Εθνική Τράπεζα Θέσεις Εργασίας

Η Εθνική Τράπεζα είναι η πρώτη τράπεζα που ιδρύθηκε στο ελληνικό κράτος μετά την απελευθέρωση από τον τούρκικο ζυγό και η συνεισφορά της στην οικονομική ζωή της Ελλάδος τα χρόνια αυτά είναι καθοριστική. Σήμερα, ο όμιλος της Εθνικής Τράπεζας είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους παροχής χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και η παρουσία του έχει υπερβεί πλέον τα σύνορα της Ελλάδας και έχει επεκταθεί και στο εξωτερικό, στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και σε άλλες χώρες και ηπείρους. Στην Ελλάδα, η Εθνική Τράπεζα κατέχει μεγάλο μερίδιο του αγοραστικού κοινού, έχοντας 24% μερίδιο στις καταθέσεις. Συνολικά διαθέτει 531 καταστήματα και 1400 ΑΤΜ σε όλη την Ελλάδα, ενώ στο εξωτερικό το δίκτυό της ανέρχεται στις 1235 μονάδες. Συνολικά ο όμιλος απασχολεί 35244 εργαζόμενους, σύμφωνα με στοιχεία του 3/2014.


Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. ιδρύθηκε το 1841 και εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών το 1880. Το 1891 ιδρύθηκε η Ελληνική Εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων “Η Εθνική” και το 1927 την Εθνική Κτηματική Τράπεζα. Μέχρι το 1928, η τράπεζα είχε την ευθύνη της έκδοσης του νομίσματος. Το 1953 συγχωνεύθηκε με την “Τράπεζα Αθηνών” και το 1998 απορρόφησε την θυγατρική της “Εθνική Κτηματική Τράπεζα”. Από το 1999 η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας διαπραγματεύεται και στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Το 2002 απορρόφησε την επίσης θυγατρική της “ Εθνική Τράπεζα Επενδύσεων Βιομηχανικής Αναπτύξεως” ενώ τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο της επέκτασής της, εξαγόρασε το 2006 την Finansbank στην Τουρκία και τη Vojvodjanska Banka στη Σερβία.

nbg-theseis-ergasias

Στον όμιλο αυτή την στιγμή στην Ελλάδα απασχολούνται 9782 εργαζόμενοι. Ο όμιλος είναι πολύ προσεκτικός τόσο στην επιλογή του προσωπικού του, όσο και στην συνεχή ανάπτυξή του. Γι αυτόν τον λόγο γίνονται συνεχώς προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης στον όμιλο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ. Ο όμιλος δεν διαθέτει κάποια βάση για βιογραφικά, αλλά αντίθετα όταν χρειαστεί προσωπικό για να καλύψει κάποια θέση τότε προκηρύσσει διαγωνισμό ad hoc. Στις 4/7/2014 ανακοινώθηκε η προκήρυξη του διαγωνισμού για την πρόσληψη 122 υπαλλήλων σε περιοχές της περιφέρειας. Αναλυτικά, μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του διαγωνισμού εδώ. Μέσα στο επόμενο διάστημα (μέχρι τον Σεπτέμβρη) αναμένεται και νέα προκήρυξη για την πρόσληψη περίπου 400 υπαλλήλων, οπότε καλό θα ήταν να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας και να κοιτάτε τις ανακοινώσεις.

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.grΘέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

ΣκλαβενίτηςΑΒ ΒασιλόπουλοςCarrefour ΜαρινόπουλοςΜασούτης
ΟΤΕLidlCOSCOΕΛΤΑ
JumboMy MarketVodafoneCosmote
Hondos CenterΓαλαξίαςPraktikerΑρβανιτίδης
Costa NavarinoΤέρναΑΚΤΩΡΔΕΗ
WINDIKEAInditexΠρομηθευτική
ΠλαίσιοZaraOlympic AirΚωτσόβολος
EverestΦΑΜΑΡEurobankΠαπαστράτος
Goody’sΚορρέςCoca Cola 3ΕINTERSPORT
ΙΑΣΩΒιοιατρικήΤαχυδρ. ΤαμιευτήριοFlocafe
ΑΣΔΑEuromedicaΔΕΛΤΑCyta Ελλάδος
J&P αβαξΤράπεζα ΠειραιώςΔιεθνής Αθλητική (Admiral)Αθηναϊκή Ζυθοποιία
LeonidasΓερμανόςΦΑΓΕΕλαΐς
Εθνική ΤράπεζαAlpha BankHSBC BankΠανελλήνια Τράπεζα
Attica BankMikelLeroy MerlinΠαγκρήτια Τράπεζα
ShellRevoilΕΤΕΚΑBP
Aegean OilJetOilΠαπαδοπούλουΕλιν
ΕΚΟMotor OilΕλληνικά ΠετρέλαιαAvin
OteplusAbbottAdelcoAdiPharm
AmvisAstellasTeleperformanceAmgen
Max PerryG4SApivitaΦούρνοι Βενέτης
McDonald’sBAZZ-RDominosΚωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village CinemasΓρηγόρηςXtreme StoresΚαρέλιας
TGI FridaysCoffee IslandSephorab...eat
HertzYavaMakroSimply Burgers
Pizza FanΟΠΑΠCreta FarmsPepsico – Ήβη
ΝίκαςΥφαντήςAvisΤσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ ΗρακλήςOk! MarketsLovie CosmeticsΚαραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η.Coffee LabColgateBic
UnileverΔιεθνής Αερολιμένας ΑθηνώνNovartisBarilla
ΑπολλώνιονDellΚρητικόςΛουξ
Όμιλος ΣαράντηCosmos AluminiumΟρφεύς ΒεϊνόγλουNobacco
H&MAdeccoKleemannGreen
ΟΛΘΧατζόπουλος Α.Ε.BrinksOtis
CelestinoOnePharma

Σχετικά Άρθρα:
Τέρνα Θέσεις Εργασίας
Leroy Merlin Θέσεις Εργασίας
Θέσεις εργασίας στο Ντουμπάι