Τατουάζ στον καρπό

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν το τατουάζ ως διακοσμητικό στοιχείο και όχι άδικα. Το τατουάζ υπάρχει από τα αρχαία χρόνια, με τον πρώτο άνθρωπο που είχε τατουάζ να χρονολογείται από το 6000 π.Χ.! Αν και είναι ένα “εξωτικό” έθιμο, καθώς οι πρώτοι λαοί που χρησιμοποιούσαν εκτενώς το τατουάζ ήταν οι λαοί της Νοτίου Αμερικής και της Ανατολικής Ασίας, πλέον είναι διαδεδομένο σε όλο το Δυτικό πολιτισμό και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μεγάλη άνθιση και στην χώρα μας.

Ένα τατουάζ μπορεί να σημαίνει πάρα πολλά για αυτόν που το έχει και όχι μόνο. Μάλιστα, κάποια σημεία του σώματος γίνονται πολύ ξεχωριστά με ένα τατουάζ, και ένα από αυτά είναι και ο καρπός. Επειδή είναι μόνιμα ορατό, το τατού στον καρπό είναι ο τέλειος τρόπος για να δείξετε την προσωπικότητά σας και για να σας θυμίζει κάτι μόνιμα, σε αντίθεση με άλλα σημεία του σώματος, όπως η πλάτη ή ο μηρός.

Το τατουάζ στο χέρι είναι πολύ καλή επιλογή ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και προσωπικότητας. Ο καρπός είναι ένα πολύ δημοφιλές σημείο και προσφέρεται για μικρά μεν, αλλά ξεχωριστά σχέδια. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι ότι το δέρμα στο χέρι είναι μόνιμα εκτεθειμένο στον ήλιο και γι αυτό θα πρέπει να το καλύπτετε, ώστε να μην σας ξεθωριάσει το τατουάζ!

Στο σημερινό μας άρθρο σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα σχέδια τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες, για να πάρετε ιδέες για το δικό σας τατουάζ!





Λέξεις και Γράμματα

Μια σημαντική λέξη ή μια φράση είναι τέλειο τατουάζ για το εσωτερικό του καρπού. Τι καλύτερο για τατουάζ από το όνομα ενός αγαπημένου προσώπου ή από μια λέξη που σας περιγράφει ή από μια φράση που σας αρέσει; Πολύ συνηθισμένα είναι τα λατινικά ή τα σανσκριτικά και λέξη μπορεί να είναι είτε κάθετη είτε παράλληλη με τον βραχίονα. Δείτε μερικά παραδείγματα:

τατουαζ-καρπο-1

τατουαζ-καρπο-2

Λουλούδια

Τα λουλούδια είναι πολύ συνηθισμένα στον καρπό, ειδικά για τις γυναίκες. Η ποικιλία σχεδίων που μπορείτε να κάνετε είναι τεράστια και σχεδόν όλα δείχνουν καλά στο χέρι. Μπορείτε για παράδειγμα να κάνετε από ένα από λουλούδι ως ολόκληρες σειρές από λουλούδια. Η επιλογή είναι καθαρά δική σας!

τατουαζ-καρπο-3

Με θέμα τη μουσική

Για τους λάτρεις της μουσικής, ο καρπός είναι το ιδανικό σημείο για να αποτυπώσουν το πάθος τους. Τα σχέδια μπορεί να είναι από μια απλή νότα, ένα μουσικό κλειδί, μια μουσική φράση ή ό,τι άλλο χωράει στο χέρι σας!

τατουαζ-καρπο-4

τατουαζ-καρπο-5

Πεταλούδες

Τα τατουάζ με πεταλούδες μπορεί να είναι πολύχρωμα, ασπρόμαυρα, μικρά, μεγάλα ή ακόμα και σε gothic στυλ. Είτε κάνετε μεμονωμένα μια πεταλούδα ή μια ομάδα από πεταλούδες θα φαίνεται πολύ καλό. Συνήθως το σχέδιο αυτό απευθύνεται σε γυναίκες.

τατουαζ-καρπο-6

Πουλιά

Απλά, εύκολα και γρήγορα, τα πουλιά με απλό μαύρο μελάνι είναι εντυπωσιακά τατουάζ χωρίς να είναι υπερβολικά. Μπορείτε να έχετε μια ομάδα πουλιών ή ένα μόνο του, με ασπρόμαυρο ή πολύχρωμο χρώμα και αν θέλετε μπορείτε να το συνδυάσετε με λουλούδια ή πεταλούδες.

τατουαζ-καρπο-7

τατουαζ-καρπο-8

Σύμβολα

Είναι ίσως η πιο δημοφιλής ομάδα για τατουάζ στον καρπό. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα: Σταυρούς, λατινικά νούμερα, καρδούλες, διάφορα σήματα και άλλα πολλά. Οι επιλογές σας είναι πραγματικά αναρίθμητες. Το σημαντικό είναι ότι ένα μικρό σύμβολο στον καρπό σας είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα προσωπικό τατουάζ, που θα σημαίνει κάτι συγκεκριμένο για εσάς.

τατουαζ-καρπο-9

τατουαζ-καρπο-10

τατουαζ-καρπο-11

τατουαζ-καρπο-12

Βραχιόλι

Αν θέλετε κάτι πιο εξεζητημένο από ένα απλό σχέδιο, τότε το βραχιόλι είναι για εσάς. Τα τατουάζ βραχιόλι ντύνουν όλο τον καρπό και συχνά ταιριάζουν με κάποιο αληθινό βραχιόλι στο χέρι ή με κάποιο άλλο αξεσουάρ. Και εδώ ο μόνος περιορισμός στο σχέδιο είναι η φαντασία σας!

τατουαζ-καρπο-13

 

τατουαζ-καρπο-14

Διάφορα ασυνήθιστα σχέδια

Αν έχετε καλπάζουσα φαντασία, γιατί να μην την χρησιμοποιήσετε και να φτιάξετε το δικό σας ασυνήθιστο σχέδιο; Μπορείτε να κάνετε κάτι εκκεντρικό, ή κάποιο άλλο σχέδιο που απλά να σας αρέσει και ας μην σημαίνει κάτι ιδιαίτερο.

τατουαζ-καρπο-15

τατουαζ-καρπο-16

τατουαζ-καρπο-17

Το τατουάζ σας είναι κάτι προσωπικό το οποίο θα πρέπει να σας αρέσει πολύ, ώστε να μην το βαρεθείτε με την πάροδο του χρόνου. Βέβαια, αν έχετε κοινά γούστα με την/τον σύντροφό σας τότε μπορείτε να σκεφτείτε να “χτυπήσετε” μαζί ένα τατουάζ, για να θυμάστε ο ένας τον άλλο!

τατουαζ-καρπο-18


Πηγή: e-biografiko.gr



Σχετικά Άρθρα: