Adelco Θέσεις Εργασίας

Στο σημερινό άρθρο μας θα ασχοληθούμε με θέσεις εργασίας σε μια άλλη εταιρεία κατασκευής φαρμακευτικών προϊόντων, τηv Adelco. Η Adelco είναι μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο της κατασκευής φαρμακευτικών προϊόντων και καταναλωτικών προϊόντων. Σε ό,τι αφορά τα φαρμακευτικά της προϊόντα, η εταιρεία κατασκευάζει περισσότερα από 60 σκευάσματα, τα οποία είναι κατάλληλα για την αντιμετώπιση μιας γκάμας ασθενειών όπως η μεγαλοβλαστική αναιμία, διάφορες ψυχικές διαταραχές, το άγχος, η κατάθλιψη και άλλες. Σε ό,τι αφορά τα καταναλωτικά προϊόντα, η εταιρεία είναι η πρώτη που κατασκεύασε σαμπουάν στην Ελλάδα, το λεγόμενο ΟΜ-OR. Πλέον η εταιρεία κατασκευάζει σαμπουάν, καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής και ένα εντελώς φυσικό καθαριστικό.


Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά το 1934, έτος κατά το οποίο τα αδέρφια Όμηρος και Ορέστης Κολοκοτρώνης ίδρυσαν στο Μοσχάτο την εταιρεία Χρωματουργεία Αθηνών Αφών Ε. Κολοκοτρώνη Α.Ε. Στη δεκαετία του 1940, η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητές της και σε άλλους τομείς, όπως τα φαρμακευτικά προϊόντα, το βαμβάκι και τα κτηνιατρικά προϊόντα. Στη δεκαετία του 1950, η εταιρεία επικέντρωσε το ενδιαφέρον της στην κατασκευή φαρμακευτικών προϊόντων και άλλαξε τη διακριτική της ονομασία σε Adelco. Σιγά σιγά η εταιρεία γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη και στη δεκαετία του 1960 λάνσαρε και το σαμπουάν OM-OR, το πρώτο σαμπουάν που κατασκευάστηκε στην Ελλάδα, αλλά και την πρώτη φθοριούχο οδοντόκρεμα. Σταδιακά, η Adelco επεκτάθηκε και στον χώρο των καλλυντικών. Τη δεκαετία του 1980 το όνομά της έγινε πολύ γνωστό λόγω των φαρμακευτικών προϊόντων της και την δεκαετία του ‘90 επεκτάθηκε και στις διεθνείς αγορές. Πλέον, η εταιρεία έχει στοχεύσει στον πλήρη εκμοντερνισμό του τρόπου παραγωγής της και στην είσοδό της στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

adelco-theseis-ergasias

Ο κάθετος τρόπος παραγωγής, η σύγχρονη παραγωγική μονάδα της, η πολύ καλά οργανωμένη ομάδα αντιπροσώπων της στην εγχώρια και διεθνή αγορά αλλά και τα 65 εξειδικευμένα άτομα προσωπικού της, είναι οι κύριες συνιστώσες της επιτυχημένης πορείας της. Για να γίνεται και εσείς μέλος της Adelco, πρέπει να στείλετε το βιογραφικό σας στην διεύθυνση: Οδός Πειραιώς 37, 18346, Μοσχάτο, Αθήνα ή μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες από το τηλέφωνο +30 210 481 9311.

Για να είστε πάντα ενήμεροι για θέσεις εργασίας αλλά και για συμβουλές για το βιογραφικό σας, μην ξεχνάτε να ελέγχετε τακτικά την ιστοσελίδα μας!

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

ΣκλαβενίτηςΑΒ ΒασιλόπουλοςCarrefour ΜαρινόπουλοςΜασούτης
ΟΤΕLidlCOSCOΕΛΤΑ
JumboMy MarketVodafoneCosmote
Hondos CenterΓαλαξίαςPraktikerΑρβανιτίδης
Costa NavarinoΤέρναΑΚΤΩΡΔΕΗ
WINDIKEAInditexΠρομηθευτική
ΠλαίσιοZaraOlympic AirΚωτσόβολος
EverestΦΑΜΑΡEurobankΠαπαστράτος
Goody’sΚορρέςCoca Cola 3ΕINTERSPORT
ΙΑΣΩΒιοιατρικήΤαχυδρ. ΤαμιευτήριοFlocafe
ΑΣΔΑEuromedicaΔΕΛΤΑCyta Ελλάδος
J&P αβαξΤράπεζα ΠειραιώςΔιεθνής Αθλητική (Admiral)Αθηναϊκή Ζυθοποιία
LeonidasΓερμανόςΦΑΓΕΕλαΐς
Εθνική ΤράπεζαAlpha BankHSBC BankΠανελλήνια Τράπεζα
Attica BankMikelLeroy MerlinΠαγκρήτια Τράπεζα
ShellRevoilΕΤΕΚΑBP
Aegean OilJetOilΠαπαδοπούλουΕλιν
ΕΚΟMotor OilΕλληνικά ΠετρέλαιαAvin
OteplusAbbottAdelcoAdiPharm
AmvisAstellasTeleperformanceAmgen
Max PerryG4SApivitaΦούρνοι Βενέτης
McDonald’sBAZZ-RDominosΚωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village CinemasΓρηγόρηςXtreme StoresΚαρέλιας
TGI FridaysCoffee IslandSephorab...eat
HertzYavaMakroSimply Burgers
Pizza FanΟΠΑΠCreta FarmsPepsico – Ήβη
ΝίκαςΥφαντήςAvisΤσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ ΗρακλήςOk! MarketsLovie CosmeticsΚαραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η.Coffee LabColgateBic
UnileverΔιεθνής Αερολιμένας ΑθηνώνNovartisBarilla
ΑπολλώνιονDellΚρητικόςΛουξ
Όμιλος ΣαράντηCosmos AluminiumΟρφεύς ΒεϊνόγλουNobacco
H&MAdeccoKleemannGreen
ΟΛΘΧατζόπουλος Α.Ε.BrinksOtis
CelestinoOnePharma

Σχετικά Άρθρα:
INTERSPORT Θέσεις Εργασίας
Flocafe Θέσεις Εργασίας
ΦΑΓΕ Θέσεις Εργασίας