Amgen Θέσεις Εργασίας

Η Amgen είναι μια φαρμακευτική εταιρεία η οποία ασχολείται με τον τομέα της βιοτεχνολογίας και αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει στην αγορά καινοτόμα θεραπευτικά προϊόντα. Η εταιρεία ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε στην αγορά βιοτεχνολογικά φάρμακα, τα οποία έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Σήμερα ανήκει στις 500 κορυφαίες εταιρείες του περιοδικού Fortune και συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες τις σε εκατομμύρια ασθενείς.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε το 1980, το έτος δηλαδή κατά το οποίο και ιδρύθηκε. Τα αρχηγεία της εταιρείας είναι στην Καλιφόρνια, αν και πλέον είναι παρούσα σχεδόν σε πενήντα χώρες ανά την υφήλιο. Το προσωπικό της είναι περίπου 18000 άτομα παγκοσμίως και η εταιρεία είναι εισηγμένη στα μεγάλα χρηματιστήρια της Αμερικής και του Χονγκ Κονγκ. Η εταιρεία Amgen ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2007, ως συνέχεια της ενίσχυσης του δικτύου της. Με το ίδιο σκεπτικό ξεκίνησε τη δραστηριότητα της και στην Κύπρο το 2010. Η ελληνική Amgen έχει μείνει πιστή στο όραμα της μητρικής εταιρείας και έχει αναπτύξει καινοτόμες θεραπείες στους τομείς της ογκολογίας, αιματολογίας, νεφρολογίας και των οστικών νόσων.

Amgen-theseis-ergasias

Η εργασία στην Amgen πλαισιώνεται από πακέτο συνολικών αμοιβών, στο οποίο περιλαμβάνεται ανταγωνιστικός βασικός μισθός και μπόνους, άριστες παροχές και εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, χωρίς να λείπουν οι ευκαιρίες ανάπτυξης της καριέρας του κάθε εργαζόμενου. Το πρόγραμμα αμοιβών της Amgen έχει αξιολογηθεί με βάση τα προγράμματα αμοιβών των κορυφαίων φαρμακευτικών και βιοτεχνολογικών εταιρειών, ώστε να διασφαλιστεί η ανταγωνιστικότητά του. Εκτός από τις ανταγωνιστικές αμοιβές, η Amgen προσφέρει επίσης ολοκληρωμένη ιατροφαρμακευτική κάλυψη και πρόγραμμα συνταξιοδότησης. Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας, οι αμοιβές δύνανται να ποικίλουν από χώρα σε χώρα και ότι δύνανται να διακοπούν ανά πάσα στιγμή. Για να δείτε τις ευκαιρίες καριέρας στην Amgen πρέπει να απευθυνθείτε στον διεθνή ιστότοπο της εταιρείας, κάνοντας κλικ εδώ.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο θέσεις εργασίας για την Αθήνα και καμμία για τη Θεσσαλονίκη, αλλά καλό θα ήταν να κοιτάτε τακτικά την ιστοσελίδα της εταιρείας για να δείτε πρώτοι τυχόν θέσεις που θα ανοίξουν. Σε κάθε περίπτωση θα σας ζητηθεί να στείλετε το βιογραφικό σας διαδικτυακά. Για συμβουλές για ένα επιτυχημένο βιογραφικό μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα μας!

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

Σκλαβενίτης ΑΒ Βασιλόπουλος Carrefour Μαρινόπουλος Μασούτης
ΟΤΕ Lidl COSCO ΕΛΤΑ
Jumbo My Market Vodafone Cosmote
Hondos Center Γαλαξίας Praktiker Αρβανιτίδης
Costa Navarino Τέρνα ΑΚΤΩΡ ΔΕΗ
WIND IKEA Inditex Προμηθευτική
Πλαίσιο Zara Olympic Air Κωτσόβολος
Everest ΦΑΜΑΡ Eurobank Παπαστράτος
Goody’s Κορρές Coca Cola 3Ε INTERSPORT
ΙΑΣΩ Βιοιατρική Ταχυδρ. Ταμιευτήριο Flocafe
ΑΣΔΑ Euromedica ΔΕΛΤΑ Cyta Ελλάδος
J&P αβαξ Τράπεζα Πειραιώς Διεθνής Αθλητική (Admiral) Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Leonidas Γερμανός ΦΑΓΕ Ελαΐς
Εθνική Τράπεζα Alpha Bank HSBC Bank Πανελλήνια Τράπεζα
Attica Bank Mikel Leroy Merlin Παγκρήτια Τράπεζα
Shell Revoil ΕΤΕΚΑ BP
Aegean Oil JetOil Παπαδοπούλου Ελιν
ΕΚΟ Motor Oil Ελληνικά Πετρέλαια Avin
Oteplus Abbott Adelco AdiPharm
Amvis Astellas Teleperformance Amgen
Max Perry G4S Apivita Φούρνοι Βενέτης
McDonald’s BAZZ-R Dominos Κωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village Cinemas Γρηγόρης Xtreme Stores Καρέλιας
TGI Fridays Coffee Island Sephora b...eat
Hertz Yava Makro Simply Burgers
Pizza Fan ΟΠΑΠ Creta Farms Pepsico – Ήβη
Νίκας Υφαντής Avis Τσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ Ηρακλής Ok! Markets Lovie Cosmetics Καραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η. Coffee Lab Colgate Bic
Unilever Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Novartis Barilla
Απολλώνιον Dell Κρητικός Λουξ
Όμιλος Σαράντη Cosmos Aluminium Ορφεύς Βεϊνόγλου Nobacco
H&M Adecco Kleemann Green
ΟΛΘ Χατζόπουλος Α.Ε. Brinks Otis
Celestino OnePharma

Σχετικά Άρθρα: