Δημιουργήστε ιστοσελίδες στα Αγγλικά και αποκτήστε έσοδα από αυτές

Πώς να δημιουργήσετε μόνοι σας ιστοσελίδες στα Αγγλικά και να έχετε έσοδα από αυτές.

Μία νέα ιστοσελίδα στο ελληνικό διαδίκτυο δημιουργήθηκε για να δώσει ευκαιρίες στους νέους να δημιουργήσουν την δική τους διαδικτυακή επιχείρηση που θα δραστηριοποιείται σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Στην νέα ιστοσελίδα www.ergasiaonline.gr θα βρείτε δωρεάν αναλυτικές οδηγίες για να δημιουργείτε μόνοι σας ιστοσελίδες στο internet, στην Αγγλική γλώσσα. Στον οδηγό 7 βημάτων που παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα (παρέχεται δωρεάν – δεν χρειάζεται ούτε καν εγγραφή) μπορείτε να μάθετε αναλυτικά ποιες είναι οι διαδικασίες που πρέπει να κάνετε ώστε να δημιουργήσετε μόνοι σας μία ιστοσελίδα στα Αγγλικά πάνω σε θέμα δικής σας επιλογής.

Μέσω της ιστοσελίδας σας μπορείτε να έχετε έσοδα από δύο βασικές πηγές

Η πρώτη πηγή εσόδων θα είναι οι διαφημίσεις Google. Σε όποιο μέρος της ιστοσελίδας σας θέλετε μπορείτε να ορίσετε να προβάλλονται διαφημίσεις Google και όταν κάποιος επισκέπτης κάνει κλικ πάνω στις διαφημίσεις αυτές, τότε πιστώνεται στο λογαριασμό σας ένα μικρό χρηματικό ποσό. Όσο μεγαλύτερη επισκεψιμότητα έχει η ιστοσελίδα σας. Τόσο περισσότερα θα είναι και τα έσοδα από τις διαφημίσεις αυτές.





Η δεύτερη πηγή εσόδων λέγεται Affiliate marketing. Ανάλογα με το θέμα της ιστοσελίδας σας, μπορείτε να επιλέξετε σχετικά

προϊόντα που πωλούνται διαδικτυακά και όταν παραπέμπετε κάποιον μέσω της ιστοσελίδας σας να αγοράσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα, τότε παίρνετε την σχετική προμήθεια!

Το πιο σημαντικό θέμα για να έχετε έσοδα από την ιστοσελίδα σας είναι η επισκεψιμότητα. Στην ιστοσελίδα www.ergasiaonline.gr αναλύονται οι πιο βασικές μέθοδοι αύξησης της επισκεψιμότητας. Όλα όσα περιγράφονται στην ιστοσελίδα είναι τεχνικές που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από τους μεγαλύτερους δημιουργούς ιστοσελίδων! Δεν πρόκειται για τεχνική γρήγορου κέρδους αλλά για μία σοβαρή εργασία που κάνουν χιλιάδες άνθρωποι στο εξωτερικό. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι από την στιγμή που την ιστοσελίδα σας θα τη δημιουργήσετε στα Αγγλικά, απευθύνεστε στο παγκόσμιο αγγλόφωνο διαδικτυακό κοινό που όχι μόνο είναι τεράστιο αλλά προσφέρει πολλές προοπτικές καθώς δεν είναι επηρεασμένο από την ελληνική οικονομική κρίση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ergasiaonline.gr


Πηγή: e-biografiko.gr



Σχετικά Άρθρα: