Η πιο περίεργη συνέντευξη

Το απόσπασμα αυτό μας ήρθε από αναγνώστη της ιστοσελίδας μας…

Κάποτε είχα στείλει βιογραφικό σε μια εταιρεία (το είχα στείλει απλά στην διεύθυνση mail της εταιρείας και όχι αφού είδα κάποια αγγελία εργασίας) και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα με καλέσαν για συνέντευξη. Πράγματι πήγα την επόμενη μέρα.

Από την αρχή της συνομιλίας ο αρμόδιος μου διευκρίνισε (κοιτώντας παράλληλα το βιογραφικό που είχε εκτυπώσει από το mail) ότι δεν θέλει να με απογοητεύσει, αλλά δεν έχω τα προσόντα για την θέση που επιθυμούσαν να καλύψουν (!) και ότι έχουν ήδη βρεί εκείνους που θέλουν να προσλάβουν (!!!!). Μετά από λίγα λεπτά η συνέντευξη τέλειωσε.

Ήταν η πιο περίεργη συνέντευξη στην οποία έχω πάει μέχρι στιγμής. Με κάλεσαν (αφού ήδη είχαν ελέγξει το βιογραφικό μου) για να μου πουν ότι δεν τους κάνω (!!!!) και ότι έχουν ήδη βρει αυτούς που θα προσλάβουν (!!!!!!!!!!). Το ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται εξωπραγματικό,αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό.

e-biografiko.gr: Ευχαριστούμε τον αναγνώστη του e-biografiko.gr που μοιράστηκε την ιστορία του μαζί μας, δείχνοντας έτσι ότι οι εργοδότες συχνά συμπεριφέρονται αρκέτα περίεργα, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα 🙂

Στείλτε τη δική σας ιστορία!


Πηγή: e-biografiko.gr



Σχετικά Άρθρα: