Mikel Θέσεις Εργασίας

Τα καταστήματα Mikel είναι γνωστά σε όλη την ελληνική επικράτεια, κυρίως γιατί η εξάπλωσή τους έλαβε χώρα εν μέσω κρίσης και συνεχίζεται ακόμη να αναπτύσσεται, παρά την κρίση και την οικονομική ύφεση. Με την διαδικασία του Franchise, έχουν ανοίξει 80 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και η εξάπλωσή τους συνεχίζεται ακόμη, καθώς περίπου 1000 ενδιαφερόμενοι περιμένουν για να ανοίξουν ένα κατάστημα Mikel. Μάλιστα, η ζήτηση για τα καταστήματα Mikel έχει φτάσει μέχρι και το εξωτερικό, καθώς υπάρχει ζήτηση για να ανοίξει κατάστημα Mikel στο Ντουμπάι, στην Ουκρανία αλλά και στη Μοζαμβίκη. Παρ’ όλ’ αυτά, η εξάπλωση των Mikel στο εξωτερικό θα γίνει αργότερα γιατί ο ιδιοκτήτης της εταιρείας θέλει να ελέγχει τα καταστήματα ο ίδιος και στο εξωτερικό αυτό είναι δύσκολο, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου.

Η ιστορία των καταστημάτων Mikel ξεκίνησε από τον Λευτέρη Κυριακάκη, ο οποίος ήταν το μικρότερο από τα δέκα παιδιά του αστυνομικού Μιχάλη Κυριακάκη. Αρχικά, ο Λευτέρης Κυριακάκης προοριζόταν για γιατρός, όπως και τα περισσότερα αδέρφια του, όμως εκείνος εγκατέλειψε τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της καφεστίασης. Παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα του, εκείνος αποφάσισε να βάλει τη φωτογραφία του ως έμβλημα στην εταιρεία του και να ιδρύσει την πρώτη καφετέρια Mikel στη Λάρισα. Το όνομα της εταιρείας είναι αρκτικόλεξο των ονομάτων των τριών αδελφών που ασχολούνται με την εταιρεία, δηλαδή του Μίλτου, του Κυριάκου και του Λευτέρη Κυριακάκη. Ο Μίλτος είναι υπεύθυνος της αρχιτεκτονικής των καταστημάτων, ο Κυριάκος είναι ο υπεύθυνος των οικονομικών και ο Γενικός Διευθυντής είναι ο Λευτέρης Κυριακάκης, που πρωτοξεκίνησε και την εταιρεία.

mikel-logo-theseis-ergasias

Τα καταστήματα Mikel υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και επίκειται το άνοιγμα ακόμα περισσότερων. Το προσωπικό κάθε καταστήματος εκπαιδεύεται για ενάμιση μήνα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στην Νέα Φιλαδέλφεια πριν στελεχώσει κάποιο κατάστημα. Αν θέλετε και εσείς να δουλέψετε σε κάποιο κατάστημα Mikel κοντά σας μπορείτε να δείτε τις αγγελίες για τις νέες θέσεις εργασίας και να αποστείλετε το βιογραφικό σας ανάλογα με την θέση που σας ενδιαφέρει. Αν θέλετε να δουλέψετε στην εταιρεία Mikel ή αν θέλετε να δουλέψετε σε κατάστημα και δεν υπάρχει κάποιο κοντά σας ακόμα, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα που θα βρείτε εδώ. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το βιογραφικό σας, μπορείτε να ανατρέξετε στην μεγάλη συλλογή από άρθρα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

Σκλαβενίτης ΑΒ Βασιλόπουλος Carrefour Μαρινόπουλος Μασούτης
ΟΤΕ Lidl COSCO ΕΛΤΑ
Jumbo My Market Vodafone Cosmote
Hondos Center Γαλαξίας Praktiker Αρβανιτίδης
Costa Navarino Τέρνα ΑΚΤΩΡ ΔΕΗ
WIND IKEA Inditex Προμηθευτική
Πλαίσιο Zara Olympic Air Κωτσόβολος
Everest ΦΑΜΑΡ Eurobank Παπαστράτος
Goody’s Κορρές Coca Cola 3Ε INTERSPORT
ΙΑΣΩ Βιοιατρική Ταχυδρ. Ταμιευτήριο Flocafe
ΑΣΔΑ Euromedica ΔΕΛΤΑ Cyta Ελλάδος
J&P αβαξ Τράπεζα Πειραιώς Διεθνής Αθλητική (Admiral) Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Leonidas Γερμανός ΦΑΓΕ Ελαΐς
Εθνική Τράπεζα Alpha Bank HSBC Bank Πανελλήνια Τράπεζα
Attica Bank Mikel Leroy Merlin Παγκρήτια Τράπεζα
Shell Revoil ΕΤΕΚΑ BP
Aegean Oil JetOil Παπαδοπούλου Ελιν
ΕΚΟ Motor Oil Ελληνικά Πετρέλαια Avin
Oteplus Abbott Adelco AdiPharm
Amvis Astellas Teleperformance Amgen
Max Perry G4S Apivita Φούρνοι Βενέτης
McDonald’s BAZZ-R Dominos Κωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village Cinemas Γρηγόρης Xtreme Stores Καρέλιας
TGI Fridays Coffee Island Sephora b...eat
Hertz Yava Makro Simply Burgers
Pizza Fan ΟΠΑΠ Creta Farms Pepsico – Ήβη
Νίκας Υφαντής Avis Τσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ Ηρακλής Ok! Markets Lovie Cosmetics Καραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η. Coffee Lab Colgate Bic
Unilever Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Novartis Barilla
Απολλώνιον Dell Κρητικός Λουξ
Όμιλος Σαράντη Cosmos Aluminium Ορφεύς Βεϊνόγλου Nobacco
H&M Adecco Kleemann Green
ΟΛΘ Χατζόπουλος Α.Ε. Brinks Otis
Celestino OnePharma

Σχετικά Άρθρα: