Alpha Bank Θέσεις Εργασίας

Ο όμιλος Alpha Bank είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται κυρίως στον χρηματοοικονομικό τομέα. Η παρουσία του ομίλου είναι ισχυρή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η μητρική εταιρεία και ναυαρχίδα του ομίλου είναι η τράπεζα Alpha Bank, αλλά πλέον ο όμιλος περιλαμβάνει και άλλες εταιρείες όπως χρηματοδοτικές, ασφαλιστικές, επενδυτικές, κτηματικές και ξενοδοχειακές. Ο όμιλος έχει επεκταθεί και στο εξωτερικό, στις εξής χώρες: Κύπρος, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Π.Γ.Δ.Μ. και Μεγάλη Βρετανία. Η Alpha Bank έχει δίκτυο άνω των 1000 καταστημάτων ενώ παράλληλα έχει έναν από τους υψηλότερους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας στην Ευρώπη.

Η ιστορία της Alpha Bank είναι ιδιαίτερα μακρά, υπερβαίνοντας τα 130 έτη παρουσίας στην οικονομική ζωή της χώρας. Ο ιδρυτής της τράπεζας ήταν ο Ι.Φ. Κωστόπουλος, ο οποίος άνοιξε το 1879 στην Καλαμάτα τον Εμπορικό Οίκο Ι.Φ. Κωστόπουλου, στον οποίο γίνονταν και τραπεζικές δραστηριότητες. Το 1916, σε συνεργασία με την Λαϊκή Τράπεζα δημιουργήθηκε η τράπεζα Ι.Φ. Κωστόπουλου, η οποία μετονομάστηκε το 1918 σε Τράπεζα Καλαμών. Το 1924 συγχωνεύθηκε η Τράπεζα Καλαμών με το τραπεζικό τμήμα του Εμπορικού Οίκου και δημιουργήθηκε η Τράπεζα Ελληνικής Εμπορικής Πίστεως με έδρα την Αθήνα. Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η τράπεζα μετονομάσθηκε σε Τράπεζα Εμπορικής Πίστεως και άρχισε να εξελίσσεται. Το 1972 μετονομάσθηκε ξανά σε Τράπεζα Πίστεως ενώ το 1994 μετονομάσθηκε σε Alpha Τράπεζα Πίστεως. Το 1999 εξαγόρασε το 51% των μετοχών της Ιονικής Τράπεζας και το επόμενο έτος ολοκληρώθηκε η συγχώνευση των δύο τραπεζικών ιδρυμάτων, με την προκύπτουσα τράπεζα να ονομάζεται Alpha Bank, ονομασία που διατηρεί μέχρι και σήμερα. Το 2013 ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του μετοχικού κεφαλαίου της Εμπορικής Τράπεζας από την Crédit Agricole στην Alpha Bank.

alpha-bank-theseis-ergasias

Σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας του, ο όμιλος δεσμεύεται απέναντι στο προσωπικό του για την διασφάλιση δίκαιης αμοιβής, άριστων συνθηκών εργασίας και δυνατοτήτων εξέλιξης βασισμένες στην αξιοκρατία. Αν θέλετε και εσείς να δουλέψετε σε κάποια εταιρεία του ομίλου, μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα βιογραφικού που θα βρείτε εδώ. Αν για κάποιον λόγο θέλετε κάποια χορηγία από την Alpha Bank, τότε μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για την διαδικασία της χορηγίας εδώ.

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

Σκλαβενίτης ΑΒ Βασιλόπουλος Carrefour Μαρινόπουλος Μασούτης
ΟΤΕ Lidl COSCO ΕΛΤΑ
Jumbo My Market Vodafone Cosmote
Hondos Center Γαλαξίας Praktiker Αρβανιτίδης
Costa Navarino Τέρνα ΑΚΤΩΡ ΔΕΗ
WIND IKEA Inditex Προμηθευτική
Πλαίσιο Zara Olympic Air Κωτσόβολος
Everest ΦΑΜΑΡ Eurobank Παπαστράτος
Goody’s Κορρές Coca Cola 3Ε INTERSPORT
ΙΑΣΩ Βιοιατρική Ταχυδρ. Ταμιευτήριο Flocafe
ΑΣΔΑ Euromedica ΔΕΛΤΑ Cyta Ελλάδος
J&P αβαξ Τράπεζα Πειραιώς Διεθνής Αθλητική (Admiral) Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Leonidas Γερμανός ΦΑΓΕ Ελαΐς
Εθνική Τράπεζα Alpha Bank HSBC Bank Πανελλήνια Τράπεζα
Attica Bank Mikel Leroy Merlin Παγκρήτια Τράπεζα
Shell Revoil ΕΤΕΚΑ BP
Aegean Oil JetOil Παπαδοπούλου Ελιν
ΕΚΟ Motor Oil Ελληνικά Πετρέλαια Avin
Oteplus Abbott Adelco AdiPharm
Amvis Astellas Teleperformance Amgen
Max Perry G4S Apivita Φούρνοι Βενέτης
McDonald’s BAZZ-R Dominos Κωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village Cinemas Γρηγόρης Xtreme Stores Καρέλιας
TGI Fridays Coffee Island Sephora b...eat
Hertz Yava Makro Simply Burgers
Pizza Fan ΟΠΑΠ Creta Farms Pepsico – Ήβη
Νίκας Υφαντής Avis Τσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ Ηρακλής Ok! Markets Lovie Cosmetics Καραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η. Coffee Lab Colgate Bic
Unilever Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Novartis Barilla
Απολλώνιον Dell Κρητικός Λουξ
Όμιλος Σαράντη Cosmos Aluminium Ορφεύς Βεϊνόγλου Nobacco
H&M Adecco Kleemann Green
ΟΛΘ Χατζόπουλος Α.Ε. Brinks Otis
Celestino OnePharma

Σχετικά Άρθρα: