Amgen Θέσεις Εργασίας

Η Amgen είναι μια φαρμακευτική εταιρεία η οποία ασχολείται με τον τομέα της βιοτεχνολογίας και αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει στην αγορά καινοτόμα θεραπευτικά προϊόντα. Η εταιρεία ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε στην αγορά βιοτεχνολογικά φάρμακα, τα οποία έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Σήμερα ανήκει στις 500 κορυφαίες εταιρείες του περιοδικού Fortune και συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες τις σε εκατομμύρια ασθενείς.


Η ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε το 1980, το έτος δηλαδή κατά το οποίο και ιδρύθηκε. Τα αρχηγεία της εταιρείας είναι στην Καλιφόρνια, αν και πλέον είναι παρούσα σχεδόν σε πενήντα χώρες ανά την υφήλιο. Το προσωπικό της είναι περίπου 18000 άτομα παγκοσμίως και η εταιρεία είναι εισηγμένη στα μεγάλα χρηματιστήρια της Αμερικής και του Χονγκ Κονγκ. Η εταιρεία Amgen ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2007, ως συνέχεια της ενίσχυσης του δικτύου της. Με το ίδιο σκεπτικό ξεκίνησε τη δραστηριότητα της και στην Κύπρο το 2010. Η ελληνική Amgen έχει μείνει πιστή στο όραμα της μητρικής εταιρείας και έχει αναπτύξει καινοτόμες θεραπείες στους τομείς της ογκολογίας, αιματολογίας, νεφρολογίας και των οστικών νόσων.

Amgen-theseis-ergasias

Η εργασία στην Amgen πλαισιώνεται από πακέτο συνολικών αμοιβών, στο οποίο περιλαμβάνεται ανταγωνιστικός βασικός μισθός και μπόνους, άριστες παροχές και εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, χωρίς να λείπουν οι ευκαιρίες ανάπτυξης της καριέρας του κάθε εργαζόμενου. Το πρόγραμμα αμοιβών της Amgen έχει αξιολογηθεί με βάση τα προγράμματα αμοιβών των κορυφαίων φαρμακευτικών και βιοτεχνολογικών εταιρειών, ώστε να διασφαλιστεί η ανταγωνιστικότητά του. Εκτός από τις ανταγωνιστικές αμοιβές, η Amgen προσφέρει επίσης ολοκληρωμένη ιατροφαρμακευτική κάλυψη και πρόγραμμα συνταξιοδότησης. Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας, οι αμοιβές δύνανται να ποικίλουν από χώρα σε χώρα και ότι δύνανται να διακοπούν ανά πάσα στιγμή. Για να δείτε τις ευκαιρίες καριέρας στην Amgen πρέπει να απευθυνθείτε στον διεθνή ιστότοπο της εταιρείας, κάνοντας κλικ εδώ.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο θέσεις εργασίας για την Αθήνα και καμμία για τη Θεσσαλονίκη, αλλά καλό θα ήταν να κοιτάτε τακτικά την ιστοσελίδα της εταιρείας για να δείτε πρώτοι τυχόν θέσεις που θα ανοίξουν. Σε κάθε περίπτωση θα σας ζητηθεί να στείλετε το βιογραφικό σας διαδικτυακά. Για συμβουλές για ένα επιτυχημένο βιογραφικό μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα μας!

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

ΣκλαβενίτηςΑΒ ΒασιλόπουλοςCarrefour ΜαρινόπουλοςΜασούτης
ΟΤΕLidlCOSCOΕΛΤΑ
JumboMy MarketVodafoneCosmote
Hondos CenterΓαλαξίαςPraktikerΑρβανιτίδης
Costa NavarinoΤέρναΑΚΤΩΡΔΕΗ
WINDIKEAInditexΠρομηθευτική
ΠλαίσιοZaraOlympic AirΚωτσόβολος
EverestΦΑΜΑΡEurobankΠαπαστράτος
Goody’sΚορρέςCoca Cola 3ΕINTERSPORT
ΙΑΣΩΒιοιατρικήΤαχυδρ. ΤαμιευτήριοFlocafe
ΑΣΔΑEuromedicaΔΕΛΤΑCyta Ελλάδος
J&P αβαξΤράπεζα ΠειραιώςΔιεθνής Αθλητική (Admiral)Αθηναϊκή Ζυθοποιία
LeonidasΓερμανόςΦΑΓΕΕλαΐς
Εθνική ΤράπεζαAlpha BankHSBC BankΠανελλήνια Τράπεζα
Attica BankMikelLeroy MerlinΠαγκρήτια Τράπεζα
ShellRevoilΕΤΕΚΑBP
Aegean OilJetOilΠαπαδοπούλουΕλιν
ΕΚΟMotor OilΕλληνικά ΠετρέλαιαAvin
OteplusAbbottAdelcoAdiPharm
AmvisAstellasTeleperformanceAmgen
Max PerryG4SApivitaΦούρνοι Βενέτης
McDonald’sBAZZ-RDominosΚωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village CinemasΓρηγόρηςXtreme StoresΚαρέλιας
TGI FridaysCoffee IslandSephorab...eat
HertzYavaMakroSimply Burgers
Pizza FanΟΠΑΠCreta FarmsPepsico – Ήβη
ΝίκαςΥφαντήςAvisΤσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ ΗρακλήςOk! MarketsLovie CosmeticsΚαραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η.Coffee LabColgateBic
UnileverΔιεθνής Αερολιμένας ΑθηνώνNovartisBarilla
ΑπολλώνιονDellΚρητικόςΛουξ
Όμιλος ΣαράντηCosmos AluminiumΟρφεύς ΒεϊνόγλουNobacco
H&MAdeccoKleemannGreen
ΟΛΘΧατζόπουλος Α.Ε.BrinksOtis
CelestinoOnePharma

Σχετικά Άρθρα:
Μασούτης Θέσεις Εργασίας
ΕΛΤΑ Θέσεις Εργασίας
Φούρνοι Βενέτης Θέσεις Εργασίας