Παραδίδετε ιδιαίτερα; Βρείτε εύκολα περισσότερους μαθητές!

Η αναζήτηση μαθητών από εκπαιδευτικούς που κάνουν ιδιαίτερα μπορεί να αποδειχτεί μια αρκετά επίπονη διαδικασία και είναι απολύτως λογικό. Η δουλειά τους είναι να διδάσκουν την ειδικότητα τους σε νέους που επιθυμούν να μάθουν και όχι η διαφήμιση ή η εύρεση νέων ενδιαφερόμενων.

Στο εξωτερικό υπάρχουν πλατφόρμες/websites ανά χώρα που συνδέουν τους μαθητές με τους καθηγητές. Ευτυχώς πρόσφατα ξεκίνησε δυναμικά ένα τέτοιο website και στην Ελλάδα, το FindTutor και προσφέρει δωρεάν εγγραφές!

Είναι το ιδανικό μέρος τόσο για καθηγητές, όσο και μαθητές (θα εξηγήσουμε παρακάτω γιατί). Ένα από τα θετικά είναι ότι δε περιορίζεται μόνο σε μαθήματα σχολείου, αλλά και σε πανεπιστημιακά, extreme sports (π.χ. windsurfing), υπολογιστές, χορούς και γενικά οτιδήποτε μπορεί να διδαχτεί μέσω ιδιαίτερων μαθημάτων από έναν εκπαιδευτικό σε ένα μαθητή.

Τι κερδίζουν οι καθηγητές

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν επιτέλους να αφοσιωθούν στο να πραγματοποιούν τα μαθήματά τους και να εξοπλίζουν τους μαθητές τους με πολύτιμη γνώση, δηλαδή να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα τους προσφέρει χάρτη για να σημειώσουν τη περιοχή που εξυπηρετούν, καθώς και ένα πολύ βολικό ημερολόγιο για να σημειώνουν τόσο τα ραντεβού της εβδομάδας, όσο και τις περιοχές στις οποίες θα λάβουν μέρος αυτά.

Έτσι μπορούν όχι μόνο να αυξήσουν τους μαθητές τους, αλλά και να οργανώσουν καλύτερα τα μαθήματά τους ανά ώρα και ανά περιοχή, με πολύ μεγαλύτερη ευκολία.

Εμείς θα σας συμβουλεύαμε να εγγραφείτε, καθώς είναι δωρεάν και να δώσετε μεγάλη σημασία στο επαγγελματικό σας προφίλ, ώστε να προσελκύσετε περισσότερους μαθητές. Μια καλή επαγγελματική φωτογραφία και ένα μικρό βίντεο, θα μπορέσουν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Τι κερδίζουν οι μαθητές

Οι μαθητές μπορούν να βρουν εύκολα σοβαρούς καθηγητές για οτιδήποτε τους ενδιαφέρει (από μαθηματικά και προγραμματισμό, μέχρι μαθήματα drums και χορών), χωρίς να ψάχνουν στα τυφλά, με σχετικά χαμηλό κόστος.

Επίσης, δε θα υπάρχει κίνδυνος ανησυχίας, καθώς συνήθως το πρώτο ραντεβού είναι δωρεάν και θα υπάρχουν κριτικές κάτω από κάθε εκπαιδευτικό, ώστε να μη διαλέξει τυχαία.

Θα μπορεί να βρει εκπαιδευτικούς ανα πόλη, περιοχή, κόστος άνα ώρα κτλ.

Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι η πλατφόρμα υπάρχει διασταύρωση στοιχείων. Γενικά η προσπάθεια φαίνεται πολύ σοβαρή. Για παράδειγμα, νέοι εγγεγραμμένοι δεν εμφανίζονται αυτόματα, αλλά αφού γίνει μια επαλήθευση των στοιχείων τους, συνήθως εντός των επόμενων 48 ωρών.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκευτείτε την ιστοσελίδα στο:

http://findtutor.gr/

ή και να επικοινωνήσετε μαζί τους στα:

Email: [email protected]

Τηλέφωνο: 211 10 39 370

Καλή επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.gr



Σχετικά Άρθρα: