Σχετικά με Εμάς

Όπως και πολλοί άλλοι νέοι στην αγορά εργασίας, προτου γράψουμε τα πρώτα μας βιογραφικά δεν είχαμε ιδέα για το πως να τα συντάξουμε, που να εστιάσουμε και ποιος είναι ο σκοπός τους, όντας πρωτοεμφανιζόμενοι στο χώρο και με περιορισμένη εμπειρία.

Προσπαθήσαμε επομένως να βρούμε πληροφορίες περί των βιογραφικών στο διαδίκτυο, ακολουθώντας διάφορες πορείες. Δυστυχώς, στα Ελληνικά οι πληροφορίες ήταν απειροελάχιστες. Εστιάσαμε επομένως σε υλικό που υπήρχε διαθέσιμο στα Αγγλικά. Διαβάσαμε αρκετά άρθρα και βιβλία πάνω στο θέμα ευρέσεως εργασίας και εξερευνήσαμε διάφορες στρατηγικές που υπάρχουν στο τομέα. Ανακαλύψαμε ότι υπήρχαν τεχνικές οι οποίες σου έδιναν ένα αξιόλογο προβάδισμα και άλλες οι οποίες ήταν είτε πεπερασμένες ή δεν είχαν κάποια ανταπόκριση.

Για το λόγο αυτό σκεφτήκαμε και υλοποιήσαμε τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η οποία έχει συγκεντρωμένα τα κυριότερα και σημαντικότερα άρθρα γύρω από όλη τη διαδικασία πρόσληψης και αίτησης για θέση εργασίας, ώστε να μη χρειαστεί να ξοδέψετε χρόνο σε περιττά άρθρα ή βιβλία και να αναλώνεστε στο ποιά στρατηγική είναι η καλύτερη.

Συνοπτικά, το e-biografiko.gr σας παρέχει τη γνώση που θα χρειαστείτε για να μπορέσετε να περάσετε από όλα τα στάδια της διαδικασίας πρόσληψης κα να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας. Να θυμάστε ότι στο πολύπλοκο επαγγελματικό περιβάλλον που ζούμε, τα πράγματα είναι ρευστά, οπότε αντιμετωπίστε τις πληροφορίες της σελίδας αυτής σαν έναν οδηγό που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το περιβάλλον και να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για τη πολυπόθητη θέση εργασίας.

Συγγραφείς:

Ilias Tsagklis
Alexander Chaidaroglou

Comments are closed.