Γίνε ελεγκτης εναεριας κυκλοφοριας – Εκπαιδευση στην Αθήνα (τώρα και online)

Στο σημερινό μας άρθρο θα ασχοληθούμε με το πώς μπορείτε να βρείτε μια διαφυγή από το εργασιακό τέλμα των ημερών μας, παρουσιάζοντας σας ένα επάγγελμα συναφές με το προηγούμενο μας άρθρο, το επάγγελμα του ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας.

Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας ανήκει στο προσωπικό της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και είναι υπεύθυνος για τον προγραμματισμό της σειράς προσγείωσης και απογείωσης των αεροσκαφών και καθορίζει την πορεία που θα ακολουθήσουν στους αεροδιαδρόμους. Γενικά είναι ένα πολύ απαιτητικό επάγγελμα που απαιτεί ειδικές γνώσεις, γι αυτό όμως και αμείβεται πολύ καλά.





Στην Ελλάδα, η καταλληλότερη εταιρεία για να εκπαιδευτεί κάποιος ως ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας είναι η Airline Training Center (A .T. C), η οποία είναι πιστοποιημένο κέντρο εκπαίδευσης της ΙΑΤΑ (Διεθνής Σύνδεσμος Αερομεταφορών). Τώρα με το πρωτοποριακό σύστημα εκπαίδευσης εξ αποστάσεως, η απόκτηση του πτυχίου γίνεται εύκολη υπόθεση για όλους όσους ενδιαφέρονται.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε το 2003, όπου και ιδρύθηκε το Εκπαιδευτικό Κέντρο Αεροπορικών και Τουριστικών Σπουδών Airline Training Center. Σταδιακά και πάντα σύμφωνα με την καθοδήγηση της ΙΑΤΑ, παρεχόταν εκπαίδευση σε διάφορους τομείς, ενώ το 2006 εισήχθη ο τομέας εκπαίδευσης Airline Cabin Crew Training, δηλαδή ο απαραίτητος τίτλος σπουδών για να προσληφθεί κάποιος ως αεροσυνοδός.

Το 2009 ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση των Τουριστικών Πρακτορείων της Ελλάδας σε απομακρυσμένες περιοχές και το 2011 υπογράφηκε η συνεργασία εκπαίδευσης στον Τομέα Management μεταξύ του Harvard Business Publishing. Το 2014 ιδρύθηκαν τα γραφεία των εξ αποστάσεων σπουδών ενώ το 2016 βραβεύτηκε από την ΙΑΤΑ ως η κορυφαία εξουσιοδοτημένη σχολή εκπαίδευσης στην Ευρώπη.

Η εταιρεία Airline Training Center έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες επαγγελματίες στο χώρο της αεροπορίας και των επιχειρήσεων με αποτέλεσμα να είναι μια βιώσιμη λύση. Ειδικά τώρα, που προσφέρει μαθήματα εξ αποστάσεως αποτελεί μια πολύ καλή και οικονομική λύση για όποιον θέλει να εδραιώσει μια καριέρα στο χώρο της αεροπλοΐας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας όπου έχει χρήσιμες πληροφορίες, χρήσιμες ερωτήσεις και άλλα.

Η πολύχρονη εμπειρία της Α.Τ.C. στο χώρο των Αεροπορικών Εταιρειών και Τουριστικών Πρακτορείων αποτελεί εχέγγυο ότι η προετοιμασία των υποψηφίων δεν θα αποσκοπεί μόνο στην απόκτηση του πτυχίου της ΙΑΤΑ, αλλά και στην πρακτική κατάρτιση πάνω στο αντικείμενο και βέβαια στην άμεση εξασφάλιση μιας θέσης εργασίας.

Καλή Σταδιοδρομία στην Αεροπορική και Τουριστική Βιομηχανία!




Πηγή: e-biografiko.gr



Θέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

Σκλαβενίτης ΑΒ Βασιλόπουλος Carrefour Μαρινόπουλος Μασούτης
ΟΤΕ Lidl COSCO ΕΛΤΑ
Jumbo My Market Vodafone Cosmote
Hondos Center Γαλαξίας Praktiker Αρβανιτίδης
Costa Navarino Τέρνα ΑΚΤΩΡ ΔΕΗ
WIND IKEA Inditex Προμηθευτική
Πλαίσιο Zara Olympic Air Κωτσόβολος
Everest ΦΑΜΑΡ Eurobank Παπαστράτος
Goody’s Κορρές Coca Cola 3Ε INTERSPORT
ΙΑΣΩ Βιοιατρική Ταχυδρ. Ταμιευτήριο Flocafe
ΑΣΔΑ Euromedica ΔΕΛΤΑ Cyta Ελλάδος
J&P αβαξ Τράπεζα Πειραιώς Διεθνής Αθλητική (Admiral) Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Leonidas Γερμανός ΦΑΓΕ Ελαΐς
Εθνική Τράπεζα Alpha Bank HSBC Bank Πανελλήνια Τράπεζα
Attica Bank Mikel Leroy Merlin Παγκρήτια Τράπεζα
Shell Revoil ΕΤΕΚΑ BP
Aegean Oil JetOil Παπαδοπούλου Ελιν
ΕΚΟ Motor Oil Ελληνικά Πετρέλαια Avin
Oteplus Abbott Adelco AdiPharm
Amvis Astellas Teleperformance Amgen
Max Perry G4S Apivita Φούρνοι Βενέτης
McDonald’s BAZZ-R Dominos Κωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village Cinemas Γρηγόρης Xtreme Stores Καρέλιας
TGI Fridays Coffee Island Sephora b...eat
Hertz Yava Makro Simply Burgers
Pizza Fan ΟΠΑΠ Creta Farms Pepsico – Ήβη
Νίκας Υφαντής Avis Τσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ Ηρακλής Ok! Markets Lovie Cosmetics Καραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η. Coffee Lab Colgate Bic
Unilever Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Novartis Barilla
Απολλώνιον Dell Κρητικός Λουξ
Όμιλος Σαράντη Cosmos Aluminium Ορφεύς Βεϊνόγλου Nobacco
H&M Adecco Kleemann Green
ΟΛΘ Χατζόπουλος Α.Ε. Brinks Otis
Celestino OnePharma

Σχετικά Άρθρα: