Dell Θέσεις Εργασίας

Στο σημερινό μας άρθρο θα ασχοληθούμε με θέσεις εργασίας στην γνωστή εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Dell. Η εταιρεία αυτή ασχολείται κυρίως με την κατασκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών και λοιπών περιφερειακών συστημάτων, οθόνες, tablet, λογισμικό, εκτυπωτές και λοιπά ηλεκτρονικά αξεσουάρ. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Texas αλλά η παρουσία της είναι παγκόσμια, έχοντας γραφεία και στις έξι ηπείρους. Η Dell είναι μια εταιρεία κολοσσός, με πολύ ξεχωριστή κουλτούρα και αυξημένη εταιρική κοινωνική ευθύνη. Δια του λόγου το αληθές, έχει τέτοια οργάνωση η οποία λαμβάνει μέριμνα για το περιβάλλον, την ανακύκλωση, την εταιρική διαφάνεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα και άλλα.


Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1984 από τον Michael Dell, ο οποίος τότε ήταν μόλις 19 χρονών και ίδρυσε την αρχική εταιρεία με όνομα PC’s Ltd με αρχικό κεφάλαιο μόλις 1000$. Μέχρι το 1988 η εταιρεία έφτασε να έχει κεφαλαιοποίηση 85 εκατομμυρίων δολαρίων και το 1992 η εταιρεία μπήκε στη λίστα Fortune 500, με τον Dell να γίνεται ο νεότερος CEO στη λίστα αυτή. Το 1996 φτιάχτηκε η ιστοσελίδα Dell.com, έχοντας πωλήσεις 1.000.000 δολαρίων τη μέρα μετά από έξι μήνες λειτουργίας. Το 2001 η εταιρεία έγινε ο πρώτος προμηθευτής υπολογιστών παγκοσμίως ενώ το 2005 ήταν στην κορυφή της λίστας των πιο αξιοζήλευτων επιχειρήσεων του περιοδικού Fortune. Το 2013, ο Michael Dell και η ιδιωτικών συμφερόντων εταιρεία Silver Lake αγόρασαν τις μετοχές του δημόσιου τομέα ώστε να επικεντρωθούν στις καινοτομίες και στις μακροχρόνιες επενδύσεις. Το 2016 η εταιρεία συγχωνεύθηκε με την EMC και η νέα εταιρεία ονομάστηκε Dell Technologies. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη τεχνολογική συγχώνευση στην παγκόσμια ιστορία.

dell-theseis-ergasias

Το εργασιακό περιβάλλον στην Dell είναι από τα καλύτερα στον κόσμο των εταιρειών. Οι εγκαταστάσεις των γραφείων της εταιρείας είναι από τις πιο φιλικές για τους εργαζομένους και γενικά η προσέγγιση της εταιρείας σε ό,τι αφορά την εργασιακή ζωή είναι εκπληκτική. Η ευελιξία στον τόπο εργασίας, στο ωράριο, στις ημέρες εργασίας και σε άλλα πολλά είναι τρομερή, λαμβάνοντας πάντα ως γνώμονα την ευχαρίστηση των εργαζομένων. Στην ιστοσελίδα της εταιρείας θα βρείτε συνδέσμους για τα πάντα, όπως για το πού μπορείτε να δείτε τις ανοιχτές θέσεις εργασίας ανά τον κόσμο, συμβουλές για το βιογραφικό σας και άλλα πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία όπως πχ συμβουλές για την συνέντευξη.

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

ΣκλαβενίτηςΑΒ ΒασιλόπουλοςCarrefour ΜαρινόπουλοςΜασούτης
ΟΤΕLidlCOSCOΕΛΤΑ
JumboMy MarketVodafoneCosmote
Hondos CenterΓαλαξίαςPraktikerΑρβανιτίδης
Costa NavarinoΤέρναΑΚΤΩΡΔΕΗ
WINDIKEAInditexΠρομηθευτική
ΠλαίσιοZaraOlympic AirΚωτσόβολος
EverestΦΑΜΑΡEurobankΠαπαστράτος
Goody’sΚορρέςCoca Cola 3ΕINTERSPORT
ΙΑΣΩΒιοιατρικήΤαχυδρ. ΤαμιευτήριοFlocafe
ΑΣΔΑEuromedicaΔΕΛΤΑCyta Ελλάδος
J&P αβαξΤράπεζα ΠειραιώςΔιεθνής Αθλητική (Admiral)Αθηναϊκή Ζυθοποιία
LeonidasΓερμανόςΦΑΓΕΕλαΐς
Εθνική ΤράπεζαAlpha BankHSBC BankΠανελλήνια Τράπεζα
Attica BankMikelLeroy MerlinΠαγκρήτια Τράπεζα
ShellRevoilΕΤΕΚΑBP
Aegean OilJetOilΠαπαδοπούλουΕλιν
ΕΚΟMotor OilΕλληνικά ΠετρέλαιαAvin
OteplusAbbottAdelcoAdiPharm
AmvisAstellasTeleperformanceAmgen
Max PerryG4SApivitaΦούρνοι Βενέτης
McDonald’sBAZZ-RDominosΚωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village CinemasΓρηγόρηςXtreme StoresΚαρέλιας
TGI FridaysCoffee IslandSephorab...eat
HertzYavaMakroSimply Burgers
Pizza FanΟΠΑΠCreta FarmsPepsico – Ήβη
ΝίκαςΥφαντήςAvisΤσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ ΗρακλήςOk! MarketsLovie CosmeticsΚαραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η.Coffee LabColgateBic
UnileverΔιεθνής Αερολιμένας ΑθηνώνNovartisBarilla
ΑπολλώνιονDellΚρητικόςΛουξ
Όμιλος ΣαράντηCosmos AluminiumΟρφεύς ΒεϊνόγλουNobacco
H&MAdeccoKleemannGreen
ΟΛΘΧατζόπουλος Α.Ε.BrinksOtis
CelestinoOnePharma

Σχετικά Άρθρα:
Leonidas Θέσεις Εργασίας
Φούρνοι Βενέτης Θέσεις Εργασίας
ΑΓΕΤ Ηρακλής Θέσεις Εργασίας