrefour ΜαρινόπουλοςΜασούτης
ΟΤΕLidlCOSCOΕΛΤΑ
JumboMy MarketVodafoneCosmote
Hondos CenterΓαλαξίαςPraktikerΑρβανιτίδης
Costa NavarinoΤέρναΑΚΤΩΡΔΕΗ
WINDIKEAInditexΠρομηθευτική
ΠλαίσιοZaraOlympic AirΚωτσόβολος
EverestΦΑΜΑΡEurobankΠαπαστράτος
Goody’sΚορρέςCoca Cola 3ΕINTERSPORT
ΙΑΣΩΒιοιατρικήΤαχυδρ. ΤαμιευτήριοFlocafe
ΑΣΔΑEuromedicaΔΕΛΤΑCyta Ελλάδος
J&P αβαξΤράπεζα ΠειραιώςΔιεθνής Αθλητική (Admiral)Αθηναϊκή Ζυθοποιία
LeonidasΓερμανόςΦΑΓΕΕλαΐς
Εθνική ΤράπεζαAlpha BankHSBC BankΠανελλήνια Τράπεζα
Attica BankMikelLeroy MerlinΠαγκρήτια Τράπεζα
ShellRevoilΕΤΕΚΑBP
Aegean OilJetOilΠαπαδοπούλουΕλιν
ΕΚΟMotor OilΕλληνικά ΠετρέλαιαAvin
OteplusAbbottAdelcoAdiPharm
AmvisAstellasTeleperformanceAmgen
Max PerryG4SApivitaΦούρνοι Βενέτης
McDonald’sBAZZ-RDominosΚωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village CinemasΓρηγόρηςXtreme StoresΚαρέλιας
TGI FridaysCoffee IslandSephorab...eat
HertzYavaMakroSimply Burgers
Pizza FanΟΠΑΠCreta FarmsPepsico – Ήβη
ΝίκαςΥφαντήςAvisΤσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ ΗρακλήςOk! MarketsLovie CosmeticsΚαραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η.Coffee LabColgateBic
UnileverΔιεθνής Αερολιμένας ΑθηνώνNovartisBarilla
ΑπολλώνιονDellΚρητικόςΛουξ
Όμιλος ΣαράντηCosmos AluminiumΟρφεύς ΒεϊνόγλουNobacco
H&MAdeccoKleemannGreen
ΟΛΘΧατζόπουλος Α.Ε.BrinksOtis
CelestinoOnePharma

Σχετικά Άρθρα:
Hondos Center Θέσεις Εργασίας
ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ Θέσεις Εργασίας
Ok! Markets Θέσεις Εργασίας