Κεντρική

βιογραφικο-σημειωμα

Καλώς ήρθατε στο e-biografiko.gr!

Σε ένα κλίμα έντονου ανταγωνισμού για τις θέσεις εργασίας, η ανάγκη για τη δημιουργία του βιογραφικού και της συνοδευτικής επιστολής που θα ξεχωρίσει, έχει γίνει επιτακτική. Είναι σύνηθες να κάνουμε αίτηση για κάποια θέση εργασίας και να μη λαμβάνουμε ποτέ απάντηση. Τα λάθη που γίνονται στη σύνταξη βιογραφικού, ειδικά από τους νέους στην εύρεση εργασίας, είναι πάρα πολλά και έτσι μειώνει δραματικά τις πιθανότητές για κλήση σε συνέντευξη και προσφορά της θέσης εργασίας.

Το e-biografiko.gr περιέχει άρθρα από πληθώρα πηγών, με σκοπό να μορφώσει όσους ενδιαφέρονται να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για την εύρεση εργασίας. Σε μικρό χρονικό διάστημα, διαβάζοντας κάποια καίρια άρθρα ανάλογα το τομέα που θέλετε να βελτιώσετε, θα δείτε μεγάλη διαφορά στα αποτελέσματά σας.

Το e-biografiko.gr είναι ο απόλυτος οδηγός για τη σύνταξη βιογραφικού. Εκτός όμως από αυτό, είναι πολλά περισσότερα. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες και άρθρα για όλη τη διαδικασία εύρεσης εργασίας: οδηγίες σύνταξης συνοδευτικής επιστολής, τεχνικές συνέντευξης, στρατηγικές αναζήτησης εργασίας, προγραμματισμό καριέρας, υποδείγματα βιογραφικών αλλά και νέα σχετικά με την απασχόληση στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Περιηγηθείτε στις διάφορες κατηγορίες άρθρων. Υπάρχουν οι ακόλουθες:

 • Βιογραφικό
  Εδώ μπορείτε να βρείτε άρθρα σχετικά με το πως να συντάξετε το βιογραφικό σας, ποιά σημεία να προσέξετε, πως θα πρέπει να είναι δομημένο, ποιός είναι ο σκοπός του και άλλα.
 • Καριέρα
  Στην κατηγορία αυτή παραθέτουμε άρθρα τα οποία θα σας φανούν χρήσιμα σε όποια φάση της καριέρας σας βρίσκεστε.
 • Συνέντευξη
  Εδώ μπορείτε να βρείτε άρθρα σχετικά με το πως γίνεται πραγματοποιείεται μια συνέντευξη, ποιός είναι ο σκοπός της, στρατηγικές για τη διεξαγωγή της, ποιά σημεία να προσέξετε και άλλα.
 • Συνοδευτική επιστολή
  Εδώ μπορείτε να βρείτε άρθρα σχετικά με το τι είναι η συνοδευτική επιστολή, αν είναι απαραίτητη, πως συντάσσεται, τι περιέχει και άλλα.
 • Συστατική επιστολή
  Εδώ μπορείτε να βρείτε άρθρα σχετικά με το τι είναι η συστατική επιστολή, πως συντάσσεται και άλλα.
 • Υποδείγματα
  Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει υποδείγματα και πρότυπα τόσο για το βιογραφικό σας σημείωμα όσο και για τις διαφόρων ειδών επιστολές.
 • Θέσεις Εργασίας
  Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για θέσεις εργασίας σε γνωστές εταιρείες του χώρου.

Επίσης, μπορείτε να ψάξετε για διαθέσιμες θέσεις εργασίας στις αγγελίες εργασίας.

Ελπίζουμε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση στο e-biografiko.gr και θα θέλαμε να μας πείτε τη γνώμη σας, στο κατά πόσο σας βοήθησαν τα άρθρα που έχουμε ή τι θα θέλατε να δείτε, που δεν υπάρχει ήδη στη σελίδα μας.

Ευχαριστούμε και καλή αναζήτηση εργασίας!

Comments are closed.