Mikel Θέσεις Εργασίας

Τα καταστήματα Mikel είναι γνωστά σε όλη την ελληνική επικράτεια, κυρίως γιατί η εξάπλωσή τους έλαβε χώρα εν μέσω κρίσης και συνεχίζεται ακόμη να αναπτύσσεται, παρά την κρίση και την οικονομική ύφεση. Με την διαδικασία του Franchise, έχουν ανοίξει 80 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και η εξάπλωσή τους συνεχίζεται ακόμη, καθώς περίπου 1000 ενδιαφερόμενοι περιμένουν για να ανοίξουν ένα κατάστημα Mikel. Μάλιστα, η ζήτηση για τα καταστήματα Mikel έχει φτάσει μέχρι και το εξωτερικό, καθώς υπάρχει ζήτηση για να ανοίξει κατάστημα Mikel στο Ντουμπάι, στην Ουκρανία αλλά και στη Μοζαμβίκη. Παρ’ όλ’ αυτά, η εξάπλωση των Mikel στο εξωτερικό θα γίνει αργότερα γιατί ο ιδιοκτήτης της εταιρείας θέλει να ελέγχει τα καταστήματα ο ίδιος και στο εξωτερικό αυτό είναι δύσκολο, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου.


Η ιστορία των καταστημάτων Mikel ξεκίνησε από τον Λευτέρη Κυριακάκη, ο οποίος ήταν το μικρότερο από τα δέκα παιδιά του αστυνομικού Μιχάλη Κυριακάκη. Αρχικά, ο Λευτέρης Κυριακάκης προοριζόταν για γιατρός, όπως και τα περισσότερα αδέρφια του, όμως εκείνος εγκατέλειψε τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της καφεστίασης. Παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα του, εκείνος αποφάσισε να βάλει τη φωτογραφία του ως έμβλημα στην εταιρεία του και να ιδρύσει την πρώτη καφετέρια Mikel στη Λάρισα. Το όνομα της εταιρείας είναι αρκτικόλεξο των ονομάτων των τριών αδελφών που ασχολούνται με την εταιρεία, δηλαδή του Μίλτου, του Κυριάκου και του Λευτέρη Κυριακάκη. Ο Μίλτος είναι υπεύθυνος της αρχιτεκτονικής των καταστημάτων, ο Κυριάκος είναι ο υπεύθυνος των οικονομικών και ο Γενικός Διευθυντής είναι ο Λευτέρης Κυριακάκης, που πρωτοξεκίνησε και την εταιρεία.

mikel-logo-theseis-ergasias

Τα καταστήματα Mikel υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και επίκειται το άνοιγμα ακόμα περισσότερων. Το προσωπικό κάθε καταστήματος εκπαιδεύεται για ενάμιση μήνα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στην Νέα Φιλαδέλφεια πριν στελεχώσει κάποιο κατάστημα. Αν θέλετε και εσείς να δουλέψετε σε κάποιο κατάστημα Mikel κοντά σας μπορείτε να δείτε τις αγγελίες για τις νέες θέσεις εργασίας και να αποστείλετε το βιογραφικό σας ανάλογα με την θέση που σας ενδιαφέρει. Αν θέλετε να δουλέψετε στην εταιρεία Mikel ή αν θέλετε να δουλέψετε σε κατάστημα και δεν υπάρχει κάποιο κοντά σας ακόμα, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα που θα βρείτε εδώ. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το βιογραφικό σας, μπορείτε να ανατρέξετε στην μεγάλη συλλογή από άρθρα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

ΣκλαβενίτηςΑΒ ΒασιλόπουλοςCarrefour ΜαρινόπουλοςΜασούτης
ΟΤΕLidlCOSCOΕΛΤΑ
JumboMy MarketVodafoneCosmote
Hondos CenterΓαλαξίαςPraktikerΑρβανιτίδης
Costa NavarinoΤέρναΑΚΤΩΡΔΕΗ
WINDIKEAInditexΠρομηθευτική
ΠλαίσιοZaraOlympic AirΚωτσόβολος
EverestΦΑΜΑΡEurobankΠαπαστράτος
Goody’sΚορρέςCoca Cola 3ΕINTERSPORT
ΙΑΣΩΒιοιατρικήΤαχυδρ. ΤαμιευτήριοFlocafe
ΑΣΔΑEuromedicaΔΕΛΤΑCyta Ελλάδος
J&P αβαξΤράπεζα ΠειραιώςΔιεθνής Αθλητική (Admiral)Αθηναϊκή Ζυθοποιία
LeonidasΓερμανόςΦΑΓΕΕλαΐς
Εθνική ΤράπεζαAlpha BankHSBC BankΠανελλήνια Τράπεζα
Attica BankMikelLeroy MerlinΠαγκρήτια Τράπεζα
ShellRevoilΕΤΕΚΑBP
Aegean OilJetOilΠαπαδοπούλουΕλιν
ΕΚΟMotor OilΕλληνικά ΠετρέλαιαAvin
OteplusAbbottAdelcoAdiPharm
AmvisAstellasTeleperformanceAmgen
Max PerryG4SApivitaΦούρνοι Βενέτης
McDonald’sBAZZ-RDominosΚωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village CinemasΓρηγόρηςXtreme StoresΚαρέλιας
TGI FridaysCoffee IslandSephorab...eat
HertzYavaMakroSimply Burgers
Pizza FanΟΠΑΠCreta FarmsPepsico – Ήβη
ΝίκαςΥφαντήςAvisΤσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ ΗρακλήςOk! MarketsLovie CosmeticsΚαραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η.Coffee LabColgateBic
UnileverΔιεθνής Αερολιμένας ΑθηνώνNovartisBarilla
ΑπολλώνιονDellΚρητικόςΛουξ
Όμιλος ΣαράντηCosmos AluminiumΟρφεύς ΒεϊνόγλουNobacco
H&MAdeccoKleemannGreen
ΟΛΘΧατζόπουλος Α.Ε.BrinksOtis
CelestinoOnePharma

Σχετικά Άρθρα:
Eurobank Θέσεις Εργασίας
Pizza Fan - Γραφίστας
Pizza Fan Θέσεις Εργασίας