Συμπληρώνοντας έρευνες αγοράς σαν εργασία

Λόγω των συγκυριών της εποχής, πλέον κάθε πολίτης έχει ξεκινήσει να αναζητά εναλλακτικούς τρόπους εργασίας. Ταυτόχρονα, οι εταιρίες για να βελτιώσουν τα προϊόντα τους και τελικά τα οικονομικά τους αποτελέσματα, προσπαθούν όσο το δυνατόν περισσότερο να έχουν καλύτερη επαφή με τον τελικό καταναλωτή. Για το λόγο αυτό συνεργάζονται με εταιρίες έρευνας αγοράς, οι οποίες έχουν επαφή με το τελικό καταναλωτή και διοχετεύουν τα αποτελέσματα των ερευνών στις εταιρίες.

Εσείς μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι από τη νέα τάση των εταιριών συμπληρώνοντας στον ελεύθερό σας χρόνο ερωτηματολόγια που θα σας στέλνουν και συμμετοχές σε έρευνα. Παρακάτω σας παρουσιάζω 1 εταιρία στην οποία μπορείτε να γραφτείτε άμεσα για να συμμετέχετε σε έρευνες αγοράς με πληρωμή.


Πολύτιμες γνώμες

Στην εταιρία Πολύτιμες Γνώμες θα προσκαλούν για να παίρνετε μέρος σε διάφορες δημοσκοπήσεις που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας. Για κάθε επιτυχώς συμπληρωμένη δημοσκόπηση θα λαμβάνεται από 0,75€ μέχρι 7€. Τα χρήματα προστίθενται στο λογαριασμό σας μέσα σε 28 ημέρες.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στις Πολύτιμες Γνώμες


Πηγή: e-biografiko.grΣχετικά Άρθρα:
Φόρμα αναζήτησης εργασίας
Βελτιώστε το προφίλ σας στο LinkedIn
Πως να δείξετε από την συνοδευτική επιστολή ότι ταιριάζετε στην κουλτούρα μιας εταιρείας

Ψαχνετε για δουλεια; Μεινετε ενημεροι για τις τελευταιες θεσεις εργασιας!

Εγγραφειτε στο newsletter μας!