Παρακολουθείστε δωρεάν σεμινάρια

δωρεάν σεμινάριαΟι προβλέψεις για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα μόνο ευοίωνες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, καθώς τα στατιστικά στοιχεία για την ανεργία σημειώνουν κάθε μήνα αύξηση-ρεκόρ των μη εργαζόμενων πολιτών. Ωστόσο, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το διάστημα που δεν εργάζεστε ή που αναζητάτε εργασία βελτιώνοντας τις δεξιότητές σας ή αποκτώντας κάποια επιπρόσθετη. Παρακάτω ακολουθούν μερικές προτάσεις, ώστε να διαλέξετε το δωρεάν σεμινάριο/μάθημα που σας ενδιαφέρει.

Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης
Η Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης θέλοντας να δείξει την αλληλεγγύη της στους ανέργους έχει δημιουργήσει διάφορες ομάδες εκμάθησης. Εάν σας ενδιαφέρει η ελληνική μουσική, η φωτογραφία, το σινεμά, το θέατρο, οι παραδοσιακοί χοροί, οι χοροί δημιουργικής κίνησης, τα μαθήματα ζωγραφικής, οι ξένες γλώσσες, το φλαμένκο, η χειροτεχνία, η μεταξοτυπία ή οι λάτιν χοροί, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στη λέσχη, ώστε να κάνετε δωρεάν μαθήματα!

Οι επιλογές που προσφέρουν οι συμμετέχοντες στην Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης είναι πολλές και σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει!





Neolaia.gr
Στο site του neolaia.gr υπάρχει ειδική κατηγορία για όσους ενδιαφέρονται για δωρεάν σεμινάρια. Τα σεμινάρια αυτά δεν αφορούν μόνο την Αθήνα, αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας, ενώ είναι μια καλή ευκαιρία εάν επιθυμείτε να διευρύνετε τους γνωστικούς σας ορίζοντες αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο site φιλοξενούνται ως επί το πλείστον δωρεάν σεμινάρια με πληροφορίες για μεταπτυχιακές σπουδές και πληροφορίες για τους τομείς, οι οποίοι έχουν ζήτηση αυτή την περίοδο στην αγορά εργασίας.

Επιδοτούμενα σεμινάρια
«Τα επιδοτούμενα σεμινάρια εξυπηρετούν πολίτες που χρειάζονται εξειδίκευση και στόχο έχουν τη βελτίωση των γνώσεών τους ώστε να έχουν περισσότερες επαγγελματικές δεξιότητες», αναφέρεται στην εν λόγω ιστοσελίδα.

Εάν ψάχνετε για επιδοτούμενα σεμινάρια σε διάφορους τομείς και σε όλη τη χώρα, τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά. Επίσης στην ιστοσελίδα υπάρχει ειδική κατηγορία για τα επιδοτούμενα σεμινάρια του ΟΑΕΔ, καθώς και ειδική κατηγορία για τα σενάρια μηχανολόγων.

Σύλλογος Τριτέκνων Αττικής
Ο Σύλλογος Τριτέκνων Αττικής πραγματοποιεί εβδομαδιαίως δωρεάν «σεμινάρια εύρεσης απασχόλησης σε καιρό κρίσης». Εκεί μπορεί κανείς να λάβει πληροφορίες σχετικά με την αγορά εργασίας, συμβουλές για το άνοιγμα της δικής του επιχείρησης και όχι μόνο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες παίρνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Αν γνωρίζεται κάποιον άλλο φορέα που παρέχει δωρεάν σεμινάρια μπορείτε να μας τον αναφέρετε στα σχόλια παρακάτω!


Πηγή: e-biografiko.gr



Σχετικά Άρθρα: