Ελιν Θέσεις Εργασίας

Η Ελιν είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 60 χρόνια στον τομέα της ενέργειας. Οι τομείς που δραστηριοποιείται είναι το λιανικό εμπόριο καυσίμων, η παραγωγή και εμπορία υγρών αλλά και στερεών καυσίμων, η παραγωγή και εμπορία μαζούτ και ασφάλτου και άλλα. Η εταιρεία διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο 580 πρατηρίων σε όλη την Ελλάδα ενώ είναι σε θέση να εφοδιάζει πλοία σε περισσότερα από 300 λιμάνια παγκοσμίως. Διαθέτει 3 εγκαταστάσεις αποθήκευσης, στον Ασπρόπυργο, στο Βόλο και στο Πόρτο Λάγος αντίστοιχα, διαθέτει 3 δεξαμενόπλοια, 2 εργοστάσια επεξεργασίας στερεών καυσίμων και στόλο από 30 ιδιόκτητα βυτιοφόρα. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρεία βρίσκονται στην Κηφισιά ενώ έχει γραφεία στη Θεσσαλονίκη και στο Πόρτο Λάγος.





Η ιστορία της Ελιν ξεκίνησε το 1954, με την επωνυμία “Δ. Διαμαντίδης – Χ. Κουρούκλης και Σία” με δραστηριοποίηση στην εισαγωγή μαζούτ στην Ελλάδα. Το 1960 η εταιρεία μετονομάστηκε σε “ΕΛΙΝΟΙΛ Ελληνική Εταιρεία Πετρελαίων Α.Ε.” και οι δραστηριότητές της επεκτάθηκαν μέχρι την βόρειο Ελλάδα, ενώ παράλληλα ιδρύθηκαν οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Ασπρόπυργο. Μέχρι την δεκαετία του 1970 είχαν λειτουργήσει τα πρώτα πρατήρια της εταιρείας. Στη δεκαετία του ‘80 η εταιρεία ξεκίνησε να εμπορεύεται λιπαντικά καθώς και στερεά καύσιμα. Στην επόμενη δεκαετία, αποκτήθηκε το πρώτο δεξαμενόπλοιο της εταιρείας καθώς και οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Πόρτο Λάγος. Παράλληλα, η εταιρεία ξεκίνησε και τις δραστηριότητές της στον ανεφοδιασμό πλοίων. Στη δεκαετία του 1990 μέχρι και το 2000, η εταιρεία αγόρασε 3 νέα δεξαμενόπλοια και καθιέρωσε το όνομα και το σήμα με το οποίο είναι γνωστή μέχρι και σήμερα, το Ελιν. Στα επόμενα χρόνια ακολούθησε η ίδρυση των υπόλοιπων εταιρειών υπό το σήμα της Ελιν, όπως η Ελιν Τεχνική, η Ελιν Βιοκαύσιμα, η Ελιν Σταθμοί και άλλες. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει και η δεύτερη μονάδα επεξεργασίας και διανομής καυσίμων στον Βόλο.

elin-theseis-ergasias

Το εργασιακό περιβάλλον στην εταιρεία είναι από τα καλύτερα συγκριτικά με άλλες ελληνικές εταιρείες, γι αυτό άλλωστε και η εταιρεία Ελιν απέσπασε βραβείο το 2005 από το Great Place to Work Institute ως μια από τις δέκα ελληνικές επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Αν θέλετε και εσείς να δουλέψετε στην εταιρεία, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας, αλλά αν υπάρξουν στο μέλλον μπορείτε να τις βρείτε από εδώ.

Για να είστε ενήμεροι για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν στην ελληνική επικράτεια, μπορείτε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας, καθώς κάθε βδομάδα ανεβάζουμε ένα νέο άρθρο για όλους εσάς που αναζητείτε εργασία.

Καλή σας επιτυχία!


Πηγή: e-biografiko.gr



Θέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

Σκλαβενίτης ΑΒ Βασιλόπουλος Carrefour Μαρινόπουλος Μασούτης
ΟΤΕ Lidl COSCO ΕΛΤΑ
Jumbo My Market Vodafone Cosmote
Hondos Center Γαλαξίας Praktiker Αρβανιτίδης
Costa Navarino Τέρνα ΑΚΤΩΡ ΔΕΗ
WIND IKEA Inditex Προμηθευτική
Πλαίσιο Zara Olympic Air Κωτσόβολος
Everest ΦΑΜΑΡ Eurobank Παπαστράτος
Goody’s Κορρές Coca Cola 3Ε INTERSPORT
ΙΑΣΩ Βιοιατρική Ταχυδρ. Ταμιευτήριο Flocafe
ΑΣΔΑ Euromedica ΔΕΛΤΑ Cyta Ελλάδος
J&P αβαξ Τράπεζα Πειραιώς Διεθνής Αθλητική (Admiral) Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Leonidas Γερμανός ΦΑΓΕ Ελαΐς
Εθνική Τράπεζα Alpha Bank HSBC Bank Πανελλήνια Τράπεζα
Attica Bank Mikel Leroy Merlin Παγκρήτια Τράπεζα
Shell Revoil ΕΤΕΚΑ BP
Aegean Oil JetOil Παπαδοπούλου Ελιν
ΕΚΟ Motor Oil Ελληνικά Πετρέλαια Avin
Oteplus Abbott Adelco AdiPharm
Amvis Astellas Teleperformance Amgen
Max Perry G4S Apivita Φούρνοι Βενέτης
McDonald’s BAZZ-R Dominos Κωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village Cinemas Γρηγόρης Xtreme Stores Καρέλιας
TGI Fridays Coffee Island Sephora b...eat
Hertz Yava Makro Simply Burgers
Pizza Fan ΟΠΑΠ Creta Farms Pepsico – Ήβη
Νίκας Υφαντής Avis Τσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ Ηρακλής Ok! Markets Lovie Cosmetics Καραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η. Coffee Lab Colgate Bic
Unilever Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Novartis Barilla
Απολλώνιον Dell Κρητικός Λουξ
Όμιλος Σαράντη Cosmos Aluminium Ορφεύς Βεϊνόγλου Nobacco
H&M Adecco Kleemann Green
ΟΛΘ Χατζόπουλος Α.Ε. Brinks Otis
Celestino OnePharma

Σχετικά Άρθρα: