Dell Θέσεις Εργασίας

Στο σημερινό μας άρθρο θα ασχοληθούμε με θέσεις εργασίας στην γνωστή εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Dell. Η εταιρεία αυτή ασχολείται κυρίως με την κατασκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών και λοιπών περιφερειακών συστημάτων, οθόνες, tablet, λογισμικό, εκτυπωτές και λοιπά ηλεκτρονικά αξεσουάρ. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Texas αλλά η παρουσία της είναι παγκόσμια, έχοντας γραφεία και στις έξι ηπείρους. Η Dell είναι μια εταιρεία κολοσσός, με πολύ ξεχωριστή κουλτούρα και αυξημένη εταιρική κοινωνική ευθύνη. Δια του λόγου το αληθές, έχει τέτοια οργάνωση η οποία λαμβάνει μέριμνα για το περιβάλλον, την ανακύκλωση, την εταιρική διαφάνεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα και άλλα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1984 από τον Michael Dell, ο οποίος τότε ήταν μόλις 19 χρονών και ίδρυσε την αρχική εταιρεία με όνομα PC’s Ltd με αρχικό κεφάλαιο μόλις 1000$. Μέχρι το 1988 η εταιρεία έφτασε να έχει κεφαλαιοποίηση 85 εκατομμυρίων δολαρίων και το 1992 η εταιρεία μπήκε στη λίστα Fortune 500, με τον Dell να γίνεται ο νεότερος CEO στη λίστα αυτή. Το 1996 φτιάχτηκε η ιστοσελίδα Dell.com, έχοντας πωλήσεις 1.000.000 δολαρίων τη μέρα μετά από έξι μήνες λειτουργίας. Το 2001 η εταιρεία έγινε ο πρώτος προμηθευτής υπολογιστών παγκοσμίως ενώ το 2005 ήταν στην κορυφή της λίστας των πιο αξιοζήλευτων επιχειρήσεων του περιοδικού Fortune. Το 2013, ο Michael Dell και η ιδιωτικών συμφερόντων εταιρεία Silver Lake αγόρασαν τις μετοχές του δημόσιου τομέα ώστε να επικεντρωθούν στις καινοτομίες και στις μακροχρόνιες επενδύσεις. Το 2016 η εταιρεία συγχωνεύθηκε με την EMC και η νέα εταιρεία ονομάστηκε Dell Technologies. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη τεχνολογική συγχώνευση στην παγκόσμια ιστορία.

dell-theseis-ergasias

Το εργασιακό περιβάλλον στην Dell είναι από τα καλύτερα στον κόσμο των εταιρειών. Οι εγκαταστάσεις των γραφείων της εταιρείας είναι από τις πιο φιλικές για τους εργαζομένους και γενικά η προσέγγιση της εταιρείας σε ό,τι αφορά την εργασιακή ζωή είναι εκπληκτική. Η ευελιξία στον τόπο εργασίας, στο ωράριο, στις ημέρες εργασίας και σε άλλα πολλά είναι τρομερή, λαμβάνοντας πάντα ως γνώμονα την ευχαρίστηση των εργαζομένων. Στην ιστοσελίδα της εταιρείας θα βρείτε συνδέσμους για τα πάντα, όπως για το πού μπορείτε να δείτε τις ανοιχτές θέσεις εργασίας ανά τον κόσμο, συμβουλές για το βιογραφικό σας και άλλα πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία όπως πχ συμβουλές για την συνέντευξη.

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

Σκλαβενίτης ΑΒ Βασιλόπουλος Carrefour Μαρινόπουλος Μασούτης
ΟΤΕ Lidl COSCO ΕΛΤΑ
Jumbo My Market Vodafone Cosmote
Hondos Center Γαλαξίας Praktiker Αρβανιτίδης
Costa Navarino Τέρνα ΑΚΤΩΡ ΔΕΗ
WIND IKEA Inditex Προμηθευτική
Πλαίσιο Zara Olympic Air Κωτσόβολος
Everest ΦΑΜΑΡ Eurobank Παπαστράτος
Goody’s Κορρές Coca Cola 3Ε INTERSPORT
ΙΑΣΩ Βιοιατρική Ταχυδρ. Ταμιευτήριο Flocafe
ΑΣΔΑ Euromedica ΔΕΛΤΑ Cyta Ελλάδος
J&P αβαξ Τράπεζα Πειραιώς Διεθνής Αθλητική (Admiral) Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Leonidas Γερμανός ΦΑΓΕ Ελαΐς
Εθνική Τράπεζα Alpha Bank HSBC Bank Πανελλήνια Τράπεζα
Attica Bank Mikel Leroy Merlin Παγκρήτια Τράπεζα
Shell Revoil ΕΤΕΚΑ BP
Aegean Oil JetOil Παπαδοπούλου Ελιν
ΕΚΟ Motor Oil Ελληνικά Πετρέλαια Avin
Oteplus Abbott Adelco AdiPharm
Amvis Astellas Teleperformance Amgen
Max Perry G4S Apivita Φούρνοι Βενέτης
McDonald’s BAZZ-R Dominos Κωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village Cinemas Γρηγόρης Xtreme Stores Καρέλιας
TGI Fridays Coffee Island Sephora b...eat
Hertz Yava Makro Simply Burgers
Pizza Fan ΟΠΑΠ Creta Farms Pepsico – Ήβη
Νίκας Υφαντής Avis Τσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ Ηρακλής Ok! Markets Lovie Cosmetics Καραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η. Coffee Lab Colgate Bic
Unilever Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Novartis Barilla
Απολλώνιον Dell Κρητικός Λουξ
Όμιλος Σαράντη Cosmos Aluminium Ορφεύς Βεϊνόγλου Nobacco
H&M Adecco Kleemann Green
ΟΛΘ Χατζόπουλος Α.Ε. Brinks Otis
Celestino OnePharma

Σχετικά Άρθρα: