Alpha Bank Θέσεις Εργασίας

Ο όμιλος Alpha Bank είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται κυρίως στον χρηματοοικονομικό τομέα. Η παρουσία του ομίλου είναι ισχυρή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η μητρική εταιρεία και ναυαρχίδα του ομίλου είναι η τράπεζα Alpha Bank, αλλά πλέον ο όμιλος περιλαμβάνει και άλλες εταιρείες όπως χρηματοδοτικές, ασφαλιστικές, επενδυτικές, κτηματικές και ξενοδοχειακές. Ο όμιλος έχει επεκταθεί και στο εξωτερικό, στις εξής χώρες: Κύπρος, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Π.Γ.Δ.Μ. και Μεγάλη Βρετανία. Η Alpha Bank έχει δίκτυο άνω των 1000 καταστημάτων ενώ παράλληλα έχει έναν από τους υψηλότερους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας στην Ευρώπη.


Η ιστορία της Alpha Bank είναι ιδιαίτερα μακρά, υπερβαίνοντας τα 130 έτη παρουσίας στην οικονομική ζωή της χώρας. Ο ιδρυτής της τράπεζας ήταν ο Ι.Φ. Κωστόπουλος, ο οποίος άνοιξε το 1879 στην Καλαμάτα τον Εμπορικό Οίκο Ι.Φ. Κωστόπουλου, στον οποίο γίνονταν και τραπεζικές δραστηριότητες. Το 1916, σε συνεργασία με την Λαϊκή Τράπεζα δημιουργήθηκε η τράπεζα Ι.Φ. Κωστόπουλου, η οποία μετονομάστηκε το 1918 σε Τράπεζα Καλαμών. Το 1924 συγχωνεύθηκε η Τράπεζα Καλαμών με το τραπεζικό τμήμα του Εμπορικού Οίκου και δημιουργήθηκε η Τράπεζα Ελληνικής Εμπορικής Πίστεως με έδρα την Αθήνα. Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η τράπεζα μετονομάσθηκε σε Τράπεζα Εμπορικής Πίστεως και άρχισε να εξελίσσεται. Το 1972 μετονομάσθηκε ξανά σε Τράπεζα Πίστεως ενώ το 1994 μετονομάσθηκε σε Alpha Τράπεζα Πίστεως. Το 1999 εξαγόρασε το 51% των μετοχών της Ιονικής Τράπεζας και το επόμενο έτος ολοκληρώθηκε η συγχώνευση των δύο τραπεζικών ιδρυμάτων, με την προκύπτουσα τράπεζα να ονομάζεται Alpha Bank, ονομασία που διατηρεί μέχρι και σήμερα. Το 2013 ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του μετοχικού κεφαλαίου της Εμπορικής Τράπεζας από την Crédit Agricole στην Alpha Bank.

alpha-bank-theseis-ergasias

Σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας του, ο όμιλος δεσμεύεται απέναντι στο προσωπικό του για την διασφάλιση δίκαιης αμοιβής, άριστων συνθηκών εργασίας και δυνατοτήτων εξέλιξης βασισμένες στην αξιοκρατία. Αν θέλετε και εσείς να δουλέψετε σε κάποια εταιρεία του ομίλου, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα βιογραφικού που θα βρείτε εδώ. Αν για κάποιον λόγο θέλετε κάποια χορηγία από την Alpha Bank, τότε μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την διαδικασία της χορηγίας εδώ.

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

ΣκλαβενίτηςΑΒ ΒασιλόπουλοςCarrefour ΜαρινόπουλοςΜασούτης
ΟΤΕLidlCOSCOΕΛΤΑ
JumboMy MarketVodafoneCosmote
Hondos CenterΓαλαξίαςPraktikerΑρβανιτίδης
Costa NavarinoΤέρναΑΚΤΩΡΔΕΗ
WINDIKEAInditexΠρομηθευτική
ΠλαίσιοZaraOlympic AirΚωτσόβολος
EverestΦΑΜΑΡEurobankΠαπαστράτος
Goody’sΚορρέςCoca Cola 3ΕINTERSPORT
ΙΑΣΩΒιοιατρικήΤαχυδρ. ΤαμιευτήριοFlocafe
ΑΣΔΑEuromedicaΔΕΛΤΑCyta Ελλάδος
J&P αβαξΤράπεζα ΠειραιώςΔιεθνής Αθλητική (Admiral)Αθηναϊκή Ζυθοποιία
LeonidasΓερμανόςΦΑΓΕΕλαΐς
Εθνική ΤράπεζαAlpha BankHSBC BankΠανελλήνια Τράπεζα
Attica BankMikelLeroy MerlinΠαγκρήτια Τράπεζα
ShellRevoilΕΤΕΚΑBP
Aegean OilJetOilΠαπαδοπούλουΕλιν
ΕΚΟMotor OilΕλληνικά ΠετρέλαιαAvin
OteplusAbbottAdelcoAdiPharm
AmvisAstellasTeleperformanceAmgen
Max PerryG4SApivitaΦούρνοι Βενέτης
McDonald’sBAZZ-RDominosΚωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village CinemasΓρηγόρηςXtreme StoresΚαρέλιας
TGI FridaysCoffee IslandSephorab...eat
HertzYavaMakroSimply Burgers
Pizza FanΟΠΑΠCreta FarmsPepsico – Ήβη
ΝίκαςΥφαντήςAvisΤσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ ΗρακλήςOk! MarketsLovie CosmeticsΚαραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η.Coffee LabColgateBic
UnileverΔιεθνής Αερολιμένας ΑθηνώνNovartisBarilla
ΑπολλώνιονDellΚρητικόςΛουξ
Όμιλος ΣαράντηCosmos AluminiumΟρφεύς ΒεϊνόγλουNobacco
H&MAdeccoKleemannGreen
ΟΛΘΧατζόπουλος Α.Ε.BrinksOtis
CelestinoOnePharma

Σχετικά Άρθρα:
Γερμανός Θέσεις Εργασίας
Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα Θέσεις Εργασίας
Amgen Θέσεις Εργασίας